Acasa InternationalExterne Cardiolog rus, convocat la Parchet după ce i-a prezentat lui Putin starea reală a sistemului de sănătate

Cardiolog rus, convocat la Parchet după ce i-a prezentat lui Putin starea reală a sistemului de sănătate

scris de L.M.
4 afisari

Un cardiolog rus din Ivanovo, care s-a plâns joi premierului rus Vladimir Putin, la televiziune, cu privire la starea reală a sistemului de sănătate, a fost convocat la Parchetul regional, relatează vineri agenţia RIA Novosti, citată de Medifax.

În urma sesiunii de întrebări-răspunsuri susţinută joi de premierul rus Putin, la un post local de televiziune, cardiologul Ivan Hrenov i-a spus prin telefon că, în timpul unei vizite în regiune luna trecută, a fost creată o situaţie artificială pentru a-i fi prezentat spitalul în condiţii mai bune decât în realitate.

El a afirmat că au fost demontate echipamente din alte instituţii medicale pentru a fi instalate în acest spital, că bolnavii erau de fapt membri ai personalului deghizaţi şi că personalul de îngrijire şi medicii au primit consemn să declare că primesc salarii mult mai mari decât în realitate.


“Medicul a fost invitat la Parchet pentru a da explicaţii şi a se explica în legătură cu ceea ce pretinde”, a declarat o reprezentantă a Parchetului din Ivanovo, Valentina Krucinina, citată de agenţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult