Acasa InternationalExterne Blinken îl somează pe Lavrov: „Ucraina nu este ţara voastră. Grâul ei nu este grâul vostru”

Blinken îl somează pe Lavrov: „Ucraina nu este ţara voastră. Grâul ei nu este grâul vostru”

scris de Misu Andrei
62 Afisari

Secretarul de stat american Antony Blinken i s-a adresat vineri ministrului rus de Externe Serghei Lavrov, cerându-i ca Rusia să permită exportul cerealelor din Ucraina. Șeful diplomației americane spune că Rusia a auzit în timpul reuniunii G20 un „cor de apeluri al lumii întregi” pentru a pune capăt războiului în Ucraina.

„Ceea ce am auzit deja astăzi este un important cor al lumii întregi, nu doar al SUA (…) pentru ca agresiunea (Rusiei în Ucraina) să înceteze”, a declarat Antony Blinken în faţa jurnaliştilor, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

Secretarul de stat american s-a adresat omologului său rus în timpul discuţiilor în spatele uşilor închise care au avut loc la reuniunea G20 din Bali, cerând ca Moscova să permită livrările de cereale din Ucraina.

„Mă adresez colegilor noştri ruşi: Ucraina nu este ţara voastră. Grâul ei nu este grâul vostru. De ce blocaţi porturile? Trebuie să lăsaţi grâul să iasă” din porturi, i-a spus Blinken lui Serghei Lavrov, cu care a refuzat să aibă o întrevedere separată.

2 comentarii

bali 10-07-2022 - 21:29

Clipiciosule, nici Europa nu este tara voastra. Stati dracului in teritoriul pe care l-ati jefuit pina acum daca nu vreti invazia devastatoare a lacustelor chineze !

michel de nostradame 11-07-2022 - 17:47

ami go home !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult