Acasa InternationalExterne Ca la Newtown – Măcelul plănuit de o elevă din Arizona

Ca la Newtown – Măcelul plănuit de o elevă din Arizona

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

O elevă de 16 ani care plănuia un atac în liceul în care învăţa din Arizona a fost arestată de poliţia locală, evitându-se producerea unei noi tragedii ca la Newtown.

Ca la Newtown – Măcelul plănuit de o elevă din Arizona (foto:barkleyguns.com)

„Plănuiesc să fac mult rău… să ucid… să asasinez oameni din colegiul meu”, este mesajul de pe canalul al unei comunităţi de transsexuali din Toronto, care a atras atenţia poliţiei şi care a dus la arestarea tinerei de 16 ani din Mesa la periferia capitalei statului Arizona, Phoenix. Într-un comunicat al autorităţilor se precizează că ea plănuia să comită un atac în incinta instituţiei Red Mountain. În mesaj, tânara de 16 ani a precizat că lucra la liceu ca asistenă de profesor, „De aceea, nimeni nu va putea să descopere că intenţionez să arunc şcoala în aer”.

În comentariul ei, adolescenta adăuga totodată că a planificat acest atac înainte ca masacrul de la Şcoala Elementară Sandy Hook, în statul Connecticut (nord-est), să aibă loc vinerea trecută. Atacul din Connecticut care s-a soldat cu moartea a 26 de persoane, inclusiv 20 de copii a suscitat o importantă emoţie în ţară, relansând dezbaterea privind reglementarea regimului armelor de foc în SUA.

Liceana le-a spus anchetatorilor că intenţiona să „taie cablurile maşinilor de securitate” (mici vehicule electrice care circulă în campus) pentru a reduce rapiditatea reacţiei după explozia pe care plănuia să o producă, iar ulterior să deschidă focul asupra victimelor sale, de cealaltă parte a gardului liceului, conform mediafax. De asemenea, la domiciul părinţilor fetei, poliţia a găsit trei arme de foc.

49 comentarii

urbos 21-12-2012 - 10:52

„Eleva de liceu se numeste Sarah Katz, parintii ei fiind originari din Africa, inainte sa fuga din Egipt si-apoi sa se invarteasca prin desert vreo 40 de ani. La ea s-au gasit pusti, pistoale si grenade pentru a-si omori colegii. Tanara cumparase si un Coran pe care avea de gand sa-l lase langa armele aruncate dupa folosire, ca sa dea vina pe arabi.”
Daily Telegraph

vasilescu 21-12-2012 - 22:46

Dement cretin ce esti,hoit de mahala,mi-ar crapa obrajii de rusine
tot timpul cu o ora schizofrenica in dta.acuzi un poipor intreg.
Ti-ai controlat originea imputitule???????

urbos 21-12-2012 - 23:02

Ce acuz?

tomi 22-12-2012 - 12:41

Auzi tu LAE-bade urbos, zis si sandu dobre, daca ai diaree ia COPROL , in cazul tau precis ca ajuta. Vezi ca ai murdarit tot forumul cu rahatul elimininat din botul tau spurcat. Crapi bestie!!

tomi 23-12-2012 - 21:49

Cu adinca durere anuntam incetarea din viata-i blestemata a lui camarad legionar, lucrator fruntas la salubritate Buzau, sectia canale si curatenie stradala, urbos zis si sandu dobre. Bestia a facut hemoragie cerebrala nemaiputind suporta cuvintarile presedintelui Romaniei, Iar declaratia domnului Basescu legata de petrecerea Revelionului domniei sale a pus capacul craniului putred al lui urbos, provocindu-i o hemoragie grava. Ceea ce ia surprins pe medici a fost ca in loc sa curga valuri de singe din imbecil a inceput sa tisneasca cantitati industriale de vodca, tuica si soricioaica.

tomi 23-12-2012 - 23:23

Da zi tu ca nu ai trage o betie ca lumea daca era asa? Iar eu pe onoarea mea ca asi lua primul avion la Bucuresti sa ajung la inmormintarea imbecilului macar sa ma pis pe groapa lui.

digital 23-12-2012 - 23:25

stai mă la tine și pișă-te pe zidul ăla de kkt!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-12-2012 - 23:29

@ digi de MEnthu : daca nu ai retentzie urinara , nu este asa grav , te phisi pe hoitul tau si asa kkt . amphutzitu !

digital 23-12-2012 - 23:35

@lordul-…llliii
încă pot să vă acopăr și pe tine și pe tomi cel bou fără să mă apropiu de voi,de la distanța de siguranță!
oricând cu plăcere,micționez pe voi doi de la distanță!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-12-2012 - 23:41

@ digi de MEnthu : curge phekala din voi ,loaitre legionare, nu santetzi frecventabili nici in cocina voastra porceasca ,iar distantza azi nu este un impediment de nerezolvat , gonoiule+

ValVerde 23-12-2012 - 23:43

Da ma degetel, dar tu trebuie sa stai sus, la balcon, si ei exact dedesubt.

Mai trebuie sa o gasesti si sa reusesti s-o scoti din pantaloni. (De cele mai multe ori esuezi la manevra asata)

digital 23-12-2012 - 23:46

kkm-aș în talmudul vostru de lepre ordinare!

tomi 24-12-2012 - 01:49

si eu kkm-aș in botul tau plin de spume imbecilule!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-12-2012 - 23:50

@ digi de MEnthu :Lepre ca voi nu se egzista: Hotzi, korwette ,cersetori ! Ca tu esti un vierme de kkt. o stie toata blogerimea !

digital 24-12-2012 - 00:01

lasă vitălăule,de ținut mi-o ții tu,că ești mare specialist!

Lupu Ardelean 24-12-2012 - 01:18

Domnu Tomi toata cinstea ati avut o postare de nota zece. Ati prezentat fata adevarata al acestor neispraviti care vin si arunca vina dezastrului tarii pe evrei care demult nu mai exista in Romania, ultimele valuri de emigrari in Israel au fost in urma cu 20, 25 de ani. Ce au facut nemernicii de douazeci de ani incoace dupa acea asa zisa mare revolutie condusa si dirijata de la Moscova. Au ruinat tot ce au facut si construit comunistii, au trecut pe un jaf si furturi demente aducind tara in bezna saraciei. Dar ei nu sint vinovati, toata lumea este de vina, dar ei nu. Domnu Tomi toata cinstea, huligani ca domnu urbos si digital sint ca otrava in gitul Romaniei, fara exemplare demente ca ei tara ar face poate mai mult insasi prin respectul ce l-ar avea in lume.

Ereticul 24-12-2012 - 04:28

Minciuni nerusinate, sau adevaruri spuse pe jumatate – n-ati emigrat complet, au ramas destui reprezentanti tineri ai rasei ji.danesti infecte pe aici, o mare parte dintre ei infiltrati in structurile de conducere sau factori decizionali economici. Ca sa nu ma mai acuzati aiurea ca ma iau de batrani senili si blestemati care isi vor lua cu ei in groapa pacatele tineretilor, va dau cateva nume clare de indivizi in putere in prezent: tismaneanu, bogdan olteanu, patapievici, oprescu (primarul capitalei), ponta, radu f. alexandru.

BULA 24-12-2012 - 05:54

Au emigrat evreii bogati, care facusera afaceri in Romania inainte de instalarea regimului comunist. Au ramas aici corciturile venite din Basarabia, aducatoare de comunism.

BULA 24-12-2012 - 06:08

@Ereticul

Boala nu se poate vindeca daca nu i se pune diagnosticul corect si nu i se da in cap cu medicamentele potrivite. Trebuie sa li se spuna romanilor si care e vina lor la aceste distrugeri, prin faptul ca au privit pasivi cum se duce la dracu munca multor generatii de predecesori ai lor. N-au reactionat in niciun fel, cand fabricile erau date jos, una dupa alta. Nu aveau curajul sa protesteze nici macar atunci cand erau in grupuri restranse, unde nu era vreun pericol sa se ia careva de ei.
Si acum, daca e unul mai curajos si aduce vorba de distrugerea industriei nationale, sau de alt subiect fierbinte, ceilalti se fac ca au treaba si se carabanesc de acolo.

Ereticul 24-12-2012 - 11:15

@ Bula: aveti dreptate, avem si noi multe cozi de topor. Insa mi se pare o mare nerusinare sa strigi la copilul gazdei ca-i hot, pentru ca a furat o acadea de pe o taraba, in timp ce tu pleci pe sest din acea casa cu safe-ul (casa de bani) in spate.
Sau, altfel spus: „Nu au rezistat atacurilor evreimii nici popoarele din Vest, care sunt catolice, mai bine sudate si organizate.” Se cuvine sa adaugam la citatul dvs. si faptul ca elita intelectuala romaneasca a fost literalmente decapitata in perioada anilor 50, cand ovreii taiau si spanzurau in Romania. Multi romani instariti, cu bun simt si educatie sanatoasa au cunoscut atunci temnitele comuniste (sau lagarele din Siberia – in cazul basarabenilor), si multi dintre ei si-au lasat oasele acolo. In locul lor a aparut ca structura conducatoare in tara „burghezia rosie”, formata din ji.dani, unguri si tigani, carora li s-a adaugat si o patura de romani din „prima generatie incaltata” – utila minoritarilor atunci cand trebuie sa arunce cu praf in ochi celor interesati de istorie si de cauzele dezastrului economic actual.

tomi 24-12-2012 - 17:29

Ereticule,nu te mai osteni cu documentarea si exemplele care vrei sa ni le aduci, esti un om bolnav si cu asta basta,nu poti si nu vrei mai mult sa intelegi, esti bolnav de ura, paranoia, schizofrenie, boala tipica tuturor legionarilor. Cit am sta noi, oameni cu un pic mai multa experienta in viata, si cu bagajul mare de informatii ce ne-a permis lumea libera sa luam cotact cu ea, nu va ajunge sa-ti porneasca creierii. Boala ta este dovedita, tu singur idiot cum esti ai declarat-o. Zici asa == ma determina sa incep sa dau copy-paste din lucrarile lui Cornel Dan Niculae, cele 4 volume (pana acum) numite Razboiul nevazut al ji.danilor sionisti cu Romanii”. ==.
Mai bestie unul care si-a umplut casa cu bibliografie legionara, unul care tine in raftul principal din vitrina scrierile dementiale ale lui horia sima si corneliu zelea codreanu iar pertii salonului sint tapitate cu tablourile „marilor”conducatori legionari si cu toate exrasele din ziare ale faptelor de „vitejie” facute de acei banditi legionari, bestii satanice care inspaimintau satele romanesti cu faradelegile lor cu crimele si jafurile, de amaritii sateni se temeau sa mai iasa din case lor, pacat ca militia nu i-a omorit mai repede si zau ca trebuiau eliminati toti fostii legionari ca astfel acum nu mai trebuia sa-mi bat gura cu o bestie ca tine.
Esti un dement domnule ereticul, cu toata perfectiunea ta gramaticala, esti un om limitat si primitiv, ura dementa antisemita ti-a macinat creierii, vezi, fix de indivizi de felul tau ne vom ocupa in mod serios spre a nu permite istoriei sa reinvie demonii fascismului. Ti-ai cladit viziunea ta dementa pe ura, ai studiat scrierile unora ca hitler si acolitii sai, vezi doar ura si invidie ca de fapt asta sta la baza urii vostre, invidia, invidia ca sintem mai inteligenti, mai capabili si ca reusim sa facem ce altii nu pot. Tataie, noi avem succes in viata pentru ca invatam matematica, chimie, medicina, fizica, inginerie, pina voi invatati ura, multa ura si antisemitism.
Tataie ereticul, sinteti sortiti pieirii,veti disparea ca bunicii vostri legionari, nu aveti loc pe acest pamint, nu va vrea nimeni, locul vostru este in iad.
cu respect tomi

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-12-2012 - 18:25

…hay, nu zau digi de MENTHu! Va furatzi, caciulile de freo 2000 de cotolani incoace ( dovedit statistic de istorici greci si romani), alternand cu furtul din masini, din locuinte , din bancomate si mai azi din banci ! Iar daca cineva uita ,maine o repeta ! NU TZINE digi de MENTHu !

urbos 24-12-2012 - 18:45

Voi trebuie sa fiti eliminati ma parazitule. Imputiti casa altora, asa cum si tu guiti pe un forum romanesc, unde n-ai ce cauta.
La groapa comuna sobolane!

salut 24-12-2012 - 18:52

Ei, asta numesc eu nesimtire crunta. Unul care – chiar dupa spusele lui – a facut parte din aparatul de represiune comunist – il cearta si il acuza pe un altul ca…tineti-va bine!…ca citeste. Mai exact, are tupeul de a citi si altceva decat propaganda si spalarea pe creier sionista.
Pe de alta parte, nu ma mira. Asa e neamul lui, asa a facut peste tot pe unde a parazitat. In ceea ce-i priveste pe romani, Tismaneanu (Tisminiesky) e un alt exemplu notoriu.

urbos 24-12-2012 - 18:57

Stai ca apare si „europeanuul” sa ne grohaie niste clisee. Evident in favoarea ji danului.

tomi 24-12-2012 - 21:09

Ba impotentule, ca ce pot eu sau nu pot nu o vei stabili tu bestie. Continua numai sa ciripesti mult pina nu dispari si tu ca Huhu Ciu, cred ca-ti mai amintesti de acest nume. E bine mersi ,tratat cum trebuie la ospiciul din Jimbolia, poti sa mergi sa-l vizitezi. Si nu uita ca si tu poti primi oricind o internare acolo, crede-ma ca nu-i mare lucru sa obtinem o adeverinta medicala de individ periculos care trebiuieste izolat de lume.

tomi 25-12-2012 - 16:02

Urbos scum-poole, cineva a facut ghiveci din postari si crede-ma ca nu vreau sa-mi jignesc prietenul Parpanghel, baiat bun si simpatic nu ca tine bubosule. Auzi bestie cum stai cu lepra, se tot extinde? Cind are sa-ti cada urechile sa ma anunti, iti trimit niste urechi de magar de la arabii nostri, le place foarte mult sa creasca acest animal.Desigur ca postarea de sus era pentru tine bade urbos asa ca scuze ca te deranjez din nou.
==Ba impotentule, ca ce pot eu sau nu pot nu o vei stabili tu bestie. Continua numai sa ciripesti mult pina nu dispari si tu ca Huhu Ciu, cred ca-ti mai amintesti de acest nume. E bine mersi ,tratat cum trebuie la ospiciul din Jimbolia, poti sa mergi sa-l vizitezi. Si nu uita ca si tu poti primi oricind o internare acolo, crede-ma ca nu-i mare lucru sa obtinem o adeverinta medicala de individ periculos care trebiuieste izolat de lume.==

ValVerde 24-12-2012 - 00:30

Cu penseta’n virf de bat.

tomi 24-12-2012 - 21:30

==“Eleva de liceu se numeste Sarah Katz”== dupa cum zice imbecil urbos nu exista. Am cerut informatii legate de acest caz. Cazul nu exista. Autorul textului, asa zisul : „””Scris de : B.L.””” NU SI-A DAT NUMELE PENTRU CA ESTE O POVESTE INVENTATA B.L.= bula labagiul , este tot un frate legionar, cumnat cu urbos.
Mai soola urbos nu vrei tu cumva sa te foota toti sfintii? Tu’ti muma-n coor imbecilule.
Auzi tu bestie ce face ma-ta? Tot cu prostitutia o tii pe batrina? Da-o dreacului las-o pe coorva macar acu la 85 de ani sa se mai odihneasca, sau nu se mai poate dezobisnui de footoot scroafa naibii.

urbos 24-12-2012 - 22:01

Uite un sfat gratis, sa nu zici ca-s baiat rau: munca te elibereaza! Hai ca poti.

tomi 25-12-2012 - 15:51

Uite si eu sint corect cu tine, daca te rogi asa de frumos iti dau voie s-o sugi. Ba vita nu pe-a mea, al ciinelui meu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-12-2012 - 13:27

…aka-kaTurboase,ai iesit dintre troiene sa amphutzi blogosfera, vierme! Tu chiar esti ca katz fara sa te invartzi in aridul wagin al chutrei demetta!Unde doar cannis se ….

Giurgiu Crisan 22-12-2012 - 09:56

Vasilescule, acu văz că ești jidănel.De ce te ascunzi sub nume romanesc? De Sara Caty am stiut imediat ce natie este.Semneaza si tu Corenberg, Rosenberg, ca sa nu te confunzi cu goimii spurcati.
Multumim Urbos pt informatii.Sint importante.

tomi 22-12-2012 - 12:38

hai spune tu tataie n-ai vrea tu sa mergi un pic in pi7da matii bestie?
-toanta poate ca este evreica nu am verificat dar ea nu a ucis pe nimeni. Cel care a facut masacrul ucigind aproape 30 de oameni din care 16 erau copii intre 6 si 7 ani era crestin si inca din cei care se dau fii lui hristos. Ba dementule, ia si tu faptele dupa proportii, Cind a avut loc Atacul din Connecticut nu te-am zarit cu postari, poola lu Noe, sa te foota toti Dumnezeii, bestie fascista, tu’ti crucea matii,imbecilule.!!!!

digital 23-12-2012 - 23:31

ce ai hitlerist mic,ți se umflă colesterolul?!
nu mai intra p-aici că poate mori dreq să te ia de prost!

tomi 24-12-2012 - 01:42

Ba LAE zis si digital, rau ai ajuns ca trebuie sa ti-o tina altii. Ba holera, la voi legionarii doar gura va umbla te-asi vedea la moaca imbecilule cum te-ai pisa in izmene de te-asi lua de guler. Auzi bestie, daca ti-ai tine gura ai fi destept bre, nimeni n-ar auzi ce haos este in capul tau dement. Se vede cum pute inteligenta in voi dupa halul in care ati adus tara, nenorocitilor. In vremea comunistilor Romania era una din cele mai bine dotate industrial si tehnic cu cadre de prima mina. Faceam practica in anii studentiei la Timisoara la UMT, lucrau acolo cam 50.000 de muncitori, chiar in anii aceia adusesera din Japonia utilaj greu pentru strunjit si frezat turbinele de la hidrocentrale, carusele mari cu platforma de 20 metri diametru. Costasera in jur de 10- 20 de miliooane de dolari fiecare. Era o hala intreaga cu asfel de utilaje gigant. Ce ati facut mai nemernicilor cu ce am construit noi comunistii, bestiile dreacului, le-ati vindut la fier vechi pe bani marunti. Mai bine v-ati spinzura pina nu vor veni altii ca mine de au sa va puna la zid pentru prapadul ce l-ati facut in tara. Tu’ti cristosii mati bestie si inca tie iti umbla ciripitul traznite-ar toti sfintii bestie, voi urbos, ereticul, salut, voi nemernicii nemernicilor ati dus pe ripa Romania, veti plati voi intr-o buna zi,criminalilor.

Ereticul 24-12-2012 - 04:16

D-le tomi, bateti campii cu gratie.
Din `89 pana in prezent Miscarea Legionara n-a fost la putere nici macar o singura zi. Cei care au subevaluat si pus pe butuci tot ce tine de industria si economia romaneasca sunt jigodiile sionisto-comunisto-securiste de tipul iliescu, roman (nepotul lui neulander), brucan (cunoscut si sub numele de bruckner), tismaneanu, patapievici, ungureanu (in scurtul lui mandat de prim ministru a incercat sa vanda ce n-a avut curaj boc in aproape 8 ani), etc.
Nerusinarea cu care aruncati vina – atat dvs. cat si individul ultra-tupeist care semneaza cu „lupul ardelean” asupra unor nevinovati complet ma determina sa incep sa dau copy-paste din lucrarile lui Cornel Dan Niculae, cele 4 volume (pana acum) numite Razboiul nevazut al ji.danilor sionisti cu Romanii”. Si nu sunt singurele materiale pe care le am la dispozitie. Am si o baza de date proprie, obtinuta in baza lucrarilor (colaborarilor) personale cu bancile, politia si SRI.
V-am prevenit intr-un mesaj anterior – nu puneti intrebari daca nu sunteti pregatit sa primiti raspunsul, si nu acuzati pe nedrept (desi asta este o caracteristica a rasei infecte din care faceti parte). Nu am prea mult timp liber in viitorul apropiat, dar am sa fac publice multe date ale „afacerilor” necurate ji.danesti din Romania ultimilor 20 de ani, ca sa vedem cine a fost rasa care a pus umarul la mizeria actuala.

BULA 24-12-2012 - 05:48

Mai Cacareaza, poporul roman se face vinovat de neimplicare, de pasivitate totala atunci cand a vazut ca aia de la conducerea tarii distrug industria si vand (vorba vine, ca au dat degeaba) tot la straini. Dar cei care au luat deciziile (Roman &Co) erau ovrei. S-au folosit si de sarantoci romani, pusi in functii tot de ovrei, carora li s-a dat voie sa se se imbogateasca daca executa ordinele.
Peste 90% dintre romani se trag din familii sarace, care au trebuit sa fie supuse boierilor locali. sa nu ridice capul din pamant, sa lucreze ca robii pe pamantul boierilor. Fiind atat de asupriti (datorita regimului feudal si imperiilor cu care ne invecinam), romanii s-au multumit sa traiasca la limita, sa-si insele stapanul hatru, sa se se fure intre ei. De aici le vine comportamentul deficitar, care i-a facut vulnerabili la atacurile bine organizate ale altor popoare. Poporul roman e ca un organism bolnav de SIDA, lipsit total de imunitate, care nu se poate apara de microbii oportunisti.
Iar evreii sunt cel mai organizat popor, in primul rand prin religia lor, care e cea mai exclusivista si dogmatica, dintre toate religiile.
Nu au rezistat atacurilor evreimii nici popoarele din Vest, care sunt catolice, mai bine sudate si organizate.

Lupu Ardelean 24-12-2012 - 18:52

@ Ereticul, nu exista si nu a existat niciodata o corcitura ” sionisto-comunisto-securista”…
Sionismul si comunismul sunt si au fost dusmani de moarte, de aia sionostii au fost bagati in gulaguri cu ceilati dusmani anti sovietici.
Dar erau o multime de corcituri „comuniste-securiste -BORiste” …ai sa-i intalnesti la misa de Craciun…

tomi 24-12-2012 - 01:46

Auzi tu cooroolescu de la zv, frate legionar cu bestiile de urbos si digital sa te fereasca sfintul sa-mi mai stergi replicile la postarile demente ale imbecililor. Ori stergi si provocarea insulta si jignirea celor doi cretini si atunci poti sa ma stergi si pe mine. Vezi nu te juca cu focul ca te arzi.

digital 23-12-2012 - 23:29

vasilescu mai e și pudel,pe lângă că e jidănel!

tomi 24-12-2012 - 01:42

o fi el pudel dar tu esti o poola mare din cap pina-n picioare, si mai inchideti cloanta pina nu-ti foot una-n moaca imbecilule.

jan dinu 24-12-2012 - 08:05

— Am vorbit cu un roman care locuieste chiar in – MESA – Arizona –
cerind mai multe informatii „necenzurate ” pentru a constata
pe aceasta cale mai „obiectiva ” situatia intimplata .
Chiar am intrebat daca cunoaste din presa locala numele
liceenii cu pricina spunmindu-i ca ea se numeste ” Sarah Katz ”
aparut intru-un ziar englezesc . EL a inceput sa rida ca aceaste
stiri parvenite de la capatul lumii nu reprezinta adevarul ,spunind ca
ancheta continua fara vilva de-a da altor elevi „apa la moara ” …
Provocatorul – Urbos – a nascocit numele asha cum este obisnuit
de-a mai lovi inco data in evrei cu minciuna lui asha cum este obisnuit .
De aceia rog romanii nostri intregi la minte sa respinga ori sa-l ia in deridere (la mishto ) ca nu are nicio credibilitate printre noi !
JD-USA

BULA 24-12-2012 - 10:39

Mai antisemiti ca ungurii (urbos fiind de-al lor) nu sunt altii in lume. Sa-i luati la stanga, cum faci zilnic cu unguroaica matale.

jan dinu 24-12-2012 - 17:18

NU se potriveste ….

Din Codrii Cosminului
Veni fata – Domnului
Plecata la drum departe
Servind neamu pin’la moarte !…
JD-USA

digital 24-12-2012 - 18:56

@- – प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD
24-12-2012 at 18:25

amărâtule-vesel,mai mult decât ați furat și furați voi,mai mult decât rău ați făcut și faceți voi,nu va va mai fi nici o speță,care să vă întreacă pe Pământul ăsta!
așa că,individule scabros,cu titluri de kko,nu te mai da în bărci,că tot un kkt cu moț ai fost,ești și vei fi,orice ai face!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-12-2012 - 19:38

…aka-katzeurboase ; venim si la tine, la POMANA !

urbos 24-12-2012 - 19:44

Degeaba, ca io nu dau la tigani.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-12-2012 - 19:50

La SS a ,da TZAGANU la tine ! POMANA sa iasa ! Tot pe str.UNIRII 793, pe linga LICEU, nasa’h! Da ,sa nu faci ca vara trecuta, sa dormi la neamuri ,cand te vizitam !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult