Acasa InternationalExterne Bundesnachrichtendienst şi terorismul de dreapta

Bundesnachrichtendienst şi terorismul de dreapta

scris de M.A.
5 afisari

Preşedintele Serviciului federal german de informaţii, Ernst Uhrlau, a dat asigurări vineri, la o săptămînă de la atacurile sângeroase comise în Norvegia, că nu există o reţea teroristă de extremă dreapta la nivel internaţional.

Bundesnachrichtendienst

Bundesnachrichtendienst

„Nu avem indicii potrivit cărora se dezvoltă o mişcare militantă care să depăşească frontierele sau chiar un terorism de extremă dreapta internaţional”, a declarat oficialul german de la Bundesnachrichtendienst, în cotidianul regional Neue Osnabrücker Zeitung, transmite Moldpres.

Anders Behring Breivik, care a recunoscut că este autorul carnagiului în care au murit 76 de oameni în Norvegia, s-a declarat război contra islamizării Europei şi revendică legături cu extrema dreaptă.

Ministrul german de interne Hans-Peter Friedrich a atras atenţia, miercuri, că şi Germania se află de asemenea sub ameninţarea extremiştilor de dreapta nedescoperiţi şi nu a exclus ca un act inspirat de Norvegia să fie comis în Germania.

6 comentarii

Ereticul 30-07-2011 - 15:07

Breivik NU reprezinta extrema dreapta si nici n-a reprezentat-o vreodata. Ce legaturi revendica cu adevarat norvegianul dar sunt trecute sistematic cu vederea de intreaga presa sunt cele cu masonii si cu statul terorist-criminal israel. Victimele masacrului sunt cei care cereau boicotarea criminalilor perciunati si recunoasterea statului Palestina.

Cercul 30-07-2011 - 16:14

Gresesti mult. Tipul e de partea evreilor. Astia doresc o minoritatea conducatoare, o majoritate de supusi traind ca in evul mediu, si cativa ciraci cu conditii de viata mai bune. Ce-i asta decat dreapta.?

Ereticul 30-07-2011 - 16:36

Ce vor ei (ovreii) nu-i nici de stanga, nici de dreapta, pentru ca in imaginatia / mentalitatea lor minoritatea conducatoare este compusa numai din „cei alesi”, in timp ce stanga prevede o conducere egalitarista (toate sunt ale tuturor dar de fapt nimic nu e al nimanui) iar dreapta prevede in fiecare tara o clasa conducatoare a localnicilor (elita reala, ajunsa in frunte pe baza meritelor) si indepartarea elementelor alogene.

Cercul 30-07-2011 - 16:34

Vad ca flacaii astia evreiesti ii cred pe romani tampiti. Inca nu s-a generalizat alimentatia defectuoasa, dar lumea l-a vazut pe Breivik in sortulet si stiu ca e in gasca cu cei ce vor ca restul sa manance turte de orz si cidru de pere, iar mai apoi scoarta de mesteacan si sobolani morti.

Spiridon 30-07-2011 - 16:55

Statu palestina este ca si statu pe scaun, deci tot un fel de stat.
Doctorii palestinieni, chiar si dintre cei mai renumiti, cand isi incep consultatia, intreaba: a avut scaunu moale sau altcumva?

Tache 31-07-2011 - 03:40

In mod cu totul incredibil, tabloidul din Londra al lui Rupert Murdoch, The Sun, din grupul de presa afectat de scandal News International, a publicat articolul cu titlul mincinos « 11 septembrie al Norvegiei. Atacul Al Qaeda ». Pe 29 martie 2011, profesorul zionist extremist de la Harvard Law School, Alan Dershowitz, a scris un articol în Wall Street Journal, ziar aflat in proprietatea lui Murdoch, un ziar care discriminează în mod activ angajarea celor care nu sunt evrei, ca reporteri şi redactori, cu încălcarea drepturilor civile din SUA şi a legilor care prevad egalitatea de sanse la angajare, articol în care el a numit Norvegia ca fiind o tara antisemita . Dershowitz aducea ca exemplu in sprijinul celor afirmate de el pe fostul prim-ministru norvegian Kare Willock, care a criticat alegerea de catre presedintele Barack Obama a lui Rahm Emanuel, in functia de şef al personalului de la Casa Alba, deoarece acesta este evreu. De fapt, Emanuel are puternice simpatii proisraeliene si este un fost membru al Forţelor de Apărare Israeliene, Tsahal, ceea ce a facut ca mulţi observatori politici de la Washington şi de aiurea sa-si puna intrebari legate de loialitatea lui fata de Statele Unite.

O reţea de bloggeri israelieni au împins in fata o asumare de responsabilitate a unui grup anterior necunoscut, numit Ansar al-Jihad al-Alami (Cei care ajuta jihadul global). Afirmatiile acestui grup au fost preluate si raspandite de catre mai multe oficine ale mass-mediei corporatiste, dar retrase atunci când s-a descoperit ca erau o farsă. Mossadul are un program pentru raspandirea asumarilor false de responsabilitate pentru atacuri teroriste islamiste, prin site-uri „Jihadiste”, care sunt de fapt operate de către Mossad, şi o reţea de „hasbaratchiks,” evrei israelieni şi străini care acţionează ca propagandişti pe net. Acesti voluntari si agenti platiti de hasbara (propaganda ) operează prin intermediul unor programe de calculator, cum ar fi Megafon şi GIYUS („Give Israel Your United Support”) . După încercarea nereusita de a da vina pentru atacurile din Norvegia pe islamisti, „hasbaratchiksii” si-au schimbat tactica, intrand in functiunea « cartitelor marioneta » si postand comentarii pe bloguri care critica afirmaţiile că Mossadul şi sioniştii ar fi în spatele atacurilor din Norvegia, subliniind că astfel de convingeri ar fi „antisemite” şi « teorii ale conspiratiei » nebunesti. Unele „cartite” israeliene s-au apucat chiar sa sugereze ca nebunul de Breivik a fost plantat de către islamişti, pentru a face rau Israelului si zionistilor.

Atunci când legaturile „islamiste” cu holocaustul din Norvegia s-au dovedit a fi inexistente, după ce agentiile de securitate si de politie din Norvegia au inceput sa examineze probele si evidentele, mass-media corporatista a schimbat tipul de propagandă, de la „islamul radical”, a schimbat macazul si a inceput sa arunce raspunderea pe „extremismul de extrema dreaptă „, gasit tap ispasitor pentru opozitia fata de multiculturalism şi imigraţia excesiva în Europa. Chiar şi posturi care în trecut erau cunoscute pentru independenţa lor fata de linia corporatista din mass-media, inclusiv Al Jazeera şi RT [cunoscuta in trecut drept Russia Today], au repetat, ca niste papagali, soparla ca Breivik a reprezentat în primul rând opozitia extremei drepte fata de imigranţii musulmani din Europa. Al Jazeera a repetat linia propagandistica ca Breivik a fost un „nebun singuratic”, insinuand ca acesta nu a apartinut si nu a fost ajutat de o retea mai mare. Desi Breivik avea cu siguranţă legaturi cu elemente de extremă dreapta xenofobe din Norvegia, Europa, şi America de Nord, nu a fost mentionat nimic, de către mass-media corporatista, despre admiraţia sa pentru astfel de americani islamofobi zionisti, precum Richard Pipes şi Pam Geller. Geller a condus o campanie habotnica si antimusulmana impotriva unei Centrul Islamic în apropiere de locatia „Ground Zero”, fosta locatie a World Trade Center din Manhattan. Breivik a postat un numar de tirade si poliloghii antimusulmane şi prozioniste pe site-ul norvegian http://www.document.no, care apartine lui Hans-Kristian Rustad, un evreu norvegian si jurnalist proizraelit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult