Acasa InternationalExterne Berlusconi despre dezbinarea Partidului Poporului

Berlusconi despre dezbinarea Partidului Poporului

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a dezminţit, joi, 3 octombrie, orice informație legatǎ de o posibilǎ dezbinare a partidului sǎu, Partidul Poporului (PdL).

Silvio Berlusconi

Berlusconi despre dezbinarea Partidului Poporului

„Văd un partid absolut unit, cu câteva diferenţe interne”, le-a declarat Berlusconi jurnaliştilor. „Acum avem personalităţi care văd lucrurile diferit în privinţa unor anumite aspecte”, a adăugat acesta. Berlusconi, în vârstă de 77 de ani, a decis sâmbătă să retragă din Guvern cei cinci miniştri aparţinând partidului său, Partidul Poporului (PdL). Această decizie a provocat o revoltă şi l-a determinat pe premierul Enrico Letta să ceară votul de încredere al Parlamentului.

După decizia mai multor membri ai partidului de a susţine Guvernul pe care magnatul media voia să îl răstoarne, Berlusconi a decis în cele din urmă să îi acorde votul de încredere. Unii aleşi ai PdL intenţionează să formeze un grup separat în Camera Deputaţilor şi Senat. Potrivit mediafax, vineri, 4 octombrie, o comisie a Senatului se va reuni pentru a evoca posibila retragere a mandatului lui Berlusconi, după condamnarea sa definitivă la 1 august la închisoare pentru fraudă fiscală. Comisia ar putea vota în aceeaşi zi, dar decizia trebuie trimisă apoi în Senat în adunare plenară.

1 comentariu

digital 04-10-2013 - 19:57

trebuia să-ți dea ăla-n gură nu cu statueta aia de bronz, ci cu o grindă de beton!
atunci ai fi simțit cu adevărat partidul ăla, al poporului, cum îi zici tu!
urmează kiorul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult