Acasa InternationalExterne Bucureşti: Vezi “blestemul” lui Netanyahu către arabi

Bucureşti: Vezi “blestemul” lui Netanyahu către arabi

scris de M.A.
5 afisari

România poate fi un model demn de urmat în privinţa democraţiei şi libertăţii pentru ţările arabe în care au avut loc mişcările populare din acest an, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, premierul israelian, Benjamin Netanyahu.

Netanyahu la Palatul Victoria (foto gov.ro).jpg

Netanyahu la Palatul Victoria (foto gov.ro).jpg

„Este important să se instaureze democraţia şi credem că este important să fie întrebată şi România. Sperăm cu toţii ca această ‘primăvară arabă‘ să meargă spre democraţie şi, în România, ştiu că aveţi destule probleme, dar succesul, libertatea, nu au venit fără a plăti un anumit preţ. Un fel de viaţă superior nu poate veni fără libertate şi popoarele din Orientul Mijlociu se uită la voi unde eraţi şi unde aţi ajuns şi cred că puteţi fi un model pentru relaţiile pe care le avem în Orientul Mijlociu, pentru o cale demnă de urmat”, a spus Netanyahu, citat de Agerpres.

5 comentarii

Bumerang 06-07-2011 - 16:52

Ce sa spun, ce compliment!

Ereticul 06-07-2011 - 23:28

Unde eram in 89? Inaintea Chinei. Unde suntem acum? Mult dupa …

Liviu 06-07-2011 - 23:45

Da, daca faceti niste socoteli CACApitaliste de circumstanta … Daca priviti insa cu bataie mai lunga (atat in viitor dar si in trecut !) realizati ca nu avem cum sa fim vreodata „inaintea” Chinei ! Tocmai ce am auzit un banc cu Ceausescu si Mao:

Dupa ce a sosit delegatia romana intr-o vizita in China si s-a cazat se intalneste Ceausescu cu Mao. Mao il intreba prietenos: „Voi cati sunteti ?” la care Ceausescu raspunde fara sa se gandeasca prea mult: „Vreo 20 de milioane”. Raspunsul inocent a lui Mao vine prompt: „Sper ca ati fost cazati bine !”.

gogu 07-07-2011 - 00:05

i-a blestemat bine

Aolica 07-07-2011 - 03:25

aaa, pai cu mojicii din opozitie, cred si eu ca avem probleme.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult