Acasa InternationalExterne California: Atac armat, cinci persoane au fost ucise

California: Atac armat, cinci persoane au fost ucise

scris de A.B.
9 afisari

Mai multe persoane au fost ucise şi altele rănite într-un atac armat la Universitatea Oikos din Oakland, statul California. Un suspect a fost reţinut de către poliţiştii care au înconjurat clădirea.

atac armat californiaPotrivit Associated Press cinci persoane au fost ucise, iar alte patru persoane rănite au primit asistenţă medicală la un spital din apropiere.

Poliţiştii au înconjurat clădirerea şi au evacuat răniţii. De asemenea, un suspect a fost reţinut de poliţie, informează BBC online.

Joanna Watson, de la Poliţia din Oakland, a declarat că faptele s-au petrecut la un colegiu corean, unde un bărbat înarmat a pătruns în interiorul clădirii şi a tras mai multe focuri de armă.

„Există morţi, dar nu putem confirma exact câte persoane au murit. Sunt şi persoane rănite de gloanţe”, a mai spus Watson. Departamentul de Pompieri din Oakland a a informat că a fost sesizat despre atacul din colegiu în jurul orei locale 10:50 (21:50, ora României).

Poliţiştii l-au descris pe atacator ca fiind un bărbat de origine coreeană, de aproximativ 40 de ani, cu constituţie puternică, îmbrăcat în haine de culoare kaki.

Unul dintre martorii oculari, pastorul Jong Kim, care a fondat universitatea acum zece ani, a declarat presei americane că a auzit cel puţin 30 de împuşcături în clădire şi că atacul ar avut loc în clasa unde se ţineau cursurile de asistenţă maternală şi bone.

Universitatea Oikos este o instituţie religioasă privată, unde se predau cursuri de teologie, muzică şi asistenţă maternală.

1 comentariu

digital 03-04-2012 - 08:48

pe koreeanul ăsta,oare tot branconierul-igaș l-o fi angajat?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult