Acasa InternationalExterne Bin Laden mort. Risc de eroare de 1 la 11.800 de miliarde

Bin Laden mort. Risc de eroare de 1 la 11.800 de miliarde

scris de M.A.
3 afisari

Probabilitatea de eroare privind identitatea lui Osama bin Laden, după testele ADN şi alte verificări efectuate pe cadavrul acestuia, este de una la unsprezece mii opt sute de miliarde, au indicat responsabili americani, citaţi de AFP.

Osama bin Laden

Osama bin Laden

Specialişti ai CIA au comparat mai întâi fotografiile cadavrului cu cele din timpul vieţii şi apoi au comparat un eşantion din ADN-ul liderului Al-Qaida cu ‘un profil complet realizat pe baza familiei sale extinse’, a declarat un înalt responsabil al serviciului american de informaţii, transmite Agerpres. ‘Conform acestor analize, ADN-ul este incontestabil al liderului Al-Qaida. Posibilitatea unei erori de identificare pe baza acestei analize este de aproximativ una la unsprezece mii opt sute de miliarde’, a adăugat el, menţionând că nu este nici o îndoială asupra faptului că acţiunea trupelor SEALS de la 1 mai, din Pakistan a dus la uciderea lui Osama bin Laden.

1 comentariu

digital 08-05-2011 - 14:26

Problema voastra este ca sunteti intr-o eroare continua si totala!!!!ar fi cazul sa va da-ti un reset,si apoi new installing!!!

you agreee??!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult