Acasa InternationalExterne Avionul dispărut ar fi fost deturnat de pilot, în semn de protest față de guvernul din Malaezia

Avionul dispărut ar fi fost deturnat de pilot, în semn de protest față de guvernul din Malaezia

scris de C.S.
0 afisari

Publicația britanică Mirror lansează o ipoteză neașteptată în cazul Boeing-ului Malaysian Airlines dispărut. Căpitanul zborului MH370 Kuala Lumpur-Beijing, Zaharie Ahmad Shah, ar fi deturnat avionul ca o măsură de protest faţă de guvernul malaezian.

Ipoteză șocantă în cazul avionului dispărut.

Shah era un susţinător fervent al liderului opoziţiei malaeziene, Anwar Ibrahim, şi chiar ar fi participat la procesul în urma căruia acesta a fost condamnat la închisoare pentru homosexualitate (ilegală în Malaezia), cu doar o zi înainte de dispariţia zborului MH370.

În semn de protest, Shah ar fi deconectat comunicaţiile aparatului Boeing 777, susţine Mirror. Cotidianul britanic publică şi o fotografie în care căpitanul Shah apare cu un tricou cu mesajul ”Democraţia a murit”, legată tot de simpatia sa faţă de liderul opoziţiei malaeziene.

Un alt semn de întrebare îl ridică faptul că soţia lui Shah şi cei trei copii s-ar fi mutat din apartamentul lor, cu doar o zi înainte de dispariţia zborului MH370.

Anchetatorii încearcă în continuare să afle ce s-a întâmplat cu zborul MH370. Aceştia au stabilit că, în momentul dispariţiei, avionul mai avea combustibil pentru încă 3.540 de kilometri, astfel că ar fi putut ateriza oriunde între Pakistan şi Australia, scrie Mirror.

1 comentariu

briel 19-03-2014 - 15:55

Ce prostie ! Ce protest e asta … anonim ? Ca a disparut ca magaru-n ceata si n-a lasat un biletel, ceva, sa stie lumea ca protesteaza.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult