Acasa InternationalExterne Atentat terorist în Tunisia. Zeci de morţi în două hoteluri (live video)

Atentat terorist în Tunisia. Zeci de morţi în două hoteluri (live video)

scris de C.P.
22 afisari

Peste 25 persoane au fost ucise vineri în Tunisia într-un atac cu arme de foc care a vizat două hoteluri situate pe malul mării în zona turistică Sousse, a anunțat Ministerul de Interne, relatează AFP.

atentat hoteluri tunisia mortiAtacul ‘a avut loc în două hoteluri. Există șapte morți sau mai mulți. Operațiunea continuă în acest moment’, a declarat pentru radio Mosaique purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne tunisian, Mohamed Ali Aroui.

Televiziunea de stat informase anterior că au fost trase focuri de armă pe o plajă în fața unui hotel în zona turistică Sousse, provocând un număr necunoscut de victime.

Două atacuri teroriste au avut loc, vineri, în oraşul tunisian Sousse, foarte popular în rândul turiştilor străini, în special al celor britanici.

UPDATE – Cel puţin 27 persoane au fost ucise şi mai multe rănite, iar unul dintre atacatori a fost ucis de către forţele de securitate, relevă surse locale, citate de Reuters.

Alte surse neconfirmate încă susţin că numărul celor ucişi pe plajă depăşeşte 20 persoane.
Deocamdată, nu există o cifră oficială a victimelor.

„Eram în piscină şi am auzit o explozie puternică în interiorul hotelului. Mulţi oameni fugeau şi spuneau că pe plaja din spatele hotelului sunt persoane înarmate, care au început să tragă. Nimeni nu ne spune ce se întâmplă exact şi nici nu ştim ce să facem”, a transmis telefonic pentru SkyNews, David Schofield, un britanic aflat în vacanţă la acel hotel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult