Acasa InternationalExterne Bush dezvăluie că ordonase doborârea avioanelor de pasageri pe 11 septembrie

Bush dezvăluie că ordonase doborârea avioanelor de pasageri pe 11 septembrie

scris de Ziua Veche
4 afisari

Fostul preşedinte american George W. Bush afirmă că ordonase doborârea avioanelor de pasageri suspecte pe 11 septembrie 2001, precizând, în memoriile sale, că iniţial crezuse că avionul prăbuşit în statul Pennsylvania fusese doborât, informează Daily Mail, în ediţia online, citat de Mediafax. Ulterior, preşedintele a aflat că pasagerii se luptaseră cu teroriştii şi îi forţaseră să renunţe la planul de prăbuşire a avionului pe Casa Albă.


Fostul preşedinte american George W. Bush a prezentat viitoarea sa carte Decision Points”, care urmează să fie publicată la 9 noiembrie. Cartea începe cu fraza “A fost o simplă întrebare, vă amintiţi ultima zi în care nu aţi consumat alcool?”, după care Bush descrie modul în care a depăşit problemele cu alcoolul din tinereţe. De altfel, fostul preşedinte povesteşte cum s-a împrietenit cu regele Abdullah al Arabiei Saudite în cursul unei vizite la ferma sa din Texas. Fiind iritat de atitudinea preşedintelui american faţă de Israel şi conflictul palestinian, Abdullah, care nu era încă rege, hotărâse să plece de la ferma preşedintelui american. Dar a văzut un curcan pe o stradă şi a considerat că este un semn de la Allah. În capitolul intitulat “Celulele Stem”, Bush afirmă: “Am simţit responsabilitatea de a exprima convingerile în favoarea vieţii şi de a conduce ţara spre ceea ce Papa Ioan-Paul al II-lea a numit cultura vieţii”. Bush descrie şi emoţionanta întrevedere pe care a avut-o în iulie 2001 la reşedinţa Papei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult