Acasa InternationalExterne Budapesta: Mii de persoane s-au strâns la demonstraţia de masă împotriva nazismului

Budapesta: Mii de persoane s-au strâns la demonstraţia de masă împotriva nazismului

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Aproape 10.000 de persoane s-au strâns duminică, 2 decembrie, în faţa Parlamentului din Budapesta pentru o manifestaţie de protest împotriva unor declaraţii antisemite făcute în legislativ de un deputat din formaţiunea radicală de dreapta Jobbik

Budapesta: Demonstraţie de masă împotriva nazismului (foto:dw.de)

După ce în 26 noiembrie, Marton Gyongyosi, un deputat al Jobbik, a cerut alcătuirea unei liste a evreilor din rândul deputaţilor şi membrilor guvernului, îndemnând totodată guvernul să-i susţină pe palestinieni în recentul conflict din Gaza, partidul conservator ungar Fidesz, partidul socialist MSZP şi mişcărea „Împreună 2014” au făcut apel către cetăţeni pentru a denunţa provocările antisemite şi anti-israeliene ale deputaţilor de extremă dreapta. Liderul grupului parlamentar al Fidesz, Antal Rogan, a respins cu această ocazie ‘toate expresiile rasismului’ şi ‘minimizarea suferinţei şi morţii a milioane de oameni nevinovaţi’.

La rândul său, fostul premier Gordon Bajnai a luat cuvântul în numele mişcării electorale Împreună 2014 şi a făcut apel la o „largă cooperare” în lupta împotriva ideologiei neonaziste, menţionând că remarcile antisemite sau antirome nu pot fi niciodată trecute cu vederea ca inofensive, întrucât „Nazismul nu este compatibil cu viaţa”. Cu această ocazie, liderul Partidului Socialist, Attila Mesterhazy, a făcut apel la Fidesz să-şi mobilizeze majoritatea de două treimi din parlament şi să se alăture unei iniţiative a micii Coaliţii Democratice, de stânga, pentru a putea plasa Jobbik „în carantină”, îndemnându-l pe premierul Viktor Orban să facă o declaraţie cu privire la Jobbik la sesiunea parlamentară de luni, 3 decembrie.

Potrivit Agerpres, la manifestaţia din piaţa Kossuth din Budapesta au asistat de asemenea ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în Ungaria, Eleni Tsakopoulos Kounalakis, şi ambasadorul israelian Ilan Mor. Evenimentul intitulat „Demonstraţie de masă împotriva nazismului” a fost organizat de grupul de pe Facebook All Together for Jerusalem Foundation, cu ajutorul unor organizaţii evreieşti şi creştine. Vicepreşedintele Jobbik Elod Novak a afirmat duminică, înainte de acest protest, că organizarea unei manifestaţii în prima zi a Adventului reprezintă o ‘provocare’ împotriva tradiţiei creştine şi a criticat grupările participante că şi-au „alăturat forţele în interesul Israelului, dar nu o fac niciodată în interesul Ungariei”.

87 comentarii

Giurgiu Crisan 03-12-2012 - 09:00

E o demonstratie organizata.Nu e adevarat ca s-au strins mii de persoane ci ca au fost aduse.Oamenii care se aduna spontan nu au pancarde frumos scrise.In fond ce a cerut acel deputat? A cerut ca deputatii evrei, ministrii, sa fie cunoscuti ca evrei, nu ca unguri. Ce nu e normal in asta? De ce evreii din Romania trebuie sa apara ca romani, cei din Ungaria ca unguri etc?

Ereticul 03-12-2012 - 10:04

Tehnica lor este veche, de pe vremea imparatului persan Ahasveros. Revedeti povestea biblica a Esterei si a lui Aman si o sa intelegeti mai bine inselatoria si disimularea ovreiasca.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-12-2012 - 11:21

Pooth in oriphiciul bukkale pe totzi din Jobikk ,precum si pe cei de la noi cu viziuni identice ! Sa scape NE. phootutzi doar cei care au ramas surzi si muthzi ( gen viermii :urbosgayul, digi.deMenthu (de.Generatz), ereticu. romeo2010, si totzi altzi …vertzani !

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 12:04

Interesant, ungurii si romanii zic ca evreii nu-s nici unguri, nici romani, pe cand arabii ii vor inapoi in Ungaria si Romania…

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 12:09

Si cel mai interesant e ca-s probleme cu evreii numai in statele in care economia e adanc in kkt…

Ereticul 03-12-2012 - 12:12

Fals. Probleme cu ovreii au avut toate statele / tarile / regatele in care acestia s-au aciuat vremelnic. Nu degeaba ovreimea a fost trecuta la categoria „strainul neasimilabil”.

Ereticul 03-12-2012 - 12:47

Treaba merge bine numai in tarile unde procentul de ovrei este nul sau tinde catre zero …

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 13:33

Procentul evreilor in Ungaria e mai mic decat procentul lor in SU. Si ia vezi ce bine merge in Romania unde au ramas numai cateva mii de evrei…

Ereticul 03-12-2012 - 14:57

Din cele cateva mii de ovrei ramase in Romania cateva sute sunt infiltrati in guvern, servicii secrete si alte institutii publice cheie ale statului. Sa va reamintesc ce a raspuns „Unguent” atunci cand a fost intrebat de cetatenia israeliana?

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 15:07

Sigur domnule eretic, Romania cu cei mai putin de 10.000 de evrei cu media de virsta pe la 80 de ani au o puternica influenta asupra economiei Romaniei. Acei neputinciosi batrini evrei de 80 de ani pacienti ai caselor de batrini finantate de sohnut si joint, sute de mii de dolari care in mare parte sint transferate in interesele statului roman, ei decid soarta tarii. Sa va fie rusine domnule, esti un nesimtit fara scrupule, asa sa te ajute Dumnezeu precum lovesti in niste nevinovati si arunci putoarea si impotenta voastra in a crea ceva sau de a lucra sirguincios punind ca vina al esecului national roman pe acei amariti de 80 de ani ce-au mai ramas sa moara in tara lor de bastina.

Ereticul 03-12-2012 - 15:28

Eu nu lovesc in batrani, iar exprimarea mea a fost clara: problema sunt cei in putere, infiltrati in guvern, institutii cheie ale statului si in mediul de afaceri. Exista publicate in tara deja 4 volume cu nume, prenume si magariile financiare savarsite de cetateni romani de religie mozaica. Numele generic al cartilor: „Razboiul nevazut al ovreilor sionisti cu romanii”, autor Dan Cornel Niculae.
In plus, nu ne explicati si noua cum se face ca aproape toti marii escroci ai Romaniei anilor 90 – 2000 s-au refugiat pe la tel aviv?

geek-a-contra 03-12-2012 - 13:24

cum ar fi tarile arabe neproducatoare de petrol, pakistan, iran…. :). nu ca tin partea evreilor da’ cred ca este mai degraba chestie de harnicie, cultura, educatie, spirit intreprinzator si port de creier decit de portul kippei…

Ereticul 03-12-2012 - 14:54

Eu aveam in vedere tarile din Asia (China, Japonia, Coreea) unde nu exista criza si nici ovrei in guvern (nu se pot ascunde printre localnici), iar harnicia este la ea acasa.

geek-a-contra 03-12-2012 - 15:07

a, dar si japonia, si coreea si, filipine si ceilalti tigri asiatici sint „colonii” ale sua, n’asa? care sua la rindul ei este ocupata de ovrei. 🙂

in Ro sint mai putin de 5k de evrei la cca 19milioane. ar trebui sa infloreasca mai ceva decit socientatea multilateral dezvoltata a lui ceausescu….

ps. ce parea ai de bietul si subdezvoltatul israel care-i potopit de ovrei? noroc de verisorii lor arabi care-l mai sustin sa nu se duca la fund…

urbos 03-12-2012 - 15:26

Caca maca, mai bine taceai.

In rest are dreptate ereticul, conteaza unde sint ji danii infiltrati plus faptul ca operatiunile sint conduse d-afara.
Sint multe mafii, insa ji danii sint cei mai odiosi.

Ereticul 03-12-2012 - 15:42

@ geek: Filipine si Thailanda nu sunt „tigri asiatici”, iar Coreea si in special Japonia nu sunt colonii ale SUA. Influenta americana din regiune – bazata pe armata de ocupatie – este in scadere clara, existand un procent insemnat (si in crestere permanenta) al populatiei care cere ca americanii sa se retraga pe continentul lor.
Cat despre israel, bunastarea lor se bazeaza pe tehnologie americana (de multe ori furata), despagubiri nejustificate incasate de la Germania si pe munca (in general in constructii) multor emigranti prost platiti, printre care si romani.

digital 03-12-2012 - 19:28

băi geeka,aveam o altă impresie despre tine,dar văd că ți-ai dat arama pe față!dacă tăceai…..era mai bine!

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 14:48

@ Giurgiu Crisan „”De ce evreii din Romania trebuie sa apara ca romani, cei din Ungaria ca unguri etc?”” ca sa nu fie confundati cu tigani ca tine. Si daca nu aveai numele de Crisan aveam dubii ca esti tigan dar asa nu, acesta fiind clasic tiganesc. Iar inainte de a spune vreo timpenie cum ai debitat aici e bine sa te gindesti putin.

urbos 03-12-2012 - 14:51

Ji danii sint paraziti, d-aia se dau romani.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-12-2012 - 15:26

@ …Aka-kaTurboase: vierme de kkt. daca se dadeau romani nu erau decat …H O T Z I di C U R W E !Ca asa santetzi cunoscutzi in ultimii 2000 de ani ! De pe timpul ROMEI -antice si pina azi , va cunoaste LUMEA !–vierme de kkt !

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 15:29

Animal ratat , cauta pe google -„Jewish generals and admirals in US Military” , copiii si nepotii evreilor alungati de pogroame din tarisoarele de kkt din Europa de Est…

urbos 03-12-2012 - 15:36

Niste viermi.
Cand oamenii de buna credinta ajungeau cu rabdarea la limita, va alungau, pentru ca sinteti niste scursuri, niste gunoaie, niste lepre. Asa ca nu voi erati victimele ma parazit imputit.
Intr-un sat unde tiganii furau animalele oamenilor si le devastau gradinile de ani de zile, oamenii s-au rasculat intr-o zi si le-au dat tiganilor foc la case. Cam asta e situatia si tot voi guitati.
La furnal!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-12-2012 - 15:45

Mai functioneaza un singur furnal la Ro. manika ?L-ati furat, taiat si vandut la fier vechi ! Avet zi in gene hotzia si demolarea ! GONOIU-LEE !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-12-2012 - 15:48

Cu voi va castiga a lu c@c@RAU , alegerile ! haha-haha ! Decat voi , mai bine BRIGANDU de la TOMI’S

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 16:08

Animal ratat, in America evreii au ajuns generali si admirali,de aia America e America , pe cand in tarisoara voastra kktul s-a dublat si triplat.

urbos 03-12-2012 - 16:12

Ji dane schizofrenic, America e America adevarata numai FARA ji dani! America e demult, nu de cand v-ati ingramadit voi acolo ma ji dane. Iar acuma parazitilor, ati ingropat si America. Nu mai e mult si-o sa va ia gatul aia pe starzi. O sa guitati ca apucatii si dracu va mai scapa de data asta.

Ereticul 03-12-2012 - 16:14

@ Lupu: si in Romania ovreii au fost intr-o perioada generali (nicolski) sau ministri (ana pauker, etc.). dar asta nu inseamna ca pe vremea respectiva tara a inflorit, ba chiar dimpotriva.
Cat despre America, sunt numeroase cazuri de spionaj si lobby efectuat de diversi ovrei in favoarea israelului. Plus ca America actuala nu pare sa stea tocmai pe roze …

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-12-2012 - 16:58

…ce-i vierme, ai cosmaruri de cand ai babardit-o pe catzeaua a batrana de matta , era beatha , ca de obicei si la voi se poarta !

digital 03-12-2012 - 17:42

normal,că acu le-a sosit ceasu și scadența și aici,că prea- ș luaseră râtul la purtare peste tot!
așa pățesc guițătorii de Ignat!

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 20:49

Bai tampitenie, tu compari comisari parasutati de partidul comunist intr-o tara de kkt , cu generalii si admiralii SUA?De admiralul Rickover ai auzit?

Ereticul 03-12-2012 - 12:09

UE, SUA și ONU critică decizia Israelului de a continua colonizarea în Cisiordania. Londra și Parisul vor să își recheme ambasadorii.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ue-si-onu-critica-decizia-israelului-de-a-continua-colonizarea-in-cisiordania-londra-si-p-10140.html

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 12:29

Nu stiu tampitii ca evreii nu-s nici romani, nici unguri, nici altfel de europeni, asa ca au tot dreptul sa colonizeze patria lor Palestina?

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 14:03
Ereticul 03-12-2012 - 15:02

Au ovreii o vorba: „si unul si e prea mult”. Iar in Romania noastra, lista parazitilor infiltrati in posturi cheie e lunga, nepermis de lunga: ungureanu, tismaneanu, feldman, olteanu (nepotul lui vass), etc. …

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 15:13

Vai vai , romanii get-beget s-au civilizat, nu mai stiu sa fure…

Europeanuul 03-12-2012 - 15:42

Un articol bunicel. O propozitie mi-a sarit in mod deosebit in ochi… care este valabila si pentru clasa intelectuala (mas media, etc)

“There are too many people from the Communist era like Nastase who are still in power, and this has polluted the political class.”

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 16:00

Ei da, multora romani le-a placut comunismul , au furat atunci averea statului si o fura si acum…si la alegeri cine ii voteaza, cateva mii de evrei de 80 de ani?

urbos 03-12-2012 - 14:30

Usturoiatii la furnal.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-12-2012 - 15:41

Da de un 7/8 pe scara RICHTER , ce zici !VIERME din Pogoanele Buzau ,de la VRANCEA epicentru ! Ce zaci de gheseft !

DXN 03-12-2012 - 18:43

boratii la furnal

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-12-2012 - 18:54

7/8 Richters-au echivalentul unui spasm al colonului pt. viermele dobre !

DXN 03-12-2012 - 22:48

λγνδγκ-UL la WC.

tomi 03-12-2012 - 23:28

HUHULE iar ai evadat de la ospiciu.?
REDACTIA HUHU REVINE PE NICKUL LUI DXN, DE IDIOT CE ESTE NU CRED CA POATE PACALI PE CINEVA.
PESTE O JUMATATE DE ORA VA UMPLE CU GUNOAIE DE PASTE-COPY TOATA TEMA.
tomi

jan dinu 03-12-2012 - 19:37

Ridica-te Istvan , ridica-te Paprika Marika
Nu sta in genunchi cershind forintzu la Rivka …-:)))))
JD-USA

Lupu Ardelean 03-12-2012 - 20:59

Numai acum mi-am dat seama ca animalul nazist maghiar a indemnat guvernul să-i susţină pe palestinieni în recentul conflict din Gaza…

Animalele naziste din Romania si Ungaria cu toate ca sunt dusmani de moarte, au ceva in comun… sunt indragostiti de Hamas si Jihadul Islamic…

tomi 03-12-2012 - 23:23

Vedeti domnu Ardeleanu, cind va ziceam ca acesti imbecili, liga moldoveana legionara urbos, digital, ereticul, huhuciu ,cel din ospiciu, prezinta pericol real si nu este un simplu moft al meu de a atenta la dreptul de expresie si libertatea de gindire. In primul rind aceste bestii nu gindesc ca nu au cu ce, sint vagabonzii mahalalelor, gunoiul societatii marginale, descendenti din familii depravate, viermi iesiti din orfelinate, paraziti sociali fara capati si fara Dumnezeu. V-am spus domnul meu, eu am o singura solutie, extirparea lor, aceste bestii nu au dreptul sa traiasca. Ei acesti instigatori legionari nu se limiteaza la vorbe goale, urbos sau bestia care se prezinta cu acest alint este se pare implicat in acte teroriste din Spania si dupa firul primit de la Parpanghel am trimis un ” prieten” sa culeaga informatii legate de aceasta idee. Pina nu am confirmare nu ma exprim, fapta fiind prea grava si de domeniul terorismului international. Daca se confirma bestia este terminata.

urbos 03-12-2012 - 23:32

Acum sigur apare din canal „europeanuul” sa-ti dea peste botul tau de sobolan imputit, pentru ca iti etalezi pornirile criminale de animal, ce-ti caracterizeaza neamul infect. Apare sigur mancatorul de fecale, sa vezi tu ce-ti face sobolane. Locul tau e in parnaie, nu intr-o baraca mare si calduroasa, pazita de soldati si gard electric, unde sa stai si s-o belferesti facand dusuri toata ziua si unde sa te distrezi cu neamurile facand piramide simpatice.

tomi 03-12-2012 - 23:46

Cum zici ca te numeai generale cind te-au trimis la Madrid? N-ai vrut sa-mi zici citi au murit de mina ta intre 1978-1988. Dar nu te agita, te fac eu sa platesti pentru toti, iar daca ai sti cit de serios vorbesc ai lua primul avion pentru Caracas, poate bivolul ala de Chaves te-ar pazi ca pe Carlos.

tomi 03-12-2012 - 23:41

Nu acord mai mult de doi ani pina ce Bucurestiul va primi rachete Kasam trimise de ungurii din Sibiu, Harghita, Brasov. Ce zici bestie urbos,dar tot nu mai traiesti tu pina atunci, nu te las eu sa te chinui la nesfirsit, viata e un calvar pentru tine nu-i asa?

urbos 03-12-2012 - 23:46

Noi nu le-am ocupat tara ungurilor,asa ca n-au de ce sa dea cu rachete.

tomi 04-12-2012 - 09:00

Vezi tu bestie, ei nu sint de aceeasi parere cu tine.!!!! Iar pererea ta pentru unguri este la fel de importata ca musca in supa lui digital pentru mine.
Ei au dovezi istorice pe care tu nu le ai, si mai au multi prieteni din fostul imperiu habsburgic, pentru care tu esti egal cu zero!!!!
Asa ca urbos, valiza si mars la Caracas la prietenul Hugo Rafael Chávez the current President of Venezuela, te va trata cu simpatie ca pe criminalul Carlos,asa-i ca l-ai cunoscut prin anii 1984-1986?

vasilescu 04-12-2012 - 00:43

Ereticul ,Urbos& alti ca ei nu o sa reusiti sa reintoarceti istoria si sa bagati
Estu Europei din nou in kkt.Evreii si Israelul sunt o mandrie a lumii si singurul Stat democratic,industrializat si eceonomic dezvoltat.Detin cea mai perfectionata armata din lume si mai detin ….doar cei mari…..putand face
praf si pulbere pe acei ce le vor din nou moartea pentru singurul fapt ca ne sunt mai superiori.
Ma baieti istia ce macati cacati…nu va e frica de Dumnezeue?Fiti atenti sa nu treziti candva intr-un spital de ONCOLOGIE si sa va rugati ca vreun Dr.evreu de undeva sa va salveze.Mai ce haite turbate sunteti…zau….!!!!!!

urbos 04-12-2012 - 00:48

Duhoarea pe care o emani e o jignire pentru numele romanesc pe care ti l-a luat. Nu poti ordinarule sa te abtii?

Cercul 04-12-2012 - 07:42

Ce rasa are miros de balega?

tomi 04-12-2012 - 09:13

Bălegarul este un deșeu organic fecal ce are mirosul lui urbos și digital. Vezi citatul l-am scos din dicționarul limbii române, caută dacă nu mă crezi !!!
cu stima tomi

Ereticul 04-12-2012 - 02:59

@ vasilescu:
Va felicit, in 3 fraze ati reusit sa inghesuiti cel putin 4 prostii:
1. Estul Europei a fost in rahat timp de 50 de ani din cauza comunismului pe care nu l-am creat, intretinut, sustinut sau dorit noi. Dimpotriva, creatorii si beneficiarii acestui concept criminal si falimentar au fost exact ovreii aia pe care ii laudati in mod prostesc.
2. israelul nu este nici pe departe un stat democratic si cu siguranta nu putem sa-l consideram singurul stat industrializat si dezvoltat economic din lume, asa cum pretindeti. Exagerati din nou in mod grotesc, desi ar trebui sa stiti ca regulile elementare de propaganda spun ca asemenea afirmatii ridicole starnesc cel mult antipatia maselor.
3. termenul de superior nu accepta grad de comparatie, iar ideea ca unii sunt „mai egali” decat altii nu pare a fi prea democratica si in mod clar nu este sustinuta de realitate. Daca dvs. va simtiti inferor lor este strict treaba dvs., dar va rog sa reformulati si sa nu ne bagati pe toti in aceeasi oala.
4. oncologia inseamna cancer, o boala incurabila. Nici medicii ovrei si nici altii nu au gasit inca tratamentul, asa ca in scenariul imaginat de dvs. rugamintile pacientului catre doctor sunt inutile.

Cercul 04-12-2012 - 07:52

O fi existand si leac pentru cancer, daca militianul nu stie de functori nu inseamna ca nu exista. Cred ca e o amenintare subtila de iradiere.

Ereticul 04-12-2012 - 11:21

Oficial nu exista leac, chiar daca undeva – intr-un sertar bine ascuns – exista si reteta pentru o „pastila minune”. Am luat si eu in calcul varianta amenintarii voalate, dar cred ca e cam greu s-o puna in practica.

Lupu Ardelean 04-12-2012 - 08:40

Esto prost si mincinos foc , comunismul a fost impus pe Europa de Est de gentlemanii care s-au intrunit la Yalta si Malta, si nici unul nu era evreu.Dar interesant e ca v-a placut , de aia erau 4 milioane de romani membrii PCR pe vremea cizmarului si a savantei, si de aia ii votati pe comunisti si in zilele noastre, bineninteles dupa ce si-au schimbat numele in liberali, democrati , taranisti , si dracu mai stie ce…
Israelul este cel mai democratic stat din lume, are o minoritate de 20% de arabi care au frati si surori in 22 de state care inconjoara Israelul si care de 65 de ani au un singur scop – sa distruga acest stat.Si totusi arabii israelieni au 3 partide independente anti sioniste reprezentate in parlamentul israelian.Unde ai mai auzit de asa o democratie?

tomi 04-12-2012 - 09:24

Domnu Ardeleanu, stricati orzul pe giste.Ca urbos, digital si ereticul nu sint giste este clar, dar hai sa zicem.Crapa fierea in bestii, cind astazi Tel Avivul este perla Orientului Mijlociu, cind imaginile zgirie norilor din metropola israeliana pot fi confundate usor cu imagini din New York, cind nivelul de trai al nostru este cam asa, salarul meu pe luna echivaleaza usor cu salarul trioului legionar de pe forum pe un an de zile.Si nu numai ca magazinele noastre sint pline de tot ce este mai bun in lume dar ceea ce este important ca si putem cumpara aceste produse fara eforturi.
Ereticule, puisor de unde pi7da matii ai scos informatiile tale demente cu care-l vrajesti si-l combati pe domnu Ardeleanu,EU TRAIESC AICI, NU AM NEVOIE CREDE-MA DE INFORMATIILE TALE HAMASNICE.

Ereticul 04-12-2012 - 11:32

D-le tomi, eu unul prefer sa am un nivel de trai mai scazut dar sa traiesc in pace si sa nu se uite stramb la mine jumatate din planeta. Prin excursiile mele in lume am intalnit destul de multi ovrei care se uitau in urma din 3 in 3 pasi, ca nu cumva cineva sa le puna o bomba sub „tuhaz”.

tomi 04-12-2012 - 12:29

Ereticule, cei care se uitau in urma din 3 in 3 pasi sint urbosii, digitalii si verisorii tai, de frica sa nu fiu in spatele lor

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 13:20

Amice ,tu si Lupu aveti o greseala grava in abordarea acestor …GAY-FEST !Voi doritzi sa dovedito cu argumente logice ,convingatoare ! Pe cine ! Pe aceste dejectii ,aceste scursori care manifeste doar URA si RASISM (incurajati dealtminteri de tacerea factorilor responsabili, inclusiv de la ZV)…Nu ,amice cu astia doar LEGEA TALIONULUI este eficienta ! SINGURA !

tomi 04-12-2012 - 13:21

Si in alta ordine de idei vreau sa-ti spun ca eu de obicei ma uit doar inainte, ma intorc doar daca imi cade din buzunar vreo bancnota de 100 dolari. Sti, noi cind am ajuns in Israel am fost vaccinati contra fricii.

tomi 04-12-2012 - 13:34

Prietene Parpanghel uite, o bestie din redactie, o fi fratele lui urbos sau sora lui digital sta si-mi rade ultima parte a ideii ce vreau s-o scuip imbeciluilui de eretic, poate incepe sa gindeasca timpitul. Vreau sa-i zic ca la noi oamenii sint imuni la frica, fiind vaccinati din copilarie contra acestui narav. Crezi ca bestia de cenzor de la ZV ma lasa s-o trec? Pe dreacu, vezi tu cum cumva sa jignesc bivolul in orgoliul sau de padurar de elita.

tomi 04-12-2012 - 13:43

Vezi ajunge o fenta mica si am trecut ideea, acum poate sa-mi sufle-n coor.Spune-mi prietene de unde coorva masii provin aceste creaturi legionare? Eu cred ca trebuie sa fie specia cautata de zoologi ca lantul de trecere dintre maimute si homo neanderthalus, care se cauta de multi ani.Auzi daca le comunicam vestea ca aici pe ZV pot gasi specia mult cautata am lua premiul nobel, si iata asa vom marca goll dublu, inca un evreu si prietenul sau luara nobelul iar legionarii nostri ajung in vitrinele de la muzeul Antipa desigur impaiati.Am auzit ca mai nou s-a trecut la materialul de impaiat, balegarul de camila, este foarte nutritiv si tine frageda moaca celui impaiat.

tomi 04-12-2012 - 13:48

Ereticule, iti admir dorinta de a trai la nivel de trai scazut, fi mindru de asta. Noi evreii sintem mai rai, nu ne multumim cu ceea ce voi acceptati, si pretindem a trai demn, la nivelul standardelor de viata demne de un om civilizat. Daca vrei sa fi si mai modest poti sa te muti in grajul Joianei, ai fi un erou demn de cinste.

Ereticul 04-12-2012 - 14:01

D-le tomi, nu este cu adevarat fericit cel care aduna milioane (sau miliarde), este fericit cel care are tot ce isi doreste. Sau cum spune francezul: „Le mieux c`est l`ennemi du bien”.
Sunt roman si ma caracterizeaza versurile poetului national: „Eu imi apar saracia si nevoile si neamul”. Spre deosebire de mine, dvs. va laudati cu „nevoile” facute in jurul casei …

tomi 04-12-2012 - 14:41

Ereticule, lasa poeziile patriotice,slagarele ceausiste, nici tu nu crezi ce spui. Cred ca ma confuzi cu cineva daca ma vezi in stare sa-ti cumpar lozincile, poate urbos si digital vor fi amatori.
Si nu vorbeam de milioane si de miliarde, te rog nu-mi suci cuvintele, vorbeam de un standard de viata demn de un om civilizat, nu semihaosul in care traiti voi.

urbos 04-12-2012 - 14:43

Concluzia e clara, sobolanii la furnal!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 14:51

FUURNAL@…aka-kaTurboase : 4,8 consecutiv pe RICHTER in ultimele 2 zile (VRANCEA)…La ,,MAI -MARE”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 14:59

Ce ar fi zis STRAMOSII TAI si ai mei,daca aflau ca cineva se joaca dintre noi, cu …urmasii ideatici si sanguini ai lui alde zelea codreanu, horia sima, nae ionescu, goebbels, himmler, heidrich si altii ca ei !Aici , naivitatea nu are ce cauta !

Ereticul 04-12-2012 - 15:06

@ tomi: „semi-haosul nostru” nu presupune un stagiu obligatoriu de 3 ani in armata, atat pentru baieti cat si pentru fete. Iar partea cu „milioane sau miliarde” este un citat din memorie din invataturile Preafericitului Siddharta Gautama Buddha, nu o rastalmacire a cuvintelor.
Sunt curios daca o sa laudati la fel de mult „standardul” dvs. de viata in clipa in care o sa va ingropati unul sau ambii fii, victime ale unui atentat (o nevinovata calatorie cu autobuzul, pe drumul de acasa la serviciu) sau „eroi” (post mortem) in lupta impotriva Hamasului.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 16:44

….aka-kaT urboase , azi 4,9 pe RICHTER! VRANCEA !

tomi 04-12-2012 - 23:10

Ereticule, dezinformarea ta incepe sa ma irite. Daca faci pe prostul este bine , iar daca esti prost si asa e bine. Nu-mi vinde gogosi cu dezinformari timpite ca adevarul ai putea sa-l citesti in fiecare ziar ieftin, iar faza cu trasul de limba nu tine la unul ca mine, ceea ce sti de la mine este fix ceea ce vreau eu sa stii si nu ceea ce speri tu sa scoti din mine. Regret ca ma crezi chiar asa de novice.
Deci hai sa vedem cum stau lucrurile, baietii mei au facut cei trei ani de armata,asa cum si eu am facut aici armata insa termen redus in aviatie. Deoarece nu sint chiar un cetatean de rind flacaii mei au facut armata in unitati destul de bunicele. Cel mare a facut armata in marina militara intr-o unitate de elita. I-a placut mult ce a facut, la noi este moda venitului acasa saptaminal asa ca cei trei ani au trecut ca un fulg, insa pot zice ca acei trei ani de militarie au facut din flacau un om cu picioarele pe pamint, sint mindru de el. Cel mic a servit in aviatia militara tot intr-o unitate de elita, iar dupa cei trei ani terminati a fost invitat sa ramina in cadrul armatei ca ofiter activ. L-am sfatuit sa ramina macar doi trei ani avind posibilitatea sa stringa o suma suficienta sa poata incepe viata cu buzunarele pline. Are salarul aproape ca si al meu, cei din armata sint foarte bine platiti. Deci armele sub care servesc copii mei sint cele mai efective dar si cele mai putin periculoase,desigur nu au cum sa se intilneasca cu hamasnici, si in general intilniri de genul acesta sint ultimele clipe ale hamasnicului.
In ceea ce priveste fetele care fac armata esti iara departe de adevar, ele fac doar doi ani, si doar in cazul ca nu sint maritate.

Ereticul 05-12-2012 - 00:52

@ tomi: eu nu veau sa „scot” nimic de la dvs., doar v-am propus o tema de gandire legata de „standardele inalte” pe care le proslaviti. Reformulez, ca sa fie clar ca intrebarea mea ramane valabila: la ce credeti ca ii serveste unui parinte care isi ingroapa copilul faptul ca (virgula) coliva sa este din arpacas „mai superior” (greseala evidenta, de tip „vasilescu”) sau din grau ordinar?
Sunt convins ca ati prins sensul intrebarii mele „din prima”, doar raspunsul a fost putin „pe alaturi”.
In final nu trebuie sa-mi raspundeti mie nimic, intrebarea mea este doar o tema de meditatie adresata unui personaj legat profund de partea materiala a existentei.

tomi 05-12-2012 - 01:21

Ereticule te-am inteles. Continui sa joci rolul prostului si mie nu-mi place sa ma joc cu tine. Am raspuns fix la ce ai intrebat si ca de obicei nici macar nu citesti raspunsul, este specific stilului tau. Daca crezi cumva ca nu cunosc jocul ce-l faci te inseli. Tu continui singur sa dai raspuns intrebarilor tale, este clasica ta. Ti-am spus ca nici un parinte nu-si pune in risc copii plecati in armata. Te asigur ca in armata romana cu toata pacea voastra mor mai multi soldati decit la noi. Desigur ca in armata romana se moare de indisciplina, de intoxicatii alcoolice, de accidente ca urmare ale betiilor absurde, de lipsa si primitivismul instructiilor soldate cu accidente grave, joaca cu arma bataile etc. Daca vrei am sa-ti dau numarul de accidente mortale din armata romana in medie anuala si pe cea de la noi. Am nevoie de vreo doua zile sa aflu datele si ti le voi transmite. Si acum poti continua ideile tale ca si cum nu ti-am spus nimic.

Lupu Ardelean 05-12-2012 - 08:44

Ca sa traiesti in pace nu depinde numai de tine , depinde si de vecinii tai, ati trecut si voi multi ani prin perioade grele. Si cand ai vecini sangerosi care nu te vor ,nu iti abandonezi tara , lupti pt ea, si cand unu vrea sa-ti puna o bomba in „tuhaz” , ii iei jos capul.
Eu nu am avut niciodata probleme in excursiile mele in lume cu pasaportul meu israelian , numai o singura data nu mi-ai vrut sa-mi dea o camera intr-un mic hotel in Schwarzwald cand au observat ca scrie in pasaport ca sunt nascut in Romania…

Ereticul 04-12-2012 - 11:26

Comunismul o fi fost impus la Yalta si Malta de catre „goim”, dar a fost creat de ovrei, implementat in Rusia tot de catre ovrei si exportat in Romania si celelalte tari prin comisarii politici de sorginte mozaica. A spune ca ne-a placut comunismul este egal cu a spune ca ovreilor le-a placut nazismul, ca doar kappo erau tot ovrei.
Cat despre tari in care exista partide pe criterii etnice care lucreaza impotriva respectivului stat, avem exemplul Romaniei si a UDMRului. Conform logicii dvs. si Romania inseamna ca este un stat ultra-democrat, desi faceti afirmatii tendentioase in sensul cum ca am fi inca sub comunisti.

Lupu Ardelean 05-12-2012 - 08:21

Ideologia comunista a fost creata de evrei si ca ideologie e foarte frumoasa, toti oamenii sunt egali indeferent de rasa , gen sau culoare. Problema e ca a fost pus in practica de „goim” oportunisti si sangerosi .Nu v-a infometat pe voi „goimul” vostru Ceausescu si va lasat sa muriti iarna fara caldurica, pe cand el si savanta si odraslele traiau ca regele Saudiei?
Clar ca v-a placut comunismul, acum cand aveti democratie tot pe comunisti ii votati, si nu ati deschis arhivele Securitatii ca sa nu se afle cate fetze BOR au colaborat strans cu ei.
N-am auzit ca UDMR a declarat vreodata ca Romania nu are drept de existenta si trebuie dizolvata , asa ca nu poti compara nici pe departe acest partid cu partidele arabe din Israel.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-12-2012 - 14:34

Amice, Tomi:Interlocutorul tau este identic ca si conceptie cu alde dandu dobre si dege.ne RATHanul ,pe care mai deunazi i-ai elogiat pt. silentio stampa (SCURT) cu prilejul conflictului din ZONA ! Exista o veche zicala : Cine se scoala drept curva dimineata, seara tot asa se va culca !Iar la unii dintre ei ,se cunoaste cu subiect si predicat ! Despre ce vorbim ,in propozitie ! Mai tii minte pilda cu curvele iertate de EVREI ,au devenit …ghimpi !

tomi 04-12-2012 - 14:48

Prietene, nu ma crezi, cumva naiv, ma joc cu bestiile fasciste de nici mama lor nu-si da seama.Doar nu crezi cumva ca pic in coor de povestile lor.Iar de un masaj bun la coaste, sti asa sa stea vreo 6 luni in ghips tot nu vor scapa, astia si-au dat foc la valiza iar eu nu am obiceiul sa iert.De-acu pot sa dedice ode evreilor ca tot nu-i mai salveaza nimic.

urbos 04-12-2012 - 14:59

O sa vizitez negresit piramida de hoituri solbolanesti care se va construi unde va fi fost un stat de cacat, furat de la arabi. Cred c-o sa fie destul de inalta.
Vorba vine se va construi, se va forma de la sine…
Oricum, omenirea va fi in sarbatoare.

tomi 04-12-2012 - 23:18

Auzi urbos, am o oferta rentabila pentru tine. Am un vecin bolnav cu ficatii, si i s-a recomandat un transplant. Uite cit sint de generos, apelez la tine urbos, nu ai cumva de vinzare un ficat, omul este dispus sa platesca bine . Daca-ti vinzi ficatul tau uite ai sanse sa te realizezi financiar, vezi tu ce prieten bun sint?

salut 05-12-2012 - 00:02

„tomi
04-12-2012 at 23:18

Auzi urbos, am o oferta rentabila pentru tine. Am un vecin bolnav cu ficati,,,”

====================

Nasol. Criza. Au pus in acelasi salon nebunii si bolnavii de ficat….

urbos 05-12-2012 - 01:05

Am auzit ca exista deja un medicament pentru voi, care merge pentru orice, inclusiv pentru ficat. Cica te scapa si de cancer si de ulcer, si de varice, de orice. Ii zice Zyklon. C, ca cica varianta B n-a prea functionat.

tomi 05-12-2012 - 01:24

Urbos tu continui cu glumele tale, eu am vrut sa te fac bogat, ca de ficat tot nu vei mai avea nevoie. De cind ai vazut tu hoit ca-si foloseste ficatii??

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult