Acasa InternationalExterne Belgia: Trei români, arestaţi pentru tentativă de răpire

Belgia: Trei români, arestaţi pentru tentativă de răpire

scris de A.B.
1 afisari

Trei cetăţeni români au fost puşi sub mandat de arestare, joi seară, pentru tentativă de răpire a unui copil de 6 ani în oraşul Seriang, din provincia Liege din estul Belgiei.

catuse

foto:bihon.ro

Anchetatorii îşi continuă cercetările pentru a afla dacă suspecţii, aflaţi în prezent în penitenciarul de la Lantin, au comis şi alte fapte similare, semnalate în trecut în zona oraşului Liege.

Potrivit cotidianului belgian La Derniere Heure Cele trei persoane de naţionalitate română au încercat să răpească un băiat de 6 ani care se plimba cu bicicleta într-o zonă periferică a localităţii Seraing. Vecinii familiei copilului au dejucat însă această tentativă.

Doi dintre cei trei suspecţi, un bărbat şi sora sa, au coborât dintr-o camionetă, iar cel de-al treilea suspect a rămas la volanul autovehiculului. Bărbatul care a coborât din maşină s-a îndreptat către copil şi i-a acoperit gura cu mâna, după care a încercat să îl urce cu forţa în autovehicul.

Intenţia de răpire nu a fost însă dusă la capăt întrucât bărbatul s-a speriat în momentul în care sora băiatului şi alţi doi prieteni de joacă au început să ţipe, ceea ce i-a alertat pe vecini.

Aceştia au intervenit pentru a-şi proteja copiii şi a-i reţine pe suspecţi. La scurt timp, un echipaj al poliţiei a sosit la locul incidentului şi i-a reţinut pe cei trei cetăţeni români.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult