Acasa InternationalExterne UPDATE – Avion cu 153 de persoane, prăbuşit peste un cartier din Lagos (Nigeria)

UPDATE – Avion cu 153 de persoane, prăbuşit peste un cartier din Lagos (Nigeria)

scris de D.S.S.
2 afisari

UPDATE, luni, ora 10,20- Echipele de salvare nu au descoperit niciun supravieţuitor după prăbuşirea unui avion cu 153 de pasageri la bord duminică peste un cartier popular din Lagos, capitala economică a Nigeriei, a anunţat şeful Aviaţiei Civile.

Nu am găsit până acum niciun supravieţuitor„, a declarat Harold Demuren, care nu a menţionat numărul victimelor printre locuitorii cartierului, notează AFP. El a anunţat anterior că toţi pasagerii erau probabil morţi în această catastrofă. Zece corpuri carbonizate au fost scoase de sub dărâmăturile unei clădiri distruse şi ar putea fi ale ocupanţilor imobilului, potrivit unui membru al serviciilor de urgenţă. În cădere, avionul a lovit din plin o clădire de două etaje, prăbuşindu-se apoi peste un teren unde era construită o biserică şi o mică imprimerie.

———————————————

Un avion cu 153 de pasageri la bord s-a prăbuşit duminică într-un cartier din oraşul Lagos din Nigeria, potrivit unui anunţ oficial.

Era un avion al companiei Dana, care zbura de la Abuja la Lagos, cu 153 de pasageri la bord‘, a precizat pentru AFP Harold Demuren, directorul Aviaţiei Civile. ‘Nu cred că sunt supravieţuitori‘, a adăugat acesta.
Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din Lagos, Joseph Jaiyeoba, avionul s-a prăbuşit în cartierul Iju, în nordul oraşului, în partea continentală a acestei imense aglomeraţii de aproape 8 milioane de locuitori, construită în jurul unei lagune de-a lungul coastelor golfului Benin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult