Acasa InternationalExterne UPDATE Berlusconi: “Mai bine să îţi placă fetele decât să fii homosexual”

UPDATE Berlusconi: “Mai bine să îţi placă fetele decât să fii homosexual”

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

UPDATE, marţi, ora 15.15: Mereu am fost aşa, uneori mă uit la figura unei fete frumoase, dar este mai bine să îţi placă fetele decât să fii homosexual”, a declarat premierul Italiei, Silvio Berlusconi la inaugurarea unui salon de motociclete, în Milano, citat de ediţia online a publicaţiei Corriere della Sera.


 

Referindu-se la intervenţia Biroului primului-ministru pentru eliberarea din detenţie a adolescentei marocane care a participat la petrecerile premierului, Berlusconi a adăugat: “Din punctul meu de vedere, a fost un act de solidaritate şi mi-ar fi ruşine să nu fi fost făcut”, notează Mediafax. De altfel, premierul italian a catalogat drept “o furtună pe hârtie” scandalul declanşat de relatările presei despre presupusa relaţie pe care a avut-o cu adolescenta Ruby R., care luni a împlinit 18 ani. “Am o mică problemă. Vreau să îi ofer adăpost unei fete pe nume Ruby în standurile salonului de motociclete”, a glumit Berlusconi, după care a criticat presa italiană: “Nu mai citiţi ziarele, vă induc în eroare!”.

UPDATE 12.20: Tânăra marocană Ruby Rubacuori susţine că premierul italian, Silvio Berlusconi, i-a oferit 7.000 de euro şi bijuterii când a stat alături de el la o cină de Valentine’s Day, organizată în acest an pentru zece femei la vila sa din apropiere de Milano, relatează The Observer, citat de Mediafax.

Tânăra, care în presa italiană apare sub numele de Karima Keyek, dar care este mai cunoscută sub numele de scenă Ruby Rubacuori, neagă că ar fi avut o relaţie intimă cu Berlusconi. „Pentru prima dată în viaţa mea un bărbat nu a încercat să mă aducă în pat. S-a purtat ca un tată, jur”, a declarat ea pentru La Repubblica din Genova, unde se ascunde.

Keyek a declarat că Berlusconi i-a spus să nu mai vină să îl vadă după ce a descoperit că nu are, aşa cum pretindea, 24 de ani. „Berlusconi mi-a spus că a avut destule probleme în trecut cu o altă fată minoră”, a declarat ea. Keyek a declarat pentru revista Oggi: „Silvio m-a luat sus. Voia să mă ajute. Mi-a spus că nu va cere nimic în schimb”. „Mi-a dat un plic cu 7.000 de euro şi i-am spus că îmi doresc să obţin cetăţenie italiană şi să devin poliţistă”, a afirmat ea. Keyek susţine că a fugit de acasă atunci când tatăl său a anunţat o căsătorie aranjată pentru ea cu un bărbat în vârstă de 49 de ani, o afirmaţie pe care tatăl ei o dezminte. La Milano, ea s-a întâlnit cu specialistul în impresariat artistic Lele Mora, care ar fi introdus-o în cercul lui Berlusconi.

————————-

UPDATE ora 17,50 . Silvio Berlusconi, a declarat că îi place „viaţa” şi îi plac „femeile” şi că nu datorează nimănui explicaţii cu privire la cazul minorei de origine marocană care a declarat că ar fi avut relaţii intime cu el, potrivit publicaţiei La Repubblica, citata de antena3.ro.„În casa mea vin doar persoane respectabile. Cred că tot ce a declarat această tânără ajută la clarificarea chestiunii. Mă comport ireproşabil cu invitaţii mei, îmi place viaţa şi îmi plac femeile. Nimeni nu va putea vreodată să îmi schimbe stilul de viaţă.”, a declarat premierul Italiei.

Mai mult decât atât, când a fost întrebat dacă Biroul primului-ministru a intervenit pentru eliberarea din detenţie a tinerei marocane care a participat la petrecerile premierului, Berlusconi a răspuns că ar fi intervenit niciodată pentru nimeni şi că tot ce a făcut a fost să semnaleze un caz.

„Nu am făcut niciodată astfel de intervenţii. Pur şi simplu am semnalat că exista o persoană care avea nevoie de asistenţă. Asta este tot. A fost un simplu telefon pentru găsirea unei persoane disponibile pentru a avea grijă de altă persoană de care tuturor ne-a fost milă pentru că povestise ceva dramatic şi toţi am crezut”, a adăugat Berlusconi.

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, este suspectat că a avut relaţii intime cu o minoră de origine marocană, pentru eliberarea căreia Biroul primului-ministru intervenise telefonic, afirmând în mod fals că este nepoata lui Hosni Mubarak, preşedintele Egiptului, informează La Repubblica, publicaţie citată de Mediafax.

———————————————————————————————————————

Trei apropiaţi ai premierului italian sunt cercetaţi pentru favorizarea prostituţiei, după ce minora de origine marocană Ruby R., în vârstă de 17 ani, a declarat că a fost invitată la petreceri desfăşurate în vila lui Berlusconi din zona Arcore (în apropiere de Milano) şi a avut relaţii intime cu şeful Guvernului italian. Tânăra, care va împlini în noiembrie 18 ani, a fost reţinută în mai de poliţia italiană, care o suspecta de furtul a aproximativ 3.000 de euro şi unor bijuterii din casa unei prietene. Pe 27 mai, în timp ce minora era audiată, la poliţie a fost primit un telefon din partea Biroului premierului italian, iar şeful de Cabinet a cerut eliberarea tinerei sub pretextul că ar fi fost nepoata lui Hosni Mubarak, preşedintele Egiptului.

Trei apropiaţi ai lui Berlusconi sunt suspectaţi de “favorizarea prostituţiei” pentru că ar fi facilitat venirea tinerei la petrecerile din vila Arcore. Este vorba de Dario “Lele” Mora, specialist în impresariat artistic, de Nicole Minetti, fostul dentist al lui Silvio Berlusconi, şi de Emilio Fede, directorul redacţiei de ştiri a postului Rete4, care face parte din trustul familiei lui Berlusconi. Se pare că, deşi afirmase iniţial că avusese relaţii intime cu Silvio Berlusconi, Ruby şi-a schimbat declaraţia în faţa anchetatorilor, spunând că nu s-a întâmplat aşa ceva şi că oricum primul-ministru ştia că are 24 de ani, nu 17.

Ruby a recunoscut că a participat la trei petreceri organizate în vila lui Berlusconi, alături de alte zece dame de companie. Minora marocană le-a spus anchetatorilor că participase la un joc erotic numit “bunga-bunga”. “Silvio mi-a spus că această formulă – bunga-bunga – a învăţat-o de la Muammar Kadhafi, fiind un ritual al haremului său african”, le-a declarat fata anchetatorilor italieni. Interpelat de jurnalişti, Silvio Berlusconi a declarat că nu se preocupă de “mizerii mediatice”.

0 comentariu

Rasputin 24-04-2010 - 12:30

Propun desfiinţarea judeţelor Covasna şi Harghita şi împartirea celor două zone la judeţele limitrofe.
Harghita să treacă la judeţele Suceava Braşov şi Neamţ, iar Covasna la judeţele Bacău Vrancea şi Buzău.

barbu stefan 24-04-2010 - 17:31

sa facem ca in grecia . acolo toti sunt greci . nimeni nu este altceva . nu exista asa zisele minoritati !

Adrian D 25-04-2010 - 14:42

Micul dictator chel e disperat sa obtina o noua Constitutie, asa cum ii convine lui. Nu conteaza o tradare in plus…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult