Acasa InternationalExterne Cât de ameninţat se simte ambasadorul Israelului în România

Cât de ameninţat se simte ambasadorul Israelului în România

scris de Matei Iliescu
3 afisari

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, Dan Ben-Eliezer, a declarat că nicio ţară nu este la adăpost de atacurile teroriste, evitând însă să spună dacă a primit vreodată informaţii că s-ar pregăti atentate pe teritoriul României.

Dan Ben-Eliezer, ambasadorul Israelului la Bucureşti

Dan Ben-Eliezer, ambasadorul Israelului la Bucureşti

Întrebat dacă este de părere că s-ar putea duce şi pe teritoriul României conflictul dintre Israel şi Autoritatea Palestiniană, ambasadorul a răspuns: „Nu cred că acest conflict din Gaza are vreo legătură cu România. Dar vreau să accentuez că Iranul susţine terorismul, terorismul la nivel global. Terorismul iranian e pus în practică de brigada Al Quds, care este, de fapt, afiliată Gărzii Revoluţionare Iraniene, precum şi de Hezbollah, cu care sunt aliaţi”.

Ambasadorul Israelului la Bucureşti şi-a exprimat speranţa că cel mai recent armistiţiu va dura cât mai mult, astfel încât populaţia Israelului să nu mai fie ţinta atacurilor cu rachete lansate din Fâşia Gaza. „Populaţia israelită s-a confruntat cu 1.300 de rachete. Încercaţi să vă imaginaţi ce s-ar întâmpla, dacă orice ţară, orice oraş, orice capitală… Bucureştiul, de exemplu. Încercaţi să vă imaginaţi cum ar fi ca poporul român să fie atacat cu asemenea rachete, căzând ca la loterie, trimise de terorişti, care îşi îmbunătăţesc capabilitatea. Aşa că, practic, populaţia era sub asediu. Iar rachetele, unele chiar rachete cu rază lungă de acţiune, au lovit Tel Avivul şi zona Ierusalimului”, a relatat ambasadorul Israelului la Bucureşti.

El a amintit faptul că au existat atacuri teroriste în diferite ţări în care ţinta erau israelienii, dar nu numai, aşa că nicio ţară nu e imună”. Ambasadorul a menţionat în acest sens atacul de la Burgas, în care ţintă au fost turişti israelieni în Bulgaria. „Mai vreau să spun ceva. Cred că ştiţi că un fundamentalist islamic a dat o declaraţie… E un individ posibil implicat în incidentul din Burgas, pe nume Bakri, care a spus că România e pământ islamic. Declaraţia a fost condamnată de guvernul român”, a aminti Dan Ben-Eliezer  în emisiunea „După 20 de ani” difuzată duminică de PRO TV.

Întrebat dacă a primit vreodată informaţii că s-ar pregăti atentate pe teritoriul României, ambasadorul Israelului a răspuns: „Întrebarea aceasta trebuie s-o puneţi autorităţilor româneşti care se ocupă cu aşa ceva. Ele v-ar putea informa dacă e cazul. Dar, aşa cum spuneam, nicio ţară nu-i la adăpost. Eu mă simt în mare siguranţă în România. Viaţa e foarte bună şi frumoasă aici”.

România e o ţară aşa de frumoasă, aşa că îmi place totul, de la privelişte, peisaje, oamenii, categoric! Sunt oameni drăguţi, buni. Mă simt ca acasă. Avem aceeaşi mentalitate, aceeaşi vivacitate, acelaşi mod de a gândi. Îmi place foarte mult cultura română, îmi place mult gastronomia românească”, a spus ambasadorul.

62 comentarii

urbos 25-11-2012 - 12:57

N-ar putea …….?

Doru Dragomir 25-11-2012 - 13:00

Urbos, daca nu iti revizuiesti limbajul o sa dispari de pe acest forum. Probabil ca ai observat ca anumite persoane nu mai apar pe aici… Asa ca te rog frumos sa fi civilizat in exprimare… Iti multumesc anticipat.

urbos 25-11-2012 - 13:01

Si unde era lipsa de civilizatie?

BULA 25-11-2012 - 15:18

Te referi la inofensivul Huhu ?

urbos 25-11-2012 - 13:01

…sa-si bage vibratorul ala cu sapte capete undeva?

tomi 25-11-2012 - 17:41

ala care-l folosesti tu zevzecule? Asa-i ca nu esti antisemit urbos?
exerciti pur si simplu libertatea ta de exprimare si nimic mai mult. Esti nevinovat ca un miel.
vai de capul tau bestie, tu chiar nu te linistesti pina nu te arzi.Cred ca am fost destul de clar cu voi sa lasati evreii in pace, nu-i treaba asta de nasul vostru. Dar datii bataie baieti nu va lasti, sa vedem ce-o fi, deocamdata huhu este deja pe tusa, sa vedem cine-l urmeaza. Nu te lasa tataie da-i tare cu ji-danizarea, sa vezi cum ti-o sta in git cotorul.

Giurgiu Crisan 25-11-2012 - 15:13

Ambasadorul ăsta parcă e un tonomat: cică îmi place cultura X, gastronomia X, sîntem lafel…tra-la-la. Dacă va fi trimis în Argentina , Grecia, Norvegia….tot lafel zice.

tomi 25-11-2012 - 17:59

Giurgiu Crisan esti un om rau,rau si urit. Inca nu ai ajuns la „grandoarea” celor din cuibul legionar urbos digital si ereticul, huhu ciu este trecut pe lista diparutilor. Nici nu te sfatui sa ajungi. Nu te baga pe lucruri de genul penalului ca te arzi.
Deci ataia-i tot ce ai inteles din cuvintele domnului ambasador al Israelului? Sti ce puisor, pune-te tu repede si mai reciteste de zece ori textul poate mai vezi tu si alte faze acolo, de exemplu cu celec 1300 de rachete lansate de teroristii din hamas peste noi din care citeva au fost de traiectorie lunga 75 km de tip Fagr-5 cu 90 kg explozibil.Unul din acet tip a facut praf doua etaje dintr-un bloc cu 6 etaje din Rishon, la numai 6 km de unde stau eu. Desi nu a sunat alarma la noi, deorece antiaeriana noastra cam stie la precizie unde ajung rachetele, am simtit cum s-a zguduit pamitul iar geamurile noastre s-au miscat ca la furtuna.
Auzi tataie daca nu ai habar de ceva tine-ti gura, este foarte sanatos, iar ca sa sti de ce, urmareste atent ce vor pati urbos si digital, cei doi care nu reusesc sa-si puna ceara pe limba.
tomi

urbos 25-11-2012 - 18:04

Vezi ca acusi apare „europeanuul’ sa te certe pentru ca te iei de oameni cumsecade. Eu zic sa dispari, ca iti faci neamu de ras si il dai de gol.

digital 25-11-2012 - 22:08

zi-i merci că nu ți-a căzut bom-bardeaua aia în kăpățână,că ricoșa în vreun bloc locuit și făceai pagube cât tot războiul ăsta!

BULA 25-11-2012 - 15:20

Teroristii astia sa-i atace numai pe aia cu care au o problema si sa nu mai puna bombe prin autobuze, avioane, gari, etc. Noi nu facem parte din razboiul lor.

ValVerde 25-11-2012 - 15:33

@Bula

Ce ai scris tu aici?

O lozinca?
Un mesaj catre teroristi ?
Un gind fluid intr-o minte rarefiata ?
O delimitare intre cum e terorismul si cum ar trebui sa fie ?
O precizare a tintelor ?

Care e scopul postarii tale ?

tomi 25-11-2012 - 18:22

BULA esti tare. Daca eu zic de exemplu ca am trimis pe cineva sa-ti zboare creierii vei sarii in sus cu fratii tai legionari urbos, digital si erticul ca te amenint. Faptul ca tu dai directive TERORISTILOR care sint elemente condamnate pe plan international este ceva ce ti se pare normal, nu-i asa? Si cu cine au probleme teroristii tai, mai BULA, hai sa vedem. Tu realizezi cit esti de bestie? Cele 1300 de rachete au fost lansate in intregime peste localitati civile,urbane. Daca nu eram noi evreii baieti destepti si nu aveam acel fantastic sistem antiracheta, unic in lume eram acum cu citeva mii de morti in loc de 8 cit au rezultat ca victime din partea noastra. Eu nu te blestem sa ai parte de ce avem noi aici cu teroristii dar odata ai sa regreti eruptiile tale antisemite.

urbos 25-11-2012 - 18:25

De cand aveti voi civili in statul ala?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-11-2012 - 18:31

Retorica la intrebarea ta fecaloidule—In Romania astia ca tine sant oameni ???????????

BULA 25-11-2012 - 20:38

Nu inteleg de ce mi-au fost cenzurate cele doua postari. Adica ValVerde si Tomi insinueaza ca eu as trasa directive arabetilor, si cand le spun ce gandesc nu mi se da voie ? Ce treaba avem noi, romanii, cu razboiul dintre evrei si arabi, ca sa cadem victime ale terorismului ? Sa se omoare intre ei si sa nu avem vreodata contact cu mizeria de acolo.
Si ca sa o spun pe-a dreapta, terorismul e incurajat chiar de MOSAD, prin miile de agenti infiltrati printre arabeti, ca arabetii sa-si atraga antipatia internationala. Evreii se folosesc de acestre trasaturi ale arabetilor (fanatism, prostie). Razboiul dintre arabeti si evrei se duce si psihologic si in planul imaginii create in randul celorlalte popoare. Arabii pierd foarte mult sprijin (cel putin moral) in urma actiunilor teroriste, prin care provoaca victime in randul celor care nu au nimic in comun cu problemele lor.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-11-2012 - 21:01

Nu ai inteles nimic, niciodata ! Dar ca cetatean roman si (CADRU DIDACTIC UNIVERSITAR) dovedesti ca detii doar o patologie de natura psihiatrica ( Mdd) . Red. ZV incearca sa te protejeze!

BULA 25-11-2012 - 21:34

Ba inteleg foarte bine, ca Romania a ajuns colonia vesticilor (condusi la randul lor de evrei, prin capitalul bancar) si ca se doreste atragerea ei in mizeria dintre evrei si tarile arabe, cu care noi am fost in relatii bune pana in ’89. Si nu exclus ca niste arabeti tampiti, manevrati de agenti MOSAD, sa puna bombe si pe la noi. Terorismul este incurajat puternic de Israel si SUA, ca sa existe justificare pentru interventiile militare in tarile arabe.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-11-2012 - 21:54

Ti-am descris afectiunea (mdd-major depresive disorder) ,am vazut ca m-ai verificat ! Dar insistenta cu care incerci sa demonstrezi penibilul gandirii tale personale dovedeste si micimea de caracter , precum si blocajul neuronal al sinapselor. Doza zilnica de Haloperidol trebuie majorat ,deasemenea injetabilul Bismuth administrat saptamanal…

BULA 25-11-2012 - 22:00

Acum te dai si psihiatru. Depresia se trateaza cu antidepresive (sertralina, etc), nu cu medicamente pentru schizofrenie sau sifilis. Pe alea sa iei tu.
Pentru depresie eu folosesc tuica fiarta cu carnacori de porc si muraturi, iar la final cozonac.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-11-2012 - 22:11

Ti-am precizat ca am urmat med.generala in USA ,dupa med. naturista din Ro. Ai luat la nivel de batjocura BIBLIA MEDICALA (HARRISON-ul) ,dar esti obligat sa o parcurgi in totalitate, desii am ales Hematologia&Oncologia din motive pe care nu le am intentia sa le descriu. Lasand ,mistocareala care ma deconecteaza , sincer trateaza-te Bula !

tomi 25-11-2012 - 23:21

Mai da-l naibii pe dement, prietene, asta-i cadru didactic cum sint eu preot catolic. Tu nu-i vezi limbajul sarac in culori si expresiile rigide cu care se sfarma sa para „intelijent”. Vai de capul lui si de familia amarita ce-o chinuie cu creierii lui bulversati de atita ura, oameni amariti si istoviti de salarul mizer ce-l aduce in casa. Se satisface si BULICA cu invidiile lui varsate cu veninul din ficatii lui mincati de ciroza.
Este un nenorocit ce se da mare intelectual, insa mintea nu-l prea ajuta.

BULA 26-11-2012 - 06:05

@tomi

Tu esti un fost securist (singur ai spus-o), care de cand ai emigrat in Israel lucrezi ca desenator tehnic pe PC, la nivel de studii medii. Nu il depasesti pe Huhu, ca inteligenta si limbaj.
Si de cand te-ai dus in Israel, nu mai ai nimic in comun cu interesele romanilor, asa ca scuteste-ne cu povestile din Israel, cum ii terorizati voi pe arabeti cu armamentul vostru ultramodern.
Pe noi ne intereseaza chestiunile de politica interna din Romania, problemele economiei, ale invatamantului si asistentei medicale. Ce tot vii aici pe forum si expui imputiciunea de la voi, din Israel ?

BULA 26-11-2012 - 06:13

@Parpanghel

Ba analfabetule, nu-ti mai da cu parerea despre sanatatea mea si nu mai inventa boli. Si nu te mai da mare ca ai citit si tu Harrison-ul, ca sunt multe alte carti bune de medicina, chiar mai tari.
Adevarul e ca te-ai ofticat rau de tot de cand am pus eu pe forum o ipoteza indrazneata despre originea cancerului, aceea cu hibridizarea ADN dintre celula normala si bacterii.
Tu esti „bleau” la medicina, esti bun de spalat mortii la morga.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-11-2012 - 10:55

@ DoLbi Bula:Am vrut sa fiu mai retinut cu tine, dar este imposibil. Am reformulat ceva mai ermetic, dar tu ai devoalat ca haloperidolul i-ti este prescris pt. schizofrenie, iar Bismuthl pentru siphillis (La tine ,luesul )…. nu deprecia nici macar baietii de la morga, vei apela ,in curand. Iar daca aduci vorba de Tomi,el a fost ofiter in M.I ,iar tu turnator cu angajament din 1956 si pina la sfarsitul sezonului.De frica stai in spatele perdelelor , toti vecini din bloc stiu ,si latri in anonimatul virtual al net-ului…

BULA 26-11-2012 - 15:00

In anul 1956 nici nu eram nascut. Vezi-ti de treburi si nu te mai lua de mine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-11-2012 - 16:02

Ai ajuns in faza de dementzha ireversibila, nu mai stii nimic!Esti TaBULA RASSa ! Zaibarul luat cu haloperidol dauneaza profund sist. neuronal ,iar luesul fara medicamentatie duce la decrepitul materiei cenusii !Iar metodele de hibridizare ,,descoperite ” de tine fac parte din miciurinismul semidoctilor anilor 50, ce rusine ma sa te dai cadru universitar si tu sa fii un semianalfabet. ABjectule!

DXN 25-11-2012 - 17:21

Domnule Dragomir,
Atunci cand procedati corect cu unii postaci (de serviciu) si eu sunt politicos si chiar vreau ca acest forum sa fie -de ce nu- Poiana de la feraria lui Iocan. Poiana in care sa putem discuta morometian. Dar atunci cand ZV gazduieste verbe pornografice si antisemite, vazand ca nu li se intampla nimic, nu pot sa nu reactionez identic!
Va multumesc, SINCER, ca sunteti parte a jurnalistilor civilizati din ZV. Probabil ca si altii, mai nefinisati, mai putini, va vor urma exemplul!

Iata, domnule, ca trebuie sa fim antiteroristi!
Cine ar fi crezut ca va trebui sa fim in primul rand antiteroristi si apoi patrioti!
Ma dor si ma ustura cuvintele retorice ale Ambasadorului Israelului: „Încercaţi să vă imaginaţi ce s-ar întâmpla dacă Bucureştiul ar fi atacat cu rachete trimise de terorişti.”
TERIBIL, CUTREMURATOR, DEVASTATOR!
Aceste rachetute, domnule Dragomir (presupun ca sunteti fost militar, sau analist militar, deci cunoasteti mai bine fenomenul!) pe langa faptul ca omoara sau/si distrug, creaza o psihoza teribila in BUCURESTI, capitala unui popor devastat.
Stirea e stire, da’ racheta-i fapt!

DXN 25-11-2012 - 18:46

Incet incet ZV relava articole de excelenta!
Si de interes.
Pe timp ce trece, incercarile oamenilor cultivati (vreau sa ne numaram printre acesttia, cat mai multi), mai putin al unora (cat degetele de la o mana!) de-a dreptul redusi, fac dfin ZV o zona chiar curata si „fina”, „delicata”. Un „Gambrinus”, o „Poiana a lui Iocan”, iar nu o b..a!
Haideti, dar „colegilor” SA FIM CEEA CE EXPRIMAM, sau SA EXPRIMAM CEEA CE SUNTEM!
De ce nu?

urbos 25-11-2012 - 17:28

Trebuie sa ne imaginam, desi romanii au patit-o in istorie, ce inseamna sa vina niste nemernici peste tine, sa-i ocupe pamantul, sa-si demoleze casa, sa-si omoare femeile si copiii si cand ripostezi sa fii numit terorist.
TERIBIL, CUTREMURATOR, DEVASTATOR!

tomi 25-11-2012 - 18:24

esti un timpit urbos, nu te lasi, bre, pune-ti ceara pe limba pina nu va trece trenul peste ea.

DXN 25-11-2012 - 18:14

Domnule Dragomir,
Semnalez o alerta terorista, NEPROVOCATA, REPETATA, INSISTENTA, cu AVERTIZARE PREALABILA.
Dumneavoastra decideti!
Aceasta afirmatie, in fapt o acuzatie pe care ZV si-o insuseste de o jumatate de ora (deoarece nu o elimina) este o ALERTA TERORISTA!
Nu trebuie sa scoateti de pe forum postatorul ci mdoar mesajul!
NU INTELEG DE CE NU FACETI ACEST LUCRU?
Probabil ca o sa ma scoateti pe mine, deoarece nu va sint simpatic si ca v-am atacat insistent atunci cand ati dovedit si ati continuat in forma agravanta sa fiti antisemit=antiisraelit=favorizant al teroristilor!

urbos 25-11-2012 - 18:19

Da telefon la 112. O sa te salte imediat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-11-2012 - 18:36

d-le dxn ,de coprocultura legionara reprezentata de sandudobre, red. Z.V nu se poate dispensa. Chiar daca nivelul a ajuns la exprimarile gen urbos/sobru !

DXN 25-11-2012 - 18:36

Cu stima si multumiri domnule Dragomir!

vasilescu 25-11-2012 - 19:20

Ma abtin ca ma sfasie HAITA……

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-11-2012 - 20:28

Domnule PREOT VASILESCU : UN SUFLET de OM DREPT si CREDINCIOS ca domnia-voastra , NU POATE FII SFASIAT !

digital 25-11-2012 - 22:03

bine faci ,că oricum numai prostii spui!

tomi 25-11-2012 - 23:32

Stimate domn vasilescu, nu sint de acord cu slabiciunea dumitale. Oamenii au suferit in istorie chiar din motivul ca au dat dovada de slabiciune, acest simptom este stimulent pentru bestiile fasciste sa fie mai curajosi si mai diabolici.
Fa un efort stimate domn si cu cit mai putina politete spune tot ce ai pe suflet impotriva acestor fiare demente ca urbos,digital,erticul, ramasite putrede ale fascisumlui ce a macinat vietile a jumatate din Europa.
Nu avem voie sa lasam nepedepsite orice feluri cit de mici ale renasterii fascismului, ceea ce acesti imbecili trag din rasputeri s-o sadeasca in mintile si firile slabe.
cu stima tomi

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-11-2012 - 19:33

Sambata 24.11.2012 la Arad la Monumentul Eroilor Eliberatori aflat in centrul orasului de pe Mures , La initiativa credinciosilor de la Biserica Penticostala din cartierul Sega si a postului local de radio, sa tinut intr-un cadru festiv o SEDINTA RELIGIOASA Interconfesionala cu tema SOLIDARITATE cu ISRAEL si cu poporul evreu. CU un concert exceptional sustinut de formatia muzicala a BISERICI Penticostale si cu mesaje vibrante pentru ERETZ I SRAEL si pentru ROMANIA ! SFANTUL DUMNEZEU BINECUVANTEAZA pe cei care BINECUVANTEAZA ISRAEL si POPORUL ALES ! BINECUVANTEAZA PATRIA NOASTRA R O M A N I A ! …amin!

Cercul 25-11-2012 - 22:13

@DXN, directive catre teroristi(cum se dadeau in 89 la Revolutie) se dau mult mai subtil, si tocmai ca sa nu fie intelese decat de destinatari nu din pedanterie. Dar civilii din Israel nu mai sunt acolo, s-au repatriat in Romania.

jan dinu 26-11-2012 - 00:44

„Romania e o tzara asha de frumoasa „…
Tot degeaba d-le ambasador ,daca nu atzi pomenit shi
de romancele noastre care pot sta la dispozitie nonstop !
ELE dispun de – VIAGRE – naturale cu doze pentru fiecare !
Daca ne dati zece nucleare adapostite in subteran in Carpati
va dam voua – evreilor -pe vesnicie judetu Galati !
JD-USA

un crestin 26-11-2012 - 05:31

Domnule ambasador Dan Ben Eliezer,
ca semn de pretuire si multumire pentru ultimul paragraf din interviu, va dedic cateva versuri din poemul „Istoria Neamului Romanesc”

„…
Carturari cu Scriptura in inimi si
cu ochii in har
transpunand Cuvantul Dumnezeirii in grai popular.

Coresi,
cu Palia de la Orastie
punand limba romana intr-un cizelat rasa.

Simion Stefan
cu Vestea Buna in Alba Iulia-
Noul Testament de la Balgrad

Serban Cantacuzino si Fratii Greceanu
cu Biblia de la Bucuresti

Gala Galaction
cu versiunea-i galanta

Dumitru Cornilescu
oferindu-ne traducerea biblica
cea mai raspandita si cea mai importanta
infaptuita in obscurul sat Stoicesti
…,

Traieste astfel timpul ce ti-a fost dat
langa un harnic si viteaz popor
ca sa contribui tu insuti adunand
La Trecutul Mare, Mare viitor !

Dan C.

tomi 26-11-2012 - 13:59

ma poola da aproape esti de clape, fi-ti-ar moaca de ris. Inca nu am trimis mesajul dar tu ai si raspuns bestie.Vezi bre ca pute in jurul tau, du-te ma imbecilule la buda si sterge-te ca ai tras una in izmene. Te vad eu cracanel cind ai sa auzi noutati ce-s convins ca n-au sa te incinte.
Cine cur-va ma-tii te crezi tu vierme sa jignesti sa faci instigare la antisemitism, sa insulti tara mea.Vezi tu cracanel, altii mai mari ca tine au platit cu capul pentru aceste crime.

urbos 26-11-2012 - 14:02

Mars in tara ta de cacat ma animalule. Ce cauti p-aici? Mars unde ti-e locul fiu de sobolan. Ameninti cetateni romani ma usturoiat imputit si guiti despre antisemitism? Cine sa se uite la voi ma scursurilor?

urbos 26-11-2012 - 14:09

Incepi sa semeni cu camy.E de la slapii aia plini de nisip.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-11-2012 - 14:40

R O M A N I A este TARA NOASTRA a tuturor celor care o IUBESC si o RESPECTA ! un vierme incult ,un gonoi rasist ca tine sandu dobre o faptura imunda !esti o RUSINE NATIONALA ! esti o relicva a timpurilor cele mai negre din ISTORIA ROMANIEI , perioada legionarismului !

digital 26-11-2012 - 17:31

hai zi-i care ţi-e povestea adevărată?!
poimâine vii cu alta?!
aşa te faci credibil cu poveşti la colţ de stradă,cine crezi că te mai înghjte,mă,fii măcar consecvent cu minciunile pe care le spui prima oară!
e regulă de bun simţ dacă în civism şi principialitate nu reuşeşti să te încadrezi!
uau gogoaşa, l-a lovit patriotismul pe şeful nostru de la morgă. Ia zi tu în timpul liber faci şi masaj cadavrelor, te plătesc bine? Faci cumva şi masaj intern?

digital 27-11-2012 - 20:54

deicsene,ești din ce în ce mai disperat,dar și mai prost!

Mariana 27-11-2012 - 08:17

E bine sa stim cum gandesc evreii si nu ce declara. Cititi: 1.http://bataiosu.wordpress.com/2009/01/29/talmud-cel-mai-bun-dintre-ne-evrei-trebuie-ucis-daca-un-goim-loveste-un-evreu-trebuie-ucis-e-ca-si-cum-ar-lovi-pe-dumnezeu-daca-un-evreu-ucide-un-non-evreu-nu-este-un-pacat-ext/ 2.http://www.ioncoja.ro/textele-altora/talmud-invataturile-care-domina-lumea/
Citatele din Talmud va vor face sa intelegeti de tebuie sa fie liderii evrei asa de bine paziti si pe bani grei. Adica pentru ca sunt pacifisti de la migratia khazarilor din Nordul Marii Caspie spre Europa si in lume.

tomi 27-11-2012 - 20:48

Citeste proasta talmudul si cauta locul unde scrie asa ceva. Simplu , nu exista si de ce? -cind a fost scris talmudul nu existau goimi. Iar daca-l citesti pe furerul ala de bataiosu marin un dement ce se viseaza presedintele Romaniei rau destul. Acel dement este nepotul unui cap legionar, o bestie ordinara care mai mult ca sigur va fi lichidat de bandele tiganesti rivale lui- apropo, stiai ca-i si tigan acel „viitor” rege tig.. bulibasa?

digital 27-11-2012 - 20:52

păi și Lordul e țhâghan,dar cu el ești pretin!
ți-am mai zis că ești degenerat?!
acu chiar că ești,și nu mai fă apologia poporului ales,că o arzi degeaba!

urbos 27-11-2012 - 22:23

De data asta sint sigur ca mancatorul de fecale „europeanuul” va interveni sa te puna la punct pentru dementa de care dai dovada. E clar ca animalul care a iesit din boscheti, nu poate tolera asa ceva si te va certa asa cum meriti ji dane.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-11-2012 - 22:34

…@Ka-KaT urboase; Mai este cineffa kaprofag peacilea cu exceptia ta si a kamarazilor tai si a lu’h c@c@RAU?!?

DXN 27-11-2012 - 22:38

DE ASTA SA NU TE LEGI CARPATIENE, CA-I DE RAU!
Este viitorele president al nost’!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-11-2012 - 22:40

ZAU …bree! Da ,sigur nu va adormi anteceremonia?!

ValVerde 27-11-2012 - 22:41

„Este viitorele president al nost’!”

===

Baaaaa…te iei de mine ? Crezi ca nu te vad?

DXN 27-11-2012 - 22:45

upss!
Pardon!

DXN 27-11-2012 - 22:34

Da’ de ultimele patru dati, tot „sigur” ai fost PROSTULE?
Ca tot asa ziceai?
Ma’ tu de fapt nu esti atat psihopat, cat PROST!

urbos 27-11-2012 - 22:38

Maai Gad !

ValVerde 27-11-2012 - 23:08

urbos
27-11-2012 at 22:38

Maai Gad !

====

Prapaditule, nici nu stii engleza.
Se scrie:

Mai Gaad !!!

urbos 27-11-2012 - 23:16

Ai vrut sa te pui langa dobitocii allalti, nu te-ai putut abtine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult