Acasa InternationalExterne Atentat cu bomba in Peshawar. Peste 30 de morti si aproape 100 de raniti

Atentat cu bomba in Peshawar. Peste 30 de morti si aproape 100 de raniti

scris de C.P.
4 afisari

Peste 30 de persoane au murit și 76 au fost rănite într-un nou atentat cu bombă comis duminică în orașul pakistanez Peshawar, situat în apropierea frontierei cu Afganistanul, relatează agențiile Reuters, AFP și EFE.

Atentat cu bomba in Peshawar

Atentat cu bomba in Peshawar

Bilanțul exploziei, produsă într-o piață aglomerată, a fost anunțat de Sahebzada Muhammad Anees, înalt responsabil local, și confirmat de Jameel Shah, reprezentant al spitalului ‘Lady Reading’ din Peshawar.

Acesta este cel de-al treilea atentat cu bombă produs în ultima săptămâna în Peshawar și în împrejurimi.

Exact cu o săptămână în urmă, cel puțin 80 de persoane au murit într-un dublu atentat sinucigaș ce a vizat o biserică din Peshawar, acesta reprezentând cel mai sângeros atac contra minorității creștine din Pakistan. La 27 septembrie, cel puțin 18 persoane au fost ucise și 40 rănite într-un atentat cu bombă ce a vizat un autobuz transportând funcționari publici în suburbiile orașului Peshawar.

Violențele survin în condițiile în care guvernul de la Islamabad a propus inițierea unor convorbiri de pace cu organizația Tehreek-e-Taliban Pakistan (TTP) pentru a se pune capăt unei perioade de șase ani de insurecție armată, care a cauzat moartea a mii de persoane în întreaga țară.

6 comentarii

Gisela 29-09-2013 - 14:40

Toata stima „RELIGIEI PACII”care s omoara fratii,parintii si copii lor dar si pe altii din intreaga lume……

CONGO 29-09-2013 - 15:39

„Protejeaza-ti piscina cu noul AQ Bar. Vopsea hidroizolanta pentru piscine”

asta e reclama islamista, Huhu are sigur actiuni la compania asta.

ancuta 29-09-2013 - 16:50

De peste 10 ani, islamistii sunt „tocati sistematic” (destructurati operativ, controlati la sange de resurse, urmariti de rusi si de occidentali/NATO, hacuiti de evrei, tradati de sauditi, pakistanezi, egipteni etc.) si tot mai au zvacniri criminale, ba mai fac si adepti din randul animalelor, bolnave si alea!
Ma intreb, si ar trebui sa ne intrebam cu totii, cum ar fi aratat astazi lumea daca islamul ar fi „proliferat” din 2001 incoace?
Nu stiu daca noi ar fi trebuit sa citim de la dreapta, dar copii/nepotii nostri vor fi trbuit sa scrie de la dreapta la stanga!

Gisela 30-09-2013 - 22:06

ai si burca pe cap cucoana????

Salut 30-09-2013 - 22:09

Esti aproape la fel de inteligenta ca si preopinenta ! 😉
Sa nu-ti fie cu deochi ! Mai pun unul 😉

ancuta 30-09-2013 - 22:20

Fata!
Citeste tot cu rabdare!
spuneam ca daca islamistii ar fi fost lasati in pace, acum in Europa, deci si pe la noi, s-ar fi scris/citit de la dreapta!
Cum sa fiu eu o purtatoare de burca?
Fataaa!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult