Acasa InternationalExterne Barack Obama, comparat cu Hitler: “Obama este un dictator”

Barack Obama, comparat cu Hitler: “Obama este un dictator”

scris de P.C.R.
6 afisari

Scriitorul american Orson Scott Card, un renumit autor de romane SF, precum „Jocul lui Ender” („Ender’s Game”), deja criticat pentru declaraţiile sale recente anti-gay, l-a comparat pe preşedintele american Barack Obama cu dictatorul nazist Adolf Hitler.

SUA: De ce a scăzut popularitatea lui Barack Obama

Orson Scott Card a creat deja o polemică puternică în presa americană, luna trecută, atunci când a dezvăluit că se opune cu tărie căsătoriilor gay. Recent, o altă declaraţie a scriitorului american a provocat un nou scandal, relatează lefigaro.fr

Într-o postare intitulată „Unlikely Events”, publicată pe blogul său Civilization Watch, scriitorul, care este mormon, şi-a imaginat o Americă post-democratică, în care preşedintele Statelor Unite ale Americii şi prima doamnă sunt aleşi pentru eternitate. Astfel, Barack Obama ar prelua controlul asupra Statelor Unite, prin forţă, după modelul dictatorilor Hitler şi Stalin, bazându-se pe sprijinul armatei guvernamentale, relatează The Hollywood Reporter.

Speculaţiile romancierului american, considerate „delirante” de autorii articolului publicat pe site-ul revistei Le Figaro, nu se opresc însă aici: Preşedintele Obama s-ar folosi de soţia sa, Michelle, pentru a adăuga în Constituţie un amendament care va permite liderilor politici americani să fie realeşi pentru eternitate. „Obama va câştiga fiecare campanie electorală cu 98% din voturi. Aşa funcţionează lucrurile în Nigeria şi în Zimbabwe, aşa au mers lucrurile în epoca Germaniei naziste”, scrie Orson Scott Card.

Scriitorul, în vârstă de 61 de ani, şi-a prefaţat eseul explicând că munca de scriitor de romane SF constă în „a face ca anumite evenimente improbabile să pară nu doar realizabile, ci mai ales inevitabile”. Romancierul a adăugat: „Prezicând viitorul, suntem legaţi de aceleaşi reguli de plauzibilitate ca acelea care îi inspiră pe scriitorii de SF-uri, dar trebuie să respectăm şi regulile bazate pe dovezi pe care le folosesc istoricii”.

„Nu ne gândim că un astfel de lucru ar putea să se producă. Însă, dacă am învăţat ceva de la Istorie, este faptul că orice poate să se întâmple”, a scris Orson Scott Card, în încheierea articolului său.

Prin acest eseu de aproximativ 3.000 de cuvinte, Orson Scott Card l-a atacat în mod deliberat pe Barack Obama, pe care l-a descris de mai multe ori ca pe un dictator care nu are niciun interes să apere ţara. În acelaşi pamflet intens, citatele-şoc se multiplică: „La începutul carierei sale, Obama era admirat de popor, pentru că el era fructul unei combinaţii magice – un bărbat de culoare care vorbeşte ca un bărbat alb (este ceea ce oamenii spun că ar fi «un mare orator») – dar el nu a fost niciodată nevoit să muncească pentru a trăi, nu a fost niciodată obligat să lupte pentru a-şi atinge obiectivele. El îi dispreţuieşte pe oamenii de rând, este ostil faţă de orice religie care nu îl ridică la rangul de divinitate, iar dispreţul lui faţă de militari nu are limite”.

Acuzele continuă: „Puteţi fi siguri că toţi profesorii din sindicatele care au scuipat cu venin în Wisconsin vor fi pregătiţi să îndoctrineze copiii Americii, respectând modelul «libertăţii» lui Obama. Aceia care nu îi vor urma vor fi asasinaţi”.

„Obama este un dictator. El detestă însăşi ideea de compromis. Îi diabolizează pe aceia care îl critică şi îşi dispreţuieşte propriile ajutoare din presa liberală care îl sprijină”, a adăugat scriitorul american.

Orson Scott Card a criticat şi presa americană, care, după părerea sa, „nu l-a supus niciodată pe Obama vreunei provocări”.

„Minciunile sale sau erorile sale nu sunt raportate sau sunt repede uitate”.

Romancierul mai spune că atunci când Obama va prelua controlul, totalitar, asupra naţiunii americane, „toată lumea de la Fox News, de la Wall Street Journal sau de la Rhiconeros Times va ajunge la închisoare. Vom fi ucişi”.

Romanul „Jocul lui Ender”, publicat în 1985, a fost recompensat cu premiile Nebula şi Hugo (considerate echivalentele din literatura ştiinţifico-fantastică ale premiului Oscar), fiind extrem de apreciat în rândul cititorilor acestui gen literar. Adaptarea cinematografică a romanului, regizată de Gavin Hood, va fi lansată pe marile ecrane în toamna acestui an şi îi are în distribuţie pe Harrison Ford, Ben Kingsley şi Asa Butterfield.

În luna iulie, pentru a evita ca boicotul anti-Orson Scott Card iniţiat pe internet să nu se extindă în rândul publicului larg, compania Lionsgate, care produce acest lungmetraj, a declarat în mod public că se delimitează de poziţia romancierului faţă de drepturile comunităţii LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender).

81 comentarii

ciufulici 17-08-2013 - 23:37

Hahaha, Obama si dictator, si inca in US?
Nu draguta, Huhu e dictator, a spus-o chiar Basescu!

BULA 18-08-2013 - 07:29

Jocul este pierdut !
Albii sunt in minoritate in America. Se vor aplica regulile din Nigeria si Zimbabwe. Evreimea, care s-a imbogatit nepermis de mult, din bisnita si camatareala, pe seama muncii si aptitudinilor albilor, a transformat fostele colonii in puteri nucleare si le-a facut sa preia controlul economiei mondiale, iar Europa si SUA au devenit un fel de pielea sulii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 13:33

LUeSUl, este la DEBaRA !

urbos 18-08-2013 - 07:43

E cam prost tovarasu scriitor.

jan dinu 18-08-2013 - 08:11

Ce sar de COOR rasistii shi antisemitii ca au la CAsa Alba
un Hitler ca HOM al lor unde are puterea de-a pune de-o dictatura !!
„Fericiti cu Duhu „spun popii ortodocshi dupa canoane shi dogme …
shi stiu ei ce spun ca doar cunoasc bine – turma – bine pastorita !
Un penicostal roman american mi-a dat primul vestea fiind foarte
speriat shi ca nu stie unde s-o apuce doar daca ajunge in China democrata !
JD-USA

Antibasistul 18-08-2013 - 12:35

Scriitorul e mormon, asta spune totul, am citit din curiozitate Biblia mormonilor e plina doar de minciuni, reiese din ea ca fodatorul escroacei asa zisei religii mormone e un escroc!
BIBLIA LOR SI FAPTELE lor ii ACUZA!

UnUL 18-08-2013 - 12:46

Bășinel, merita să te convertești la această religie atunci când permitea să ai 4 neveste; dar acum se pare că nu mai e voie!

Antibasistul 18-08-2013 - 12:54

Formal nu mai e voie, in practica e totusi permis!

mircea 18-08-2013 - 13:14

la tine bai boule poti sa ai 2 la puterea 9999 de vitele ca tot bou ramaii,incultura si educatia la tine si Basescu este ceva endemic.Boule este o constatare nu un diagnostic.Poate mai cittesti si tu ceva de marele MORDECAI

UnUL 18-08-2013 - 13:27

Cretinache, nu vorbeam cu tine, și nu știu de ce te apucă pandaliile. Cred că iar nu ți-ai luat calmantele.
P.S.1 „rămâi” cu un singur i
P.S. 2 Nu am reabă cu niciun fel de cai (N.B. Mor de cai, ca să pricepi și tu poanta!)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 13:46

Kanna_Lie , ba TRINA, ai o COLL-e-GA pe …cinste,bhassista pina la KOOL-UTe RIN!

http://baselandia.files.wordpress.com/2012/03/teachers1.jpg

UnUL 18-08-2013 - 22:48

Ultima ta postare, Parpanghelaș, e in sanscrtă sau în limba bantu?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-08-2013 - 23:07

Desigur ca un individ ca talutza, intelege mai greu ,(desii , ma indoiesc) dupa cate limbi ai tras in spatiul sacral prezidential.
Desigur este o diferenta intre un act sexual ,si un cuninlingus politic, pe care tu vajnick aparator al propriului interes prin racordarea la hemoroizi al …autoproclamatului ilegitim !
Te asigur de grEatza , mea !

UnUL 18-08-2013 - 23:23

Nu, puișor, dacă vrei să fii înțeles scrie românește, căci nimeni nu se va obosi să-ți citească hotentota!

ValVerde 18-08-2013 - 16:15

Hahaha Ciuciule, Biblia mormona e plina de minciuni ??
Spre deosebire de cealalta Biblie ??

Timpitzel mormonii nu au o Biblie diferita, tot cu Biblia aia a ta se mastrurbeaza spiritual, secatura.
Doar ca o interpreteaza altfel.

CONGO 18-08-2013 - 16:25

Aici gresesti un pic.

ValVerde 18-08-2013 - 16:39

Ciuciu nu e secatura, mormonilor nu le place Biblia sau „Biblia Mormona” e plina de adevaruri ?

urbos 18-08-2013 - 22:28

Lindicu tot necitit, tot la nivel de ciclu primar…

Antibasistul 18-08-2013 - 22:34

Urbos, retarsatul asta ValV., CARE CULMEA PROSTIEI, SE CREDE DESTEPT, nu a citit carti, si-a facut opinii cretine din ce a auzit pe la colturi!

Antibasistul 18-08-2013 - 22:24

Boule ValV. dupa ce citesti Biblia nebuneasca mormona ai voie sa vorbesti!
EU AN CITIT-O!

Antibasistul 18-08-2013 - 22:25

AM CITIT-O, tu nu!

ValVerde 19-08-2013 - 14:55

Mai timpitzel !
Nu exista „Biblia Mormona”

Lor le place Biblia asta comuna si curenta, dar mai au o carte sfinta (pentru ei) care se cheama „Cartea mormonului”

Ei zic ca amindoua sint sfinte, si reprezinta cuvintul Domnului. Treaba lor.

Dar tu, ca de obicei esti un nevolnic care crede ca „The Book of Mormon” e „Biblia” doar pentru ca niste dezaxati o considera „Sfinta”

Dupa criteriul asta si „Coranul” ar trebui sa fie „Biblia”

Si ai umplut de balele fericirii singurul forumist cu care ai ceva in comun.

Antibasistul 19-08-2013 - 15:14

Ma dobi…le eu am citit acea carte de care zici , cred o totusi bilblia mormonilor mi-e leme sa caut pe Net daca minti, totusi cred ca e o biblie rescrisa a mormonilor, am avut-o in mina ji dane!

Vrei sa te fac a suta oara de rusione nenorocitule, esti om?

urbos 19-08-2013 - 15:19

Ma lindic ma, afla ma necititule, ma prostule, ma rapandula de clasa a cincea, ca nu e vorba de simple interpretari, ci de texte diferite, cu alti termeni, in functie de diferentele doctrinare.
In plus, biblia fiind o colectie de texte, la unele culte anumite texte lipsesc sau sint adaugate altele.

urbos 19-08-2013 - 15:21

Si nu e vorba doar la mormoni, ci de toate labele penicostale, papistase, iehoviste si ce dracu or mai fi.

ValVerde 19-08-2013 - 15:24

Animaaaaaaallll!!!

Mormonii recunosc Biblia pe care o citesc si catolicii si ortodocsii…Biblia aia dupa care salivati voi.

In plus, in Cartea Mormonului, ei zic ca Biblia reprezinta aventurile lui Iisus in Orientul Mijlociu. Dupa care, Iisus a venit in occident, inclusiv in America.

Asa sint eu milos din fire, imi pierd vremea sa educ dobitoci.

urbos 19-08-2013 - 15:26

Hahahahahaha! Habar n-ai ma cretinule!

urbos 19-08-2013 - 15:29

In conditiile astea e cum ai zis, si coranul e tot biblia, tot cuvantul Domnului, doar ca e altfel pe ici pe colo, prin partile esentiale. Hahaha.

ValVerde 19-08-2013 - 15:08

Mai ia aici, cretinache:

The Church of Jesus Christ of Latter-day SaintsThe Holy Bible

The Bible is a sacred volume of scripture written through inspiration by ancient prophets to teach about our Heavenly Father and His Son, Jesus Christ.

Do Mormons believe in the Bible?

Members of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (commonly called „Mormons”) revere the Bible as the word of God and use it regularly. Mormons use the Bible for personal study and teach from it during Sunday worship services.

Like all Christians, Mormons consider the Bible to be a sacred record that includes Heavenly Father’s dealings with ancient people who lived in the eastern hemisphere. It speaks of covenants He made with His children through prophets like Noah, Moses, and Abraham and recounts the events surrounding the ministry of His Son, Jesus Christ, as witnessed by the Apostles and others.

Antibasistul 19-08-2013 - 15:20

Inapoiatule, mormonii dau o interpretare NEBUNEASCA BIBLIEI CREDTNE, SI ADAUGA MINCIUNI INIMAGILE EI , MORMONE NEBINESTI!

Citeste ADEVARUI, spurcatule ValV!

urbos 19-08-2013 - 15:23

Asta e prost de moare, nu stie nimic.

Antibasistul 19-08-2013 - 15:23

CREDINE=CRESTINE

urbos 19-08-2013 - 15:25

Noroc cu forumu asta, ca mai afla si lindic cate ceva.
Asa e cand stai in rulota si mananci non stop ca porcu in fata televizorului.

ValVerde 19-08-2013 - 15:27

ttp://www.lds.org/topic/bible/

urbos 19-08-2013 - 16:00

Daca sta printre d-astia https://www.youtube.com/watch?v=5lvU-DislkI e normal ca lindic sa se creada destept.

Antibasistul 20-08-2013 - 06:19

Ba id…le ValV. Cartea lui Mormon e de fapt Biblia rescrisa, CITESTE-O, eu am citit-o!

Tache 20-08-2013 - 06:27

Cine NU crede in SATANISM trebuie doar sa priveasca ASTA !!!

https://www.youtube.com/watch?v=5lvU-DislkI

ValVerde 20-08-2013 - 06:30

Postarea de deasupra postarii lui Tache a fost scrisa de Tache.
Postarea lui ValVerde a fost scrisa de mine.

ValVerde 20-08-2013 - 06:35

Huhu acum crede in SATANISM.
Se arunca pe trotuar de cite ori trece cineva in costum cu cravata.

Tache 20-08-2013 - 06:41

De aceea a fost INTOTDEAUNA …..NEVOIE DE…..

Antibasistul 20-08-2013 - 06:42

Do…le ValV. in cartea lui Mormon scrie niste idiotenii vizibile si pentru copii, ca ar fi existat un al patrulea trib evreiasc care a emigrat in America de Nord inainte de a fi descoperita de europeni ca ar fi gasit acolo un echivalent in aur, al tablei de piatra cu zece porunci a lui Moise, ca idiotul fondator al religiei mormone a avut viziune in care Isus i-ar fi spus sa rescrie religia crestina…idiotenii pentru idioti!

Treci la religia mormona, se potriveste perfect la multa ta minte!

ValVerde 20-08-2013 - 06:50

„Do…le ValV. ”

===

Poti sa scrii intreg, nu te zgircii:

„Domnule ValV.”

Ai drepate, multe timpenii in „Cartea Mormonului”

Nici nu se compara cu Biblia, unde e clar ca mortii invie, virginele ramin gravide si apa se transforma in vin. Astea sint chestii evidente…e clar ca fiul Domnului, care e Domnul insusi nu poate calatorii liber pe planeta pe care a creat-o.
Nu inaintea lui Columb, care a fost un urmas a lui Noe, pe care l-a creat Domnul…makes perfect sense.

Antibasistul 20-08-2013 - 07:18

Dobitocule ValV., ca domn nu esti deloc!

urbos 20-08-2013 - 07:43

Spune lindicului ca cea gavarit n-are legatura cu subiectul, adica faptul ca e vorba de biblii diferite.

UnUL 20-08-2013 - 08:31

Domnule ValVerde, văd că ai izbutit să-i isterizezi de tot pe Buboșel și Bășinel. Felicitări!

Tache 20-08-2013 - 08:35

Biblia NU este Cartea Mormonilor, pe care au luat-o de la francmasoni. BIBLIA ESTE UNA SINGURA si a fost data intregii omeniri. ADEVARUL A FOST AUZIT ! Doar unii au urechile infundate si NU vor sa-l auda. !!!!

urbos 20-08-2013 - 08:42

Pai aici e si problema, ca fiecare zice ca biblia lui e Biblia.

urbos 20-08-2013 - 08:43

Da, da, foarte isterizati, vierme basist. Mai ales cand va chinuie prostia.

UnUL 20-08-2013 - 08:45

Quod erat demonstrandum, domnule ValVerde ! Jegos face spumne la gură.

Tache 20-08-2013 - 08:45

Ce parinte ar putea sa-si abuzeze si sa nu-si iubeasca copilul? De ce plang copii si nu rad ? Unde are loc frica ? Este frica compatibila cu iubirea ? Este intunericul compatibil cu lumina si cu UNICITATEA,,,, cu iubirea ? ………De ce plang copiii ? De ce plang oamenii ? De ce exista atata frica ? De ce singurul om vesel este Benny Hinn ?

UnUL 20-08-2013 - 08:46

.Quod erat demonstrandum, domnule ValVerde ! Jegos face spume la gură.

UnUL 20-08-2013 - 08:46

Tăchiță, ai devenit filosof.

Tache 20-08-2013 - 08:50

Ma refeream la situatiile si la filmele pe care tocmai le-am vizionat, cu Benny Hinn, si nu la metafizica…..

Tache 20-08-2013 - 09:02

Unulica…cum este posibil sa urasti, tu si camarazii tai, in asemenea hal, Romania si poporul roman ? M-a fascinat intotdeauna aceasta intrebare . De ce ?

UnUL 20-08-2013 - 09:30

Tachiță, nu urăsc de loc poporul român, e și poorul meu. Îi admir marile calități (inteligență, spirit practic, etc.) și îi disprețuiesc profund încă și mai marile defecte : lenea, tendința spre „învîrteală” și hoție, incultura din ce în ce mai accentuată, lipsa de civilizație (aruncare murdăriei unde apucăm, refuzul de a mătura în fața casei sau chiar în propria casă, etc.), intoleranța talibanică și inapetența către dialog și acceptatrea părerilor celuilalt, convingerea că suntem buricul pământului și că știm absolut totul, deși suntem de o credulitate infantilă și ne lăsăm ușori păcăliți și intoxicați cu tot felul de calomnii de la diverse televiziuni și cu scenarii de tot soiul, mitocănia crasă (suntem tot timpul cu P M în gură!), etilismul și misoginia (care de multe ori merg mână în mână : ne batem nevestele după ce am băut bine!), „țigănia” (tipică multor locuitori ai acestui pământ, nu numai de etnie rromă!), etc., etc. Și – corolar la toate astea – mania persecuției (Europa, America, lumea întreagă ne nedreptățește și ne persecută – când de fapt vina pentru arătarea cu degetul e doar propriul nostru comportament). E trist că e așa, dar, din păcate, există mult adevăr în celebra vorbă : „Frumoasă țară, România, păcat că e locuită..

Tache 20-08-2013 - 09:32

De ce jigodia ordinara, satanista si neoprotestanta, nu mai face escrocheriile lui, pe care le face pentru taranii americani din USA, sa le faca si in Franta si cu cetatenii francezi ?

http://www.youtube.com/watch?v=vhleF4Kmsno&feature=fvwp

Tache 20-08-2013 - 09:36

Unulica…. nu te-ai lasat pana nu ai spus o imbecilitate DEOSEBIT DE MARE !!! Iti trebuie SPIRIT, ca sa intelegi poporul roman, care nu este un robot….

Tache 20-08-2013 - 09:43

Unulica….tu vezi o imagine cu un NEGRU cu IIE in stanga ta ? Noi nu putem sa acceptam o asemenea batjocura ! NOI NU NE-AM BATUT JOC DE NIMENI !!! NOI NU NE-AM BATUT JOC DE NEGRII !! NICIODATA !! NICIODATA !! NICIODATA !!

De ce asemenea batjocura la adresa noastra ?

UnUL 20-08-2013 - 11:40

Tăchiță, în loc să mă ataci fără argumente, mai bine arată-mi unde am greșit în cele pe care le-am scris mai sus.

Antibasistul 20-08-2013 - 14:02

Ai gresit zicind noi, mai sus insirind defectele tale!

UnUL 20-08-2013 - 14:44

B ă ș i n e l, astea-s tarele neamului românesc, există și unele excepții, printre care am plăcerea să mă număr.

ValVerde 20-08-2013 - 14:58

„Biblia NU este Cartea Mormonilor, pe care au luat-o de la francmasoni. BIBLIA ESTE UNA SINGURA si a fost data intregii omeniri. ”

===

Mare minune !!
Tache ii trage de urechi pe analfabetii forumului!
Cei cu care imparte idei si idealuri Hahaha…

Huhule, mai impiedicatule.
Biblia e o colectie de texte si exsita versiuni diferite.
Dar in zilele noastre, cind vorbim despre „Biblie” se face referinta la „King James Bible” care este versiunea crestina unanim acceptata.

Cind vorbesti de mormonii aia, ti-am mai spus ca ei cred in King James Bible (KJB) fara sa o modifice. Cred ca Tache si ca tine. (Desi tu esti un crestin dezorientat pentru ca crezi in reincarnare)
Dar Joseph Smith,(asa cred ca-l chema) a avut o revelatie mistica, (asa ca Tache) si a produs o colectie de texte numite „The Book of Mormon”

Cele doua carti nu se contrazic, Cartea Mormonului se vrea o completare a KJB.

Dar nu poti sa spui ca Cartea Mormonului e Biblie. Mai era o leguma pe aici cu spume la gura, dar el nu are nimic de spus, il las sa faca spume.

Asa ca mai Huhule, oi fi citit tu Cartea Mormonului, dar asta nu e Biblia.
Ca de aici a inceput totul…iti mai aduci aminte ?

tomi 19-08-2013 - 13:53

Barack Obama, comparat cu Hitler: “Obama este un dictator”
=======
Nu tataie, este o greseala mare a-l compara cu hitler, Obama este islamistul nr 1 al lumii, si cu siretlicuri in numele democratiei si al puterii americane, una din popoarele cele mai fraiere din lume, dirijeaza in tacere toate tarile arabe la „primavara araba”, adica islamizarea toatala a lumii arabe. Se pare ca in Egipt si-a rupt dintii, turba ca o fiara, il doare rana, dar vor veni si altii sa-i zica, „”mister Obama, cristosii matii de islamist, pai asa vezi tu democratia?””

pathfinder 19-08-2013 - 14:08

… unul din popoarele …

pathfinder 19-08-2013 - 14:15

Acuma serios domnul Tomi:
„Obama este islamistul nr 1 al lumii…” ???

Chiar asa sa fie?
Sau altceva doare de fapt?

Oare nu e unul din putinii presedinti americani care cam ignora un anumit stat din orientul mijlociu?
Nu asta doare de fapt???

urbos 19-08-2013 - 14:30

O, da, ne intrebam retoric. Hai sictir ma tampitule, e evident ca ji danu guita pentru ca Obama nu face tot ce si-ar dori canaliile perciunate, asa cum a facut retardatul si ticalosul Bush.
Cat despre cretinul asta de scriitor, daca Obama e dictator, ce-o fi fost Bush, cel care si-a batut joc de democratie si libertate prin lege.

pathfinder 19-08-2013 - 14:37

Rezumat postare scarbosus:
tampitule, guita, canaliile, retardatul, ticalosul si … cretinul

Evident…

urbos 19-08-2013 - 14:39

Fiecare retine ceea ce i se potriveste. Chestie psihologica.

pathfinder 19-08-2013 - 14:41

Fiecare posteaza ceea ce i se potriveste. Chestie psihologica.

urbos 19-08-2013 - 14:46

Ai zis-o ca proasta…
Si fii dreacu mai original cacatule, in afara de ba tu, ba tu, esti in stare sa emiti ceva?

pathfinder 19-08-2013 - 14:47

🙂
…esti in stare sa emiti ceva?

urbos 19-08-2013 - 14:53

Vezi ca-ti cade caca din gurita si murdaresti covoru ma-tii.

pathfinder 19-08-2013 - 14:56

Vezi ca-ti cade caca din gurita si murdaresti covoru ma-tii.

tomi 19-08-2013 - 23:07

„pathfinder” in prima parte ai dreptate, da Obama este un imbecil care ma mir cum de a scapat pina acum de gloantele texanilor. Pe amaritul de Kenedy l-au curatat rapid si zau ca degeaba, pe imbecilul de niger il lasa sa duca tara pe ripa si cu buna intentie. Planurile diabolice ale acestui dement aveti sa le cunoasteti dar va fi tirziu. In a doua parte te contrazic, niciodata guvernul american nu ne-a ajutat. Asa zisul ajutor a fost mereu cam asa, primiti un miliard de dolari ajutor, din acestia de 700 de milioane cumparati armament de la noi.
Adevaratul ajutor vine de la marile foruri evreiesti din USA (American Israel Public Affairs Committee) adica AIPAC care da de zece ori mai mult decit guvernul american. Asa ca o fula in kurul lui Obama, islamistul nr 1 al lumii, cumnat cu ben laden.

urbos 19-08-2013 - 23:22

Niger? Vezi ca acu apar lindic, unul, europeanuul, sa te certe ji dane pentru ca esti rasist ji dane. Sa vezi tu ce te vor apostrofa mancatorii astia de fecale, ce-o sa te mai puna la punct ji dane. Esti rasist, fascist si criminal ji dane, ai sa vezi cum te vor certa. Stai asa, sa vezi tu.

pathfinder 20-08-2013 - 10:11

tomi,
Nici io nu-s de acord nici cu politica externa, nici cu cea interna propusa de administratia Obama.
Acuma, fiecare cu ce stie sa faca mai bine.

Pacat ca s-a ajuns si in state sa se faca orice pentru un vot in plus.

tomi 20-08-2013 - 12:40

pathfinder,
Nu stiu cit de mult gresesc, insa am sentimentul ca daca Obama era presedinte in Venezuela facea acelasi lucru ce l-a facut Hugo Chávez. In USA, este totusi greu de schimbat directia colosului, insa el incearca, macar incurcind lucrurile sa loveasca in interesele americii. Uite, a ajuns sa dea peste cap relatiile cu Rusia, relatii care nu au mai fost asa de rele de pe vremea lui Brejniev.
A influentat miscarile din statele arabe dirijindu-le spre dezastru prin urcarea la conducere a unor formatiuni islamice extremiste teroriste, rasturnind regimurile mai tuturor statelor arabe care erau stabile de zeci de ani. Singurul stat ramas pe linia rezistentei antiislamice este Siria, unde Assad nu s-a speriat de toate amenintarile si sanctiunile lui Obama si al amicului sau de Bridge, Erdogan islamistul. I-a si facut cadou urgent citeva baterii Patriot pe granita cu Siria.
Si-a muscat limba si si-a rupt dintii cu Egiptul, cu patriotismul lui Sisi, seful marelui stat major al armatei care a dat drept la cuvint celor 22 de milioane de egipteni care cereau abdicarea lui Mursi, contra membrilor islamisti ai fratilor musulmani ce numarau 16 milioane de voturi.
Diferenta acelor citeva multe milioane de voruri i-au dat mandat lui Sisi sa repare greseala facuta cu un an in urma cind s-a permis intalarea unei organizatii teroriste islamice la conducerea celui mai mare stat arab.
Revin la onorabilul presedinte Obama islamistul, ce timpit trebuie sa fie acest individ incapatinat ca sa faca greseli de o gravitate enorma. In perioada primaverii arabe dupa doua zile de confruntari, cere de urgenta abdicarea lui Mubarak. Insistentele de la Casa Alba devin tot mai dure si mai amenintatoare.
Mubarak abdica, vazindu-se parasit de fostul aliat puternic USA, si refuzind sa faca mascru pleaca de la conducere. Urmeaza un an de islamizare si legi antidemocratice ale fratilor musulmani care scoate milioane de oameni pe strazi ce cer abdicarea lui Mursi. Se inmineaza presedintelui Mursi o petitie semnata de 22 de milioane de egipteni ce-i cer sa plece, nu este bun si nu este dorit de popor. Ce, islamistul este prost, pe dreacu, doar n-o sa abdice cind i-au trebuit 60 de ani gruparii sale sa puna mina pe putere. Armata intervine si da ultimatum presedintelui Mursi sa abdice, da de unde, el nu abdica, ce e prost? Amice, spune sincer, ai auzit cumva pe Obama facind spume si cerind lui Mursi sa lase puterea? A facut cumva presiuni asupra guvernului islamist al fatilor musulmani sa dea ascultare poporului si sa plece? Da deunde, ce Obama este frate cu fratii musulmani, doar nu poate sa-si supere familia, fratii cu fratii. Poate planurile islamizarii USA, sint deja in sertarele lui Obama, ceea ce sper sa nu apuce sa le aplice si tot ca speranta e sa ajunga publice aceste planuri, spre satisfactia mea personala. Mai sint multe de spus despre Obama, insa este clar ca va ramina cel mai negru presedinte al Statelor Unite….HA !

pathfinder 20-08-2013 - 12:56

tomi,
Io am spus ca nu-s de acord cu politica externa a lui Obama. Vezi mai sus.

„…celui mai mare stat arab…”
Egiptenii nu-s arabi…
Sunt islamisti in proportie de ~85% dar nu arabi.

„Obama … va ramina cel mai negru presedinte al Statelor Unite”
Buna poanta. 🙂

ValVerde 20-08-2013 - 14:38

hahaha ..tomi…si-l cam doare-n cur de Israel.
L-a pus la colt pe Netanyahu si de aia faci tu spume….

XYZ 21-08-2013 - 00:00

@Tomi

Obama nu planifica islamizarea USA, el are convingeri liberale.

Gisela 19-08-2013 - 22:46

Obama si pierdut cizmele in desert si in lume.Politica lui duce la eruptia fostului
vulcan activ USA.
Rusii si noii ei sateliti Iran -China sunt cu un picior in a conduce lumea….
bineinteles nu in bine.Vai de civilizatia moderna,ne intoarcem la zilele pe care cu greu le putem uita…….
Latram degeaba pe aici, ineptile si solidarizarile unor inconstienti de aici o sa va satisfaca ca o inghititura de vitriol……

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult