Acasa InternationalExterne Atentate cu bombe implantate in corp

Atentate cu bombe implantate in corp

scris de Ziua Veche
4 afisari

Scanerele corporale instalate pe aeroporturi au surescitat fantezia teroristilor. Barbati ar putea purta, in curand, explozibilul in apropierea apendicelui sau in anus, in timp ce femeile ar avea astfel de substante in sani, cum ar fi implanturi mamare, scrie Daily Mail, citand surse din MI5. Declansarea bombelor umane s-ar face prin intermediul unei simple injectii pe care teroristii si-ar administra-o singuri. Serviciul britanic de spionaj a descoperit acestea informatii dupa ce au monitorizat mai multa vreme site-uri arabe.

 

 

Serviciile de contraterorism de la Londra sunt de parare ca Marea Britanie se confrunta cu un nou tip de amenintare terorista din partea unor atacatori cu dispozitive explozive implantate chirurgical in interiorul corpului. O eventuala explicatie ar fi evitarea detectarii de catre scanerele de pe aeroport. Potrivit Agerpres, expertii sustin ca tetranitratul de pentaeritritol (PETN) ar fi plasat in saculeti de plastic in corpul atentatorului, in urma unei incizii chirurgicale. Ulterior, in timpul zborului, atentatorii ar urma sa-si injecteze cu o seringa triperoxid de triacetona (TATP) in saculetul cu explozibil. Publicatia britanica sustine ca MI5 a depistat aceasta amenintare dupa monitorizarea informatiilor aparute in acest sens pe site-urile arabe.

Precedentul printului saudit

Decizia ar putea fi motivata de introducerea scanerelor corporale pe aeroporturi, care au menirea de a-i depista pe teroristi inainte de a se imbarca in avioane. Avertismentul a fost lansat dupa atentatul esuat dintr-un avion american al nigerianului Umar Farouk Abdulmutallab, care a incercat sa detoneze un explozibil aflat asupra sa intr-un zbor pe relatia Amsterdam-Detroit. De asemenea, presa internationala scria in luna septembrie a anului trecut despre cazul unui print saudit care era sa moara intr-un atentat sinucigas, dupa ce ar fi reusit sa treaca de filtrele de securitate, pentru ca si-a ascuns explozibilul in anus.

0 comentariu

Rasputin 23-03-2010 - 19:20

Salaam aleicum?… Shalom alehem!…

LEGIUNEA GEMINA 23-03-2010 - 20:13

YOU TOLD THE TRUE.

ADRIAN barbu 24-03-2010 - 04:44

De cînd latru eu că doar democraţia militară ne mai salvează… 12 septembrie… cînd Kenan Evren… iată modelul, domnule colonel!

ILDERIM 24-03-2010 - 09:29

MOMENTUL RATAT: 22.12.1989, ORA 10.05

FORESKIN 25-03-2010 - 04:15

..si sa’i dea un sfinxter otzel calit…

Joe Biden 25-03-2010 - 10:47

Prea des noi ne bucurăm de confortul unei opinii fără disconfortul cugetării.

DACIANA 25-03-2010 - 20:23

Daca FORESKIN se lauda ca, la varsta lui, mai are ce scrie in dictionarul Perfidului Albion, poate ii aplici un aliniat din Coran. Cu siguranta cunosti la care ma refer.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult