Acasa InternationalExterne Atentate teroriste în Siria. Cel puţin 20 de morţi

Atentate teroriste în Siria. Cel puţin 20 de morţi

scris de Z.V.
7 afisari

Două explozii implicând maşini capcană, produse miercuri, 28 noiembrie în Jaramana, o suburbie a Damascului, au omorât cel puţin 20 de persoane, alte câteva zeci fiind rănite.

Atentate teroriste în Siria. Cel puţin 20 de morţi (foto:thecomingcrisis.com)

Conform Agerpres, posturile de televiziune Addounia, al-Ekhbaria şi Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDH) au anunţat că în zona cu pricina din Damasc au fost trimise mai multe ambulanţe, al-Ekhbaria precizând că ar fi fost vorba de patru explozii, nu două. Cu toate acestea, agenţia de presă SANA a confirmat că „două atentate de origine teroristă” comise în Jaramana s-au soldat cu mai multe victime.

Atentatele simultane au avut loc în jurul orei 06.30 (06.30 ora României) la Jaramana, unde locuiesc majoritatea druzilor şi a creştinilor care au constituit miliţii pentru a-şi apăra cartierul. Această situaţie are loc în contextul intensificării acţiunilor militare vizând neutralizarea insurgenţilor în împrejurimile Damascului.

1 comentariu

BULA 28-11-2012 - 12:06

ValVerde ce parere isi baga despre acesti islamisti care lupta, in felul lor, pentru democratie si libertate ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult