Acasa InternationalExterne Berlusconi: UE nu se dovedeşte capabilă să garanteze pacea şi bunăstarea

Berlusconi: UE nu se dovedeşte capabilă să garanteze pacea şi bunăstarea

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Uniunea Europeană „nu se dovedeşte capabilă să garanteze pacea şi bunăstarea”, dar pare tocmai bună „să producă cataloage de criterii şi să pună beţe în roate”, a declarat preşedintele Consiliului italian, Silvio Berlusconi, într-un interviu apărut în Frankfurter Allgemeine Zeitung, conchizând că în acţiunea Europei „lipseşte o linie clară”.


Întrebat despre situaţia politică în Italia, unde premierul atinge cote înalte de nepopularitate şi unde se află în conflict cu fostul său aliat Giancarlo Fini, care a creat un patrid disident, Berlusconi a asigurat că Italia dispune în continuare de o „conducere politică stabilă, de un guvern puternic, care poate să se sprijine pe un consens şi o majoritate largă”, transmite Agerpres.
Şeful guvernului italian a pledat, totodată, pentru altă abordare a dosarului nuclear iranian, întrucât „sancţiunile nu vor aduce niciun rezultat pozitiv” şi, potrivit lui, „o abordare mai liniştită şi mai prudentă a acestui dosar” ar fi de preferat.

0 comentariu

sorge 24-04-2010 - 13:29

Ca a depasit aeroportul ,ca zboara prea jos ,ca este fum in cabina ,ca s a depresurizat si mai sint 20 de cauze ,ca nu iese trenul de aterizare ,ca s a blocat directia ,ca a luat foc un circuit ……
Sistemul de alarma este efectul ,cauza este factorul care a determinat accidentul .
Nu sistemul de alarma a determinat accidentul .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult