Acasa InternationalExterne Barcelona intră din nou în izolare din cauza creșterii alarmante a cazurilor de Covid

Barcelona intră din nou în izolare din cauza creșterii alarmante a cazurilor de Covid

scris de Misu Andrei
160 afisari

Barcelona intră in nou în izolare, iar locuitorii orașului și ai ariei metropolitane sunt sfătuiți ferm să nu iasă din case, dacă nu au motive esențiale. Anunțul guvernului catalan vine în condițiile în care crește din nou alarmant numărul infectărilor în cadrul regiunii autonome.

161 de ani de la nasterea lui Antoni Gaudi si Sagrada Familia

Se închid din nou cinematografele, teatrele și cluburile de noapte. Restaurantele și barurile trebuie să funcționeze la jumătate din capacitate, pentru a evita aglomerările și nu mai sunt permise adunările publice mai mari de 10 persoane.

În afara Barcelonei, cel mai îngrijorător focar este cel din Lerida, un oraș cu 160.000 de locuitori. La nivelul întregii Spanii, sunt încă 120 de focare active de coronavirus, despre care guvernul de la Madrid susține că sunt controlabile. Joi, regele Felipe, membrii guvernului și liderii Uniunii Europene au participat la o ceremonie în onoarea zecilor de mii de victime ale pandemiei de coronavirus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult