Acasa InternationalExterne Avion american, redirecţionat din motive de securitate

Avion american, redirecţionat din motive de securitate

scris de A.B.
5 afisari

Un avion american de pasageri care a decolat de la Paris spre Charlotte (statul american North Carolina) a fost redirecţionat, deasupra Oceanului Atlantic, spre Bangor (statul Maine), din cauza unei probleme de securitate. 

avion

foto: antena3.ro

Avionul, aparţinând companiei US Airways, decolase de la Paris şi avea ca destinaţie oraşul Charlotte (North Carolina). Însă, deasupra Oceanului Atlantic, avionul a fost redirecţionat la ordinul autorităţilor americane, îndreptându-se spre Bangor (statul Maine), din cauza unei probleme de securitate, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, citat de CNN. „Cursa US Airways 787 a aterizat în siguranţă în Bangor”, a confirmat Administraţia americană pentru siguranţa transporturilor (TSA). Potrivit TSA, la originea incidentului ar fi un pasager care a avut un comportament suspect în timpul zborului. „Din raţiuni de precauţie, zborul a fost redirecţionat”, precizează TSA.

1 comentariu

Soferu' cu vechime va spune ca 23-05-2012 - 13:42

Bine ca nu le-a trecut prin cap sa il doboare!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult