Acasa InternationalExterne Britanicii resping recomandările medicilor privind purtarea obligatorie a măştii în magazine şi alte spaţii publice

Britanicii resping recomandările medicilor privind purtarea obligatorie a măştii în magazine şi alte spaţii publice

scris de Misu Andrei
129 afisari

Guvernul britanic a respins vineri recomandările medicilor privind purtarea obligatorie a măştii în magazine şi alte spaţii publice, după ce a ordonat folosirea lor în mijloacele de transport public din 15 iunie.

Grevă de 48 de ore la metroul din Londra

Ministrul transporturilor Grant Shapps, a declarat pentru BBC că guvernul crede că există o „posibilitate mai mare” de infectare cu COVID-19 în timpul unei călătorii cu mijloacele de transport în comun decât în timpul unei vizite într-un magazin.

„Cred că marea diferenţă este că într-un magazin poţi trece pe lângă cineva…însă apoi vei merge mai departe”, a spus Shapps.Însă în transportul public poţi sta alături de cineva pentru 10, 20 sau 30 de minute, deci există o şansă mult mai mare să fii aproape de cineva pentru o perioadă mai lungă de timp”, a afirmat Grant Shapps.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult