Acasa InternationalExterne Call-girls la Casa Alba

Call-girls la Casa Alba

scris de Ziua Veche
3 afisari

Major Garrett, corespondentul Fox News la Casa Alba, a facut saptamana trecuta o gafa de proportii, dar si de tot hazul. Intentionand sa trimita pe Twitter un URL catre cei peste 13.000 de fani un link catre un site legat de presedintele Obama, ceea ce i-a reusit prin copy-paste a fost un link catre un website de call-girls din Vegas. Desi a rectificat greseala cam la o ora dupa ce a observat-o si si-a cerut scuze, comentatorii nu au putut pune eroarea doar pe seama unei imperfectiuni a internetului, din cauza unei coincidente: chiar in Las Vegas urmau sa mearga luna aceasta cativa oficiali de la Casa Alba.

0 comentariu

Huhu 23-03-2010 - 16:57

Cit????????///////////

sorge 23-03-2010 - 17:59

De cind PSDul este in opozitie ,Vanghelie plateste tot ce este de platit in PSD,Bucuresti .Inclusiv tot ce se cheama intruniri pe tara si altele .
Nu stiu ce vrea sa zica Patriciu cu obedienta .Nu el la pus pe Crin Antonescu sef la PNL ?
Cine nu l asculta pe Patriciu in PNL ?

Tomescu J. 23-03-2010 - 19:14

Acest partid si-a pierdut increderea sustinatorilor si va scade sub 5% la viitoarele alegeri si va iesi din senatul Romaniei. Acest partid a ajuns mai rau decit psd-ul. rusine.

Gicu baiat da Cartie 23-03-2010 - 23:53

D-le Huhu-Ciu,

Poate ca se prostitueaza zilierii cum spuneti (aratati-mi UN ZIARIST care nu-i curva vreunul mogul sau partid).

Dar daca d-l Tariceanu NU VA MAI FI in CC al PNL, atunci cum va veti explica aceasta „scapare” la votare? Va intreb in mod serios.
Poate n-o fi atata foc cat zice presa dar ceva FUM tot face.

Stiti poate aveti ceva informatii din INTERIORUL gruparii PNListe si ma lamuriti cum de s-a ajuns la cearta dintre un Patriciu si un Tariceanu. De necrezut!

Sau o fi vreo gogoasa tactica, totul este posibil.
Ce parere aveti d-le?

Victor Ionesc 24-03-2010 - 05:59

lui Crin Antonescu i se spune Hitler nu lui Dinu Patriciu.

Huhu 24-03-2010 - 15:32

Intelegeti, ma adresez romanilor destepti, nu cretinilor!!!!!!!??????//

Huhu 24-03-2010 - 15:38

TOVARASUL PEDELIST TOMESCU J, ai gresit numele partidului de care ai scris e vorba de PDL nu de PNL!!!!!!1

Naedim Costica 26-03-2010 - 05:54

Banii dati PSD incep sa dea roade

Se stie ca dl.Patriciu a sponsorizat in campania electorala PSD,mizand pe victoria in alegeri a socialistilor si a Dlui.Nastase,sub a caror putere si obladuire,de fapt, si-a pus bazele imperiului sau petrolifer.

In plina campanie electorala din 2004,Dl.Patriciu spunea ca mai da doua saptamani dlui Basescu(cat mai erau,de fapt pana la turul doi al alegerilor prezidentiale) si apoi va schimba foaia.

Realitatea nu a confirmat cele prevazute de dl.Patriciu si PNL sub impulsul victoriei lui dlui Basescu a preluat puterea ,dl.Tariceanu devenind primul ministru.

Si totusi investitia facuta de magnatul petrolului incepe dupa 2 ani sa dea roade.

Intalnirile secrete intre Geoana si liderii PSD printre care cu dl.Olteanu si mai ales cu dl.Patriciu au pus in practica un plan de contrabalansare a dizidentei liberale,care se baza in mare parte pe pierderea majoritatii parlamentare a PNL si, ca rezultat caderea dlui Tariceanu din functia de premier.

Deci,iata ca cheltuiala facuta prin sponsorizarea PSD incepe totusi sa rodeasca.Sprijinul tacit sau explicit al PSD face ca orice schimbare majora provocata de gruparea Stolojan sa fie limitata,daca nu imposibila.

Adrian D 27-03-2010 - 15:32

Vedeti-va, ma, de fundul lui Zeus si succesurile voastre, si lasati-i pe liberali in pace. Sunteti invingatori, dar va afisati , cretinoid, lipsa de onoare de a da in cei infranti. Sa fie pentru ca nu sunteti in stare de altceva?

Naedim Costica 27-03-2010 - 19:22

Sub dictaura lui Crin PNL pierde 50% din parlamentari,aproape toti primarii si consilierii locali.
Asa ca Fredy,prinde un loc in PDL daca mai vrei sa fii liberal.

Altfel va paste neantul

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult