Acasa InternationalExterne Becali a molipsit Parlamentul European: Dupa Rompuy, si Ashton a fost jignita de un europarlamentar britanic

Becali a molipsit Parlamentul European: Dupa Rompuy, si Ashton a fost jignita de un europarlamentar britanic

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Se pare ca discursurile din PE incep sa se apropie din ce in ce mai mult de stilul golanesc al europarlamentarului de Pipera. Nu este exclus ca Gigi Becali sa aiba o influenta negativa asupra colegilor sai din Marea Britanie. In loc sa adopte el stilul britanic, Becali i-a virusat pe acestia. Si se comporta ca pe pasune, miriste, maidan sau stadion. 


In cadrul unei dezbateri desfasurate miercuri in Parlamentul European, referitoare la politica UE privind zona arctica, europarlamentarul britanic William Dartmouth, membru al Partidului Independentei Marii Britanii (UKIP), a intrebat ironic, daca tari precum Grecia si Cipru ar trebui sa aiba si ele o politica privind zona arctica. Potrivit EUobserver, acesta a mai adugat ca, “poate, discutia despre politica UE privind zona arctica nu este chiar atat de ciudata, avand in vedere faptul ca baronesa Ashton, extrem de necalificata, a fost numita Inalt Reprezentant”. In acel moment, presedintele de sedinta, europarlamentarul Diana Wallis, i-a taiat microfonul lui Dartmouth. Wallis a afirmat ca “nu e cazul sa ascultam comentarii de aceast gen in timpul dezbaterii”. Ulterior, europarlamentarul britanic a afirmat ca il va instiinta pe Jerzy Buzek, presedintele PE, in legatura cu acest incident. Desi presa britanica a scris ca presedintele de sedinta i-ar fi solicitat lui Dartmouth sa parasesca sala, Willis a negat informatia.  In urma cu doua saptamani, europarlamentarul Nigel Farage, si el membru al UKIP, l-a comparat pe presedintele Uniunii Europene, Herman Van Rompuy, cu o “carpa”, adaugand ca acesta “vine din Belgia, care este mai degraba un non – stat”.

0 comentariu

I.T. 01-04-2010 - 19:01

FELICITARI JUDECATORILOR DIN TRIBUNALUL TIMIS (D-LUI JUDECATOR RADU HERCIU) CARE S-AU ALATURAT ACESTUI PROTEST. PROCURORII DNA INCOMPETENTI SI SPAGARI AU LUAT GRADUL CEL MAI MARE PROFESIONAL PE BAZA DE TABEL. ESTE CAZUL FOSTULUI PROCUROR SEF DNA TIMIS- SPERIUSI VLAD VASILE- CARE PE SPAGA A DAT N.U.P.IN CEA MAI MARE TEAPA IMOBILIARA DIN TIMISOARA „TEAPA RADISSON” DE 3 MIL. EURO. CAZUL A FOST REDESCHIS DE DNA CENTRAL S-A LASAT CU ARESTAREA ESCROCILOR DAR ESCROCUL PRINCIPAL-SPERIUSI- A FOST LASAT SA IASA LA PENSIE INAINTE DE LIMITA DE VARSTA SI SA DEVINA AVOCAT. MAFIA DIN DNA ISI ACOPERA ACOLITII IAR IN CAUZE CU MICII GAINARI ISI ARATA MUSCHII SI ISI BATE JOC DE ORICINE PRIN RECHIZITORII FANTAZISTE.
VEZI CUM A INSTRUMENTAT ACEST PROCUROR „INCORUPTIBIL” CAZUL ELECTRICA BANAT, CINE CUNOASTE DOSARUL STIE DESPRE CE ESTE VORBA. DEOARECE PROCURORUL DNA- SPERIUSI- DOREA SA URCE IN VARFUL SISTEMULUI A FACUT DIN ACEST DOSAR UN MAMUT PRIN CARE A NENOROCIT SI SOARTA UNOR OAMENI COMPLET NEVINOVATI , TRIMITINDU-I IN JUDECATA LA GRAMADA.
DIN PACATE MAGISTRATII CORECTI SI CINSTITI DIN SISTEM NU POT AVANSA DIN CAUZA ACESTOR SACALI NEPROFESIONISTI, SANTAJABILI SI CARE ACTIONEAZA LA APASAREA PE BUTOANE.
MA ALATUR SI ACESTUI PROTEST.

vlad opran 14-04-2010 - 11:20

Daca s-ar putea asana Justitia de cei de la CSM , daca s-ar putea curati si contenciosul constitutionl de cei de la CC, iar instantele (incepand de la ICCJ) de judecatori care nu vor sa judece, si asculta doar de cei de la Putere! Daca s-ar putea caratati de la CEDO dnul profesor Barsan si de la ICCJ dna sa! Daca s-ar putea( dar nu se poate) , atatea alte activitati ii asteapta pe cei de mai sus!

Antimafia 05-06-2010 - 16:51

Se emit acte de proprietate pe – morţi – în condiţiile când există succesori şi în situaţia când legea prevede în mod expres, privind succesiunile, că se emit acte pe succesori, persoane vii. Cum poate admite o JUDECATOARE a tribunalului capitalei unei ţări şi care este motivul de acceptă şi validează acte emise pe morţi ? Spaga , corupţia, zeci de mii de euro. Se emit acte pe terenuri care au deaja proprietari, etc. Cum pot pentru terenurile cu anexe şi case, dintodeauna în circuitul civil, acestea fiind succesiv trasmise prin moştenire fără a fi înstrăinate, ca JUDECATOARELE, absurd şi încălcâd grav legile, să valideaze acte adiminstrative de împroprietărire în condiţiile Art. 23 şi 36, Legea 18/1991, în condiţiile cănd aceste terenuri sub comunism nu au aparţinut cooperativei sau statului. In 1974, Ceauşescu, a emis un decret care a făcut referire numai la acte de înstrăinare, condiţie când terenul intra în proprietatea statului, nu şi la terenurile şi casele transmise prin succesiune. Bani mulţi încasează aceste judecătoare pentru asemenea încălcări ale legii ! Aceste judecătoare sunt cunosc ute de multe persoane în secţiile civile, filiere prin care trec aceste procese . Aceste JUDECATOARE vor fi aduse la cunoştinta publicului şi supuse judecării opiniei publice!
Cum pot JUDECATOARELE din Jecătoriile Cornetu, Buftea şi TRIBUNALUL BUCURESTI să valideze acte emise de primarii comunele limitrofe Bunureştiului, cred că şi în jurul celorlalte mari oraşe ale ţării, acte pe zeci de hectare care nu mai sunt ale foştilor proprietari, validări pe numele unor latifundiari cu sute de hecatare obţinute fraudulos ? Un exemplu îl constituie Gigii Becali care a ajuns să preia prin act de cesionare, 1, 75 Ha la Pipera de la o persoană oligofrenă gradul III, adică idiot ? Cum s-a putut aşeza la masa Gigii Becalii cu un idiot ca să semneze un act de cesiune ?

Antimafia 05-06-2010 - 16:52

Judecătoare, TRIBUNALUL BUCURESTI, care ascultă telefoanele ! Pentru ce ? Şantaj, corupţie, încălcări ale legii, pentru zecii de mii, sute de mii , milioane de euro !
Anumite judecătoare de la Tribunalul Bucureşti fac parte dintr-un sistem mafiot ! Sistem lanţ: Primari – comune limitrofe Bucureştiului – Prefectura Ilfov – Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Ilfov – Judecătoria Buftea – Judecătoria Cornetu. Braţe ale caracatiţei care judecă procese de fond funciar. Primarii emit acte pe terenuri şi case înainte de a fi dezbătute succesiuni. Intocmesc documentaţii pentru actul administrativ ordinul prefectului, act administrativ care este acceptat ilegal de judecătoare drept titlu de proprietate. Emit ilegal inscrisuri de proprietate înainte de a fi dezbătute succesiuni sau emit ordine, ulterior efectuării succesiunii, caz în care nu se ţine cont de certificatele de moştenitor!

Antimafia 05-06-2010 - 16:54

Domnul mafiot Condu Valentin Laurenţiu, P.S.D. – ist, a copiat pe mai marele său fost primar şi actual Consilier Judeţean, “P.D.L.- ist vopsit”, Georgescu Tudor. Acesta s-a îndriguit drept reprezentantul cetăţenilor comunei şi în numele acestora, printr-o asociaţie fantomă, taxează spre buzunarul lui, între 12 şi 15 milioane de lei pe cel care îşi introduce gazele, în afara faptului că cel care introduce gazele plăsteşte la Distrigaz şi la o altă pesoană din sistem, instalarea, în total între 70 – 80 de milioane de lei!

De la festinurile cu “distribuirea” titlurile de proprietate nu a lipsit nici liberalul P.N.L., fost Prefect Marian Petrache, care a emis ordine ale prefectului, pretinse titluri de proprietate pe morţi, etc. Mai mult, acesta în calitate de Prefect, Jud. Ilfov, lăsa libere şi la îndemâna unor anumite persoane, ordine ale prefectului în alb, grup de mafioţi. Ne asumăm cu dovezi cele afirmate !

De reţinut ! MAFIA şi CARCATITA interpartinică prin Primari şi Inalţi Funcţionari de Stat, plus JUDECATOARELE care predomină în instanţele din România, colaboreAză de 20 de ani la distrugerea României ! Acest primar P.S.D.- ist, Condu Valentin Laurenţiu şi-a făcut ucenicia sub un primar P.D.L. – ist, actual consilier judeţean, Jud. Ilfov, Georgescu Tudor, a cărui fină este secretara primarului P.S.D. – ist, Condu Valentin Laurenţiu !

Săracu primar Condu Valentin Laurenţiu care sechestrează procurori şi care plânge, (cu un ochi lacrimează şi cu celălalt ucide) nu are decăt câteva camioane de mare tonaj, mercedez, cu care astupă iazul comunal ca să-l vândă şi să-l bage în buzunar, vile şi milioane de euro. Are prea puţine şi vrea să-l ajungă din urmă pe fostul primar, P.D.L. – ist vopsit, Georgescu Tudor, fost primar, actualmente la mai mare, Consilier Judeţean P.D.L.

Ca ei să nu faceţi ! Acest tip de primar trebuie sa facă închisoare, pentru exemplu !

Antimafia 05-06-2010 - 16:54

Domnule Victor Ponta, Domnule Emil Boc trebuie să va mândriţi că aveţi asemenea membrii de partid !

Un caz particular şi incredibil: Primarul care sechestrează procurori şi care ulterior plânge la TV şi la Biserică. Aşa ipocrizie nu cred că există în Europa !

Condu Valentin Laurenţiu, membru al clanurilor, un interlop oficial sprijinit de judecătoare !

Unul dintre aceşti mafioţi este şi primarul com. Dobroeşti, Jud. Ilfov, Condu Valentin Laurenţiu care a sechestrat procurori, care a întocmit acte pe morţi, a exclus moştenitorii de drept de la succesiuni. A întocmit un proces verbal prin care afirmă că o construcţie existentă încă, s-a autodemolat ! A vândut terenul proprietarilor care aveau titlul de proprietate mafiei imobiliare pentru ca ulterior la sesizarea proprietarilor de drept, le-a luat titlul, aceştia râmând fără teren. A înlesnit să fie înstrăinate terenuri în valoare de zeci de milioane de euro pentru persoane din mafie, de la persoane bolnave, un caz deosebit fiind cel al unui oligofren gradul III, adică idiot, etc. !

De asemenea a instalat o mafie la nivelul comunei Dobroeşti, Jud. Ilfov, alegând la fiecare două trei străzi, câte o persoană fidelă lui din structura mafiotă, ca să colecteze bani şi să instaleze apa potabilă, înfiinţând în acest sens zece reţele în comună, înţepând conducta de apă potabilă Apa Nova în zece locuri. Rezultatul: com. Dobroeşti, jud. Ilfov, are acum o datorie de 2,2 milioane euro !

enescu 15-09-2010 - 11:55

Presedintele judecatoriei Bicaz este un spagar si face mari abuzuri cu aplicarea Legii Fondului Funciar fiind implicat in multe abuzuri cu capii Mafiei Lemnului de pe Valea Muntelui unde se comite Crime Ecologice fara precedent bineinteles cu unda verde data de baronii locali ai PDL…DEJA URMARILE CLIMATICE DEZASTRUASE SE FAC SIMTITE AFECTIND INSASI VIATA OAMENILOR SI A CULTURILOR AGRICOLE IN TIMP CE ACESTI MAFIOTI DEVIN TOT MAI BOGATI?BOGATII CE SE VAD CU OCHIUL LIBER ?SI NIMENI NU IA NICI O MASURA IMPOTRIVA ACESTOR TICALOSI AJUNSI IN FUNCTII CHEIE DE RASPUNDERE, PACAT….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS