Acasa InternationalExterne Berlusconi – orgie cu “nepoata minoră a lui Mubarak” (Galerie foto)

Berlusconi – orgie cu “nepoata minoră a lui Mubarak” (Galerie foto)

scris de Adrian Pătruscă
8 afisari

Premierul Italiei a fost trimis în judecată pentru relaţii sexuale plătite cu o minoră şi pentru că ar fi încercat muşamalizarea afacerii.Obişnuit al scandalurilor sexuale, de data aceasta lui Berlusconi s-ar putea chiar să i se înfunde. Premierul italian, aflat în mijlocul scandalului numit “Rubygate”, a fost trimis în judecată marţi, iar procesul va începe la Milano pe 6 aprilie.

Ruby, fată de lumeInstanţa de judecată a dat curs cererii procurorilor ca Berlusconi să compară de urgenţă pentru presupuse relaţii sexuale plătite cu o tânără dansatoare marocancă, Karima el Mahroug, zisă Ruby, pe când aceasta nu împlinise 18 ani, vârsta legală pentru prostituţie în Italia. Parchetul îl acuză pe şeful cabinetului italian că s-ar fi folosit de influenţa sa pentru a o elibera pe Ruby, acuzată la sfârşitul lui mai pentru un furt de 3000 de euro. Berlusconi mai este acuzat şi că ar fi vrut să muşamalizeze întregul scandal.

Al treilea scandal sexual ar putea să-i pună capac lui BerlusconiApărarea lui Il Cavaliere, care acuză o conspiraţie politică a judecătorilor pentru a-l decredibiliza, a minimalizat decizia instanţei. “Ne aşteptam la asta”, au comentat avocaţii. Atât Berlusconi cât şi Ruby neagă toată afacerea. Fata, care a împlinit 18 ani în noiembrie, declară că ar fi participat la dineuri “absolut normale şi cuminţi”, şi nu la orgii, aşa cum a scris presa.

Apărarea lui Berlusconi susţine că intervenţia premierului pentru eliberarea minorei ar fi fost motivată de convingerea că fata este nepoata lui Mubarak şi premierul nu ar fi vrut să strice relaţiile cu Egiptul.

Ruby zice că petrecerile erau cuminţiScandalulRubygate”, care a izbucnit la sfârşitul lui 2010, face cu regularitate prima pagină în presa italiană. Procurorii parchetului din Milano au interogat-o pe Ruby şi alte tinere care ar fi participat la petreceri deocheate în vila premierului de la marginea oraşului Milano.

Din interceptarea telefoanelor unora dintre persoanelor care ar fi participat la petreceri, reiese că ar fi fost vorba de un “lupanar” , populat cu femei mai mult goale care dansau printre invitaţi.

Ascultările s-au scurs rapid în presă. Într-una din ele, o femeie căreia i se spune “Ruby” afirmă că Berlusconi e gata să-i cumpere tăcerea. Oficial, Karima el Mahroug declară că a fi primit 7000 de euro şi bijuterii de la Il Cavaliere pentru că acesta voia să o ajute deoarece trecea printr-o pasă financiară proastă. Potrivit procurorilor, Ruby nu ar fi singura fată de care Berlusconi s-a interesat.

Rubygate ar putea să-l înfunde pe Il CavaliereRubygate” este al treilea scandal sexual în care este implicat Berlusconi (74 de ani), după afacerile Noemi (mai 2009), o minoră pe care o frecventa şi din cauza căreia soţia lui Berlusconi a intentat divorţ, şi d’Addario (iunie 2009), o prostituată care a povestit ce noapte fierbinte a petrecut cu Il Cavaliere. Dar “Rubygate” este cea mai gravă dintre afaceri. Silvio Berlusconi riscă 3 ani de închisoare pentru a fi recurs la prostituţie cu minore şi 12 ani pentru abuz în funcţie. Premierul este implicat şi în alte afaceri penale: Mills, Mediaset şi Mediatrade.

2 comentarii

Bula-ngiu 16-02-2011 - 16:58

Nu va faceti griji! Saltimbancul are destule proptele in P2!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult