Acasa InternationalExterne Catastrofă aviatică în Rusia. Membrii echipei de hochei “Locomotiv” au murit

Catastrofă aviatică în Rusia. Membrii echipei de hochei “Locomotiv” au murit

scris de D.P.
6 afisari

Membrii echipei ruse de hochei „Locomotiv” şi-au pierdut viaţa într-un accident aviatic produs miercuri în oraşul Iaroslav, din Rusia, unde tocmai a debutat un forum politic internaţional. Cel mai recent bilanţ al tragediei este de 44 de morţi din totalul de 45 de persoane aflate la bordul avionului

Aparatul Yak-42 s-a prăbuşit în timpul manevrelor de decolare, la 1 kilometru de aeroportul Tunoşina

Potrivit unor date preliminare, la bordul avionului ce efectua cursa Iaroslav-Minsk, se aflau 45 de pasageri, inclusiv echipa de hochei ‘Locomotiv’„, a declarat purtătorul de cuvânt al Comitetului rus de anchetă, Vladimir Markin. În avion se aflau nu doar cetăţeni ruşi, ci şi străini, întrucât pentru clubul de hochei „Locomotiv” jucau sportivi din Germania, Cehia, Slovacia, Belarus şi Suedia, precizează gazeta.ru.
Aparatul Yak-42 s-a prăbuşit în timpul manevrelor de decolare, la 1 kilometru de aeroportul Tunoşina, a precizat oficialul. În urma impactului cu solul, avionul s-a sfărâmat, iar o parte a fuzelajului a căzut în fluviul Volga.

Avionul Yak-42 nu a putut lua înălţime şi s-a lovit de o antenă de radiolocaţie„, a explicat Agenţia rusă de transport aerian Rosaviaţia. Justiţia rusă a anunţat demararea unei anchete penale pentru încălcarea normelor de securitate în cazul acestui accident. Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, a propus ca ministrul transporturilor, Igor Levitin, să fie audiat în legătură cu această catastrofă aviatică. Deputaţii ruşi au subliniat că tragedia de la Iaroslav, oraş ce găzduieşte un important forum politic internaţional, afectează imaginea ţării.

11 comentarii

BULA 07-09-2011 - 18:03

Am inceput sa ma tem de calatoriile cu avionul, din ce in ce mai mult. Se pare ca tehnica actuala din aviatie este destul de primitiva si zborul cu avionul este „un sport extrem”.

Ciu Huhu 07-09-2011 - 19:44

Prostia ta olteneasca e extrem de periculoasa pentru Romania!

BULA 07-09-2011 - 21:05

Sa dea Domnul sa fie macar un sfert dintre romani asa de „prosti” ca mine. Romania ar fi deasupra Elvetiei ca venit pe cap de locuitor si ar fi bine si de cretinii congenitali, aia ca tine.

Ciu Huhu 07-09-2011 - 21:14

Proverb: Daca prostul (Bula olteanul) daca nu e si fudul, atunci nu e prost destul!

Paul din Ohio 07-09-2011 - 21:19

Mai Bula-Yaakov, Ai dreptate sa te temi de avioanele voastre rusesti de acolo de la Tiraspol (desi tu te „dai” din Craiova).

BULA 07-09-2011 - 21:34

La noi se deplaseaza cu avionul doar oamenii de rand. Agentii KGB se teleporteaza cu instalatii sigure. Nene Paul, te invit sa ne vizitezi la sediu, sa bem o vodka si sa depanam amintiri din epoca Razboilui Rece. Ti-am pregatit si un CD cu cantece rusesti, sa le asculti inainte de culcare si sa nu mai visezi urat, cu KGB-isti in sifonier.

Cercul 07-09-2011 - 21:42

Iti zic eu de ce te temi de avioane: ca nu le dirijati voi militienii, ci armata si civilii.
Mergi cu trasura cu motor cu incredere, motorul in patru timpi e ultima descoperire a tehnicii, facuta de militianul Emelian Ilici din localitatea Nefteyugansk tocma acum doua saptamani.

BULA 07-09-2011 - 21:48

Ma folosesc de inventia lu’ matale, mersul pe jos.

Cercul 07-09-2011 - 21:57

Tz, asta-i patentata de militianca Olga Feordorovna, mata care te-a facut cu un tigan din satra. I-auzi ce -i canta lu tactu: „Imi iau palarie colorata si ma mut la tine-n satra”

BULA 07-09-2011 - 22:04

Mai baga niste filosofeli de-ale lu’ matale, sa ne apuce somnul si sa ne culcam, daca nu avem combatanti seriosi pe forum.

Cercul 07-09-2011 - 22:07

Nu mai bine ne canti tu de tehnica teleportarii rahatului tocma, in gura, ca filosofia e greu de digerat si provoaca rupturi de sinapsa la prosti, asa ca greu sa-adorma careva pe aici.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult