Acasa InternationalExterne Ca să uite de criză? Liber la consumul de droguri în Grecia

Ca să uite de criză? Liber la consumul de droguri în Grecia

scris de M.A.
2 afisari

Probabil pentru ca cetăţenii să mai uite de criză, autorităţile din Grecia au decis să dea liber la consumul de droguri.

marijuana

Grecia va dezincrimina consumul şi deţinerea de droguri în „cantitităţi mici” pentru toate tipurile de stupefiante, a indicat ministrul Justiţiei, Miltiades Papaioannou, după adoptarea unui proiect de lege în acest sens în Consiliul de miniştri elen.

„Dreptul elen trebuie să fie armonizat cu legislaţia europeană şi o persoană care va fi arestată cu o cantitate mică de droguri destinată consumului propriu nu va mai fi considerată infractoare” de natură penală, a afirmat Miltiades Papaioannou în cursul unei conferinţe de presă la Atena, transmite Moldpres. Ministrul a precizat că aceste „cantităţi mici” vor fi definite cu ocazia trimiterii legii în parlament, săptămânile viitoare.

„Consumatorul de droguri este un bolnav, nu un infractor”, a mai spus ministrul Miltiades Papaioannou.This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult