Acasa InternationalExterne Berlusconi şi-a spart capul

Berlusconi şi-a spart capul

scris de D.S.S.
1 afisari

Şeful Guvernului italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 74 de ani, a suferit „un traumatism cranian minor” după ce a căzut la duş în noaptea trecută, dar se simte bine, deşi este „obosit”, a declarat vineri seara medicul său personal, Alberto Zangrillo.

Sivio Berlusconi si-a spart capul in baie

Silvio Berlusconi „a căzut la duş şi s-a lovit la cap. Este obosit, el este mereu foarte obosit. (…) A suferit un traumatism cranian minor„, a declarat Zangrillo în cursul serii, pentru Radio 24. „După această cădere, i-am efectuat un examen medical pentru a evalua inflamaţia care se verifică întotdeauna după un traumatism, dar Berlusconi este bine„, a asigurat el. „Totul este bine, rezultatul este negativ„, a adăugat medicul pentru agenţia Ansa, precizând că şeful Guvernului a suferit o „contuzie puternică” la nivelul cefei şi a avut dureri la nivelul maxilarului.

Berlusconi a ieşit din spital la jumătate de oră după ce a fost examinat, cu o „simplă terapie analgezică” şi a „mers să se plimbe„, a conchis Zangrillo.

Prezent vineri după-amiază în Camera Deputaţilor din Roma pentru a asista la adoptarea definitivă a planului de austeritate, premierul le-a explicat parlamentarilor că a alunecat în baie în noaptea trecută, s-a lovit la cap şi trebuie să se întoarcă la Milano pentru a fi examinat de medicul său personal, potrivit parlamentarilor citaţi de presa italiană. Fotografiile postate pe site-ul de Internet La Repubblica îl prezintă pe premier cu partea de jos a feţei umflată, atingându-şi ceafa, vizibil pentru a le povesti parlamentarilor cum a căzut.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult