Acasa InternationalExterne UPDATE Bulgarii invata mai repede ca noi din tragedia de la Giulesti

UPDATE Bulgarii invata mai repede ca noi din tragedia de la Giulesti

scris de Ziua Veche
2 afisari

.UPDATE 16.05

Echipe mixte formate din personal de la Pompieri si de la directiile de sanatate publica vor verifica modul in care sunt pregatite unitatilor sanitare pentru incendii, a anuntat ministrul Sanatatii, Cseke Attila.

„Astazi, impreuna cu dl ministru Blaga, am decis, printr-un ordin comun, sa instituim echipe mixte care vor verifica la toate unitatile sanitare publice de pe teritoriul Romaniei modul in care acestea sunt pregatite pentru prevenirea incendiilor, conform recomandarilor serviciilor de la pompieri, si acest lucru se va intampla prin comisii mixte care vor fi constituite la nivelul fiecarui judet, formate din personal calificat de la Pompieri si de la directii de sanatate publica”, a declarat ministrul, dupa sedinta de guvern de miercuri. 

––––

Ministrul bulgar al Sanatatii, Anna Maria Borisova, a solicitat miercuri o verificare completa si imediata a instalatiilor electrice la toate spitalele din tara, in urma incendiului de la maternitatea Giulesti, din Bucuresti, soldat cu moartea a patru bebelusi, relateaza site-ul Novinite.com.

Managerii spitalelor trebuie sa verifice sistemele electrice, in special in maternitati si in unitatile de terapie intensiva. Birourile regionale ale Ministerului Sanatatii sunt responsabile cu monitorizarea si controlul masurilor de siguranta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS