Acasa InternationalExterne Bruxelles 28 iunie: Băsescu nu merge la summitul PPE

Bruxelles 28 iunie: Băsescu nu merge la summitul PPE

scris de M.A.
7 afisari

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, a declarat că preşedintele Traian Băsescu nu va participa la Summitul PPE din 28 iunie, de la Bruxelles.

28 iunie Bruxelles - Basescu nu merge la summitul PPE

28 iunie Bruxelles - Basescu nu merge la summitul PPE (foto: europe-health-care.eu)

„Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, nu participă la Summitul Partidului Popular European din 28 iunie„, a precizat Bogdan Oprea, cita de Agerpres. Traian Băsescu este inclus pe lista invitaţilor la Summitul Partidului Popular European (PPE) din 28 iunie ca membru al Consiliului European.

Potrivit unui comunicat de presă, reuniunea la nivel înalt a PPE va fi prezidată de preşedintele acestui partid pan-european, Wilfried Martens, şi va avea pe agendă pregătirea Consiliului European din 28-29 iunie, de la Bruxelles.

Din PPE fac parte, printre alţii, 74 de partide din 40 de ţări, actualul preşedinte al Consiliului European, actualul preşedinte al Comisiei Europene, 13 comisari europeni şi cel mai mare grup politic din Parlamentul European.

2 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-06-2012 - 20:41

1:0.

ANCUTA 21-06-2012 - 21:58

a nastase – noi : 1 -1

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult