Acasa InternationalExterne Cancerul lui Chavez a recidivat

Cancerul lui Chavez a recidivat

scris de D.P.
3 afisari

Hugo Chavez, preşedintele Venezuelei, a recunoscut duminică faptul că leziunea de care a fost operat în această săptămână la Havana a fost o reapariţie a cancerului din 2011 în zona pelviană.

Chavez: "Capitalismul e vinovat de dispariţia marţienilor"

Cancerul lui Chavez a recidivat

El a adăugat că va fi supus în viitor unor şedinţe de radioterapie. ‘Tumoarea a fost extirpată complet şi bănuielile au fost confirmate: este o reapariţie a cancerului diagnosticat iniţial’, a declarat şeful de stat venezuelan într-o emisie a postului de televiziune oficial VTV, înregistrată sâmbătă şi difuzată duminică.
‘Voi face radioterapie în această zonă’, după ce vindecarea după operaţie va fi completă, a adăugat Hugo Chavez, în vârstă de 57 de ani. Acest tratament nu va putea începe decât peste câteva săptămâni, a adăugat acesta. Preşedintele venezuelan a dat asigurări că ‘cel mai important’ este că a fost constatată ‘absenţa leziunilor care să sugereze un cancer‘ în organele apropiate sau îndepărtate de zona operată.
‘Nici metastaze, nici ganglioni, nimic de acest gen, slavă Domnului. (…) Din această cauză suntem atât de optimişti cu privire la această luptă’, a afirmat preşedintele în înregistrarea video difuzată din Havana, fără a preciza data întoarcerii sale la Caracas. Hugo Chavez a explicat că noua tumoră a măsurat doi centimetri şi a fost mai mică decât cea precedentă, despre care afirmase anterior că era de mărimea ‘unei mingi de baseball’.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult