Acasa InternationalExterne Bashar Al-Assad este “sigur de victoria” împotriva rebelilor

Bashar Al-Assad este “sigur de victoria” împotriva rebelilor

scris de A.P.
14 afisari

Preşedintele Bashar al-Assad a declarat că este „sigur de victoria” trupelor sale în războiul civil care însângerează Siria de peste doi ani, într-un mesaj adresat joi militarilor de Ziua Armatei.

„Dacă nu eram siguri de victorie, nu am fi avut capacitatea să rezistăm şi nu am fi putut să continuăm (lupta) după peste doi ani de agresiune”, a declarat şeful statului în acest mesaj preluat de agenţia oficială Sana.

Bashar Al-Assad

Bashar Al-Assad

„Credinţa mea în voi este mare şi am încredere în capacitatea voastră de a (…) duce la bun sfârşit misiunea naţională care vă este încredinţată”, a adăugat el, adresându-se militarilor, cu ocazia marcării a 68 de ani de la crearea armatei siriene.

„Aţi dat dovadă de un curaj rar în lupta împotriva terorismului şi aţi impresionat lumea prin rezistenţa voastră (…), făcând faţă celui mai feroce şi mai brutal război din istoria modernă”, a mai apreciat al-Assad.

Conflictul opune de peste doi ani trupele regimului, dotate cu o puternică forţă aeriană şi sprijinite de mai multe luni de către mişcarea şiită libaneză Hezbollah, unor rebeli mai puţin echipaţi, pe care Damascul îi cataloghează drept „terorişti” susţinuţi din străinătate.

Conflictul s-a soldat cu peste 100.000 de morţi, potrivit ONU.

7 comentarii

tomi 01-08-2013 - 16:53

BRAVO ASSAD ! Toata cinstea presedintelui sirian care nu cedeaza la toate tricurile si amenintarile NATO si US. Omul un erou antiislamic face o treaba pe care Israelul nu ar fi fost in stare sa o faca. Nimeni nu ne-ar fi permis sa pulverizam 120.000 de arabi islamisti el quaida asa cum o face acest mare conducator. Eu cred ca Israelul ar avea datoria sa-i ridice un monument de respect pentru lucrul facut in binele nostru.

BULA 01-08-2013 - 21:01

De aia a bombardat Israelul depozitele de armament ale lui Assad, pentru ca ii distruge pe extremistii islamisti si evreii nu mai au pretext sa tina sub amenintare tarile vecine.

tomi 02-08-2013 - 00:19

BULA, vad tot mai clar orizontul vostru limitat in tot ce este legat de lume.
Fiind trei saptamini in Romania am deschis ochii mai atent decit cu alte ocazii. Cu toate ca am fost ocupat si cu treburi de servici, in clipa de fata a iesit o alta grupa din departamentul nostru in Romania cu mici treburi, deci am avut ocazia sa constat cit a evoluat Romania de la revolutie incoace. Cum se zice la evolutie negativa in romaneste, tu ca profesor universitar precis ca sti. Deci cam asa, pe scurt, cind am parasit tara arata mult mai bine.
In ceea ce este legat de imbecilitastile ce le indrugi, cred ca este greu sa pricepi ca Israelul a bombardat depozitele de rachete si armament ce cazuse deja in miinile teroristilor antiassad. Cred ca sti ca Assad era la curent cu operatiunea si era un serviciu facut de noi pe care el nu mai era capabil s-o faca singur.

urbos 01-08-2013 - 21:10

Vezi scarba ji daneasca c-or sa apara acuma alde mancatorul de fecale „europeanuul”, starpitura basista „unul”, ba poate si lindic, zis valverde, sa te certe ji dane imputit, pentru ca chelalai pentru un dictator ticalos. Vezi ji dane ca nu e bine, or sa te certe democratii ji dane, si locul tau e in groapa comuna, sa stii. Ai sa vezi ce-or sa te certe.Stai asa.

CONGO 01-08-2013 - 21:42

Imi pare bine de cunostinta, io sunt Gongoule

DXN 02-08-2013 - 00:22

Desigur ca ma refeream la urbos insa textele sint aruncate haotic.

Antibasistul 02-08-2013 - 05:14

Al Assad in poza saluta cu salutul lui Hitler!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult