Acasa InternationalExterne Camerista lui DSK rupe tăcerea

Camerista lui DSK rupe tăcerea

scris de M.I.
2 afisari

Camerista originară din Guineea care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn că a agresat-o sexual a lansat duminică o ofensivă mediatică.

Dominique Strauss-Kahn a fost acuzat de viol

Dominique Strauss-Kahn a fost acuzat de viol

„Le-am spus anchetatorilor ce mi-a făcut acest bărbat. Acest lucru nu s-a schimbat niciodată. Ştiu ce mi-a făcut acest bărbat”, a declarat ea pentru Newsweek.

„Vreau dreptate. Vreau să meargă la închisoare„, a declarat ea pentru ABC, potrivit unor fragmente difuzate în avans de postul de televiziune. „Dumnezeu îmi este martor: spun adevărul. Din inimă. Dumnezeu o ştie. Şi (Strauss-Kahn) o ştie”, a adăugat femeia de 32 de ani.

Ea a recunoscut la ABC că a comis „erori”, dar a dat asigurări că versiunea sa asupra faptelor nu s-a schimbat niciodată de la 14 mai şi agresarea sa într-un apartament al hotelului Sofitel din New York.

Ea a povestit că, intrând în cameră, a spus: „Bună ziua, serviciul de cameră„. Un „bărbat nebun”, dezbrăcat şi cu părul cărunt a apărut atunci, a povestit femeia.

În timp ce ea îşi cerea scuze şi voia să părăsească apartamentul, Strauss-Kahn i-ar fi spus: „Nu aveţi de ce să vă scuzaţi”, a declarat ea pentru Newsweek.

Fostul director al FMI ar fi prins-o atunci de piept şi ar fi închis uşa camerei. Femeia prezintă apoi revistei o descriere în termeni duri a ceea ce s-a întâmplat, potrivit versiunii sale, în camera luxoasă.

Avocaţii lui Strauss-Kahn au reacţionat imediat, acuzând că femeia încearcă să „inflameze opinia publică”.

„Acest comportament din partea avocaţilor este neprofesionist şi încalcă regulile fundamentale privind comportamentul profesional al avocaţilor”, au apreciat într-un comunicat apărătorii lui Strauss-Kahn, William Taylor şi Benjamin Brafman.

4 comentarii

Bumerang 25-07-2011 - 16:07

Rupe tacerea? Deci pana acuma a tacut?

meridor 25-07-2011 - 18:29

Curva neagra si falsa care vrea bani cazuti din cer bineinteles ahutata de o clica de alti excroci americani……

meridor 25-07-2011 - 18:30

Corectare text:
Curva neagra si falsa care vrea bani cazuti din cer bineinteles ajutata de o clica de alti excroci americani……

Ciu Huhu 25-07-2011 - 20:14

Meridor daca aia-i curva neagra tu esti curva evreiasca!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult