Acasa InternationalExterne Camera Reprezentantilor a aprobat varianta finala a proiectului de lege privind asigurarile medicale

Camera Reprezentantilor a aprobat varianta finala a proiectului de lege privind asigurarile medicale

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Proiectul de lege privind reforma sistemului asigurarilor medicale din Statele Unite, retrimis pentru vot in Camera Reprezentatilor dupa ce senatorii republicani au semnalat o serie de erori de procedura, a fost aprobat joi cu o majoritate de 220 de voturi contra 207.

Dupa aflarea rezultatului votului, Steny Hoyer, senator democrat, a declarat ca acesta este un moment istoric pentru Congres, adaugand ca proiectul ar urma sa fi semnat de presedintele Barack Obama in cursul saptamanii viitoare, informeaza CNN. La inceputul saptamanii, proiectul a fost retrims pentru aprobare in Camera Reprezentantilor, deoarece republicanii au identificat doua dispozitii referitoare la imprumuturile catre studenti, care incalcau procedurile Senatului.

0 comentariu

Simion Mehedintu 29-03-2010 - 19:19

Legea pastreaza vechii profesori universitari corupti, care au dezvoltat un sistem nepotist, cu agresiuni sexuale la adresa stdeuntelor si doctorantelor, luare de mita.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult