Acasa InternationalExterne Câte femei au fost omorâte în numele onoarei în Pakistan

Câte femei au fost omorâte în numele onoarei în Pakistan

scris de D.P.
3 afisari

Pentru că au încălcat sacrosanta ”onoare familială”, aproape o mie de femei şi tinere fete au fost ucise în Pakistan, a anunţat joi presei Comisia pakistaneză pentru drepturile omului.

Câte femei au fost omorâte în numele onoarei în Pakistan

”Cel puţin 943 de femei, dintre care 93 de minore, au fost ucise anul trecut ‘în numele onoarei‘ ”, se afirmă în raportul Comisiei, din care media pakistaneze au preluat unele extrase, transmite Agerpres. În Pakistan există tradiţia Karo Kiri, adică asasinarea unor femei în numele onoarei unui bărbat sau a unei familii. O femeie poate fi executată din diverse motive, îndeosebi din cauza refuzului unei căsătorii aranjate, din cauza unei ”relaţii ilegale” sau a unui ”mariaj fără permisiune”.

Unele dintre victime sunt violate, uneori colectiv, înainte de a fi omorâte. Cu toate că Pakistanul a făcut progrese mari în ce priveşte protecţia femeii, rămân încă multe de realizat pentru combaterea ”crimelor din motive de onoare”. O crimă din motive de onoare este o faptă comisă ca reacţie la un comportament perceput că aduce dezonoare unei familii şi, prin urmare, încalcă codul onoarei.

Majoritatea victimelor sunt femei. Autorii acestor omoruri nu sunt pedepsiţi, sau sunt foarte rar pedepsiţi, chiar nici nu sunt căutaţi de către autorităţi, care sunt complice. Hotărârile judecătoreşti, atunci când sunt luate, dau dovadă de clemenţă faţă de criminali, din cauza unei legislaţii neadaptate, de teama represaliilor şi din cauza greutăţii cutumei, preponderentă asupra dreptului naţional.

99 comentarii

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 10:51

La muciulmani traditia este sfanta, si in acest scop la fetele tinere le indeparteaza clitorisul, ramanand doar ca …material de reproducere.Avem aici cativa vanduti arabetzilor ,a caror mame nu au fost muciulmane dar dupa produs este sigur ca au fost niste catzele… Recte T urbos/sobru, Fui-ciu-fui , dementhdigit etc..

Ciu Huhu 25-03-2012 - 21:35

Stirpitura circumcisa te-ai nascut, stirpitura circumcisa vei muri, faci tare de rusine putinii evrei cinstiti care au mai ramas in lume!!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 22:09

Nimeni nu se naste circumcis ,A N A L fa BETULE, doar matta a fatat un oligofren care a devenit cel mai tampit bloger din Ro. De taiat la scarbavnicul madular cei drept am avut cateva, dar erau de la fire de par (FLOCI) cand babardeam alde neamuri de ale tale !Ti-am spus pullifri CIU ca esti la minus infinit, dar esti sado-masochist si i-ti place sa te phootzi singur ! BhOULe’h

Ciu Huhu 25-03-2012 - 22:43

Iedhiotule din moment ce te-ai nascut ji dan te-ai nascut sa fi circumscris cretinule deci vei muri circumscris retardatule Parpanghel!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 23:16

M-am nascut TZAGAN din Romanika, si recunosc asta , nu este o rusine, intr-o tara cu multi tigani ca tine, deosebirea ca eu am origini princiare iar tu mori de prost si tampit. In viitor poate o sa se numeasca Rromania. Eu cunosc lba. romana si inca cateva , tu nici romana, eu am o diploma universitara ,tu ai 4 clase, hai mars in PM

Ciu Huhu 25-03-2012 - 23:35

Retardatule tigan-ji dan Parpanghel, doar tiganii tai analfabeti ii mai poti mintii, dispari!

Ciu Huhu 25-03-2012 - 23:43

Ha ha ha ha ha tiganul Parpanghel are origini princiare, ha ha ha ha haha haaaa ”origini princiare” oi fi si tu un fiu sau nepot al ”regelui lui peste, autodeclarat Cioaba” ha ha ha ha ha ha ha…!
Parpanghel are ”diploma universitara” si e ANALFABET ha ha ha ha ha ha…!

Ciu Huhu 23-03-2012 - 10:57

Religia care ucide nu-i religie, Mohamed a inventat o ”religie” pentru a isi putea stapini armata de tilhari cu care prada caravanele, care a devenit tot mai mare si a inceput sa cucereasca si orase si tari!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 11:42

Mohamed profetul a avut armata doar in mintea ta de retardat , el este cunoscut ca si profetul pedofil, iar tu ai ceva in halimaisul mintii cu Mohamed Ilderim(Fulgerul) ala care se caftea cu romanasii, analfabetule mars in clasa a 5 -a !

Ciu Huhu 23-03-2012 - 20:03

Daca zic adevarul despre tine Parpanghel ca nu ai minte DELOC , M-AR TAIA CENZORUL, scriam de MOHAMED FONDATORUL MUSULMANIEI SI IMPERIULUI ARAB MUSULMAN!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 20:16

Analfabet ordinar te afunzi in penibilul absolut. Nu existe si nu a existat niciodata un imperiu arab musulman. Pedofilul a fondat doar o credinta, imbratisata de un numar mare de oameni, care nu au fost , nu sant si nu vor fi uniti niciodata. Dimpotriva animozitatile si luptele fratricide caracterizeaza primitivismul celor care au imbratisat mahomedanismul . BOULE’h, esti CEL mai PROST bloger depeacilea !

urbos 23-03-2012 - 20:18

Oare unde este excrementul „europenuul” sa guite la rasisti, xenofobi, la cei care se iau de religiile altora si le improasca cu noroi?
Unde o fi ascuns?

tomi 24-03-2012 - 06:04

URBOS cretinule de ce pi-z-da ma-ti nu treci tu la islam daca iubesti asa de mult arabii.Ca de finantat esti bine mersi de ei asta se stie demult insa chiar ti-ar sta bine cu turbanul in cap,si poate te faci si shaid si te duci in iad cu 72 de fecioare.Dar zi tu URBOS ce ti-ar trebui tie acele fecioare cind de fapt tie-ti plac barbatii,cam toti stiu de atractia ta sexuala pentru ciu ciu.

Ciu Huhu 25-03-2012 - 14:32

Tomi cretinule, tu crezi ca si romanii-s homosexuali ca voi jidovii, d-aia palestinenii se inmultesc repede si voi jidovi nu!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 14:44

@CIU-Phuiule , ti se aplica si tie …codul de bare , ca deja neamul tau foloseste metoda la prostituate, ce dreaq ma’h ,sa scapi tu ocazia! Poate Turbos o sa pretinda cand scapi iarasi ..sapunul!

Ciu Huhu 23-03-2012 - 20:11

Retardatule Parpanghel pune mina si citeste Istoria credintelor religioase ale faimosului Mircea Eliade, capitolul despre Mohamed profetul lui Alah, fondatorul Islamului!!!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 20:26

Niciodata nu am avut o aplicare spre exegeti ai dreptei, desii M.E a fost o somitate in filozofia hindusa, pe care a trebuit sa o invat la studiul medicinei naturiste AYURVEDA, dar tu ca fost predicator la neoprotestant, cu un bagaj redus de carte, un semidoct alunecat pe pista mistcismului …tu psifohilog fui pulifri CIU!

urbos 23-03-2012 - 21:28

Ce v-o fi placand sa-i raspundeti redusului asta mintal, nu stiu. Nu vedeti ca viermele isi duce viata mizera doar in jurul forumului asta, incercand din rasputeri sa il bage si pe el cineva in seama? E un psihopat, probabil intr-un scaun cu rotile. E dement, violent, frustrat. Un tarat. Nebunul mai zice ca a studiat si medicina naturista.

Ciu Huhu 23-03-2012 - 21:36

Urbos, vrem sa-l bagam in ma…sa IN PUBLIC PE GUNOIUL UMAN PARPANGHEL PENTRU CA PUBLICUL SA SE C…CE PE COMENTARIILE LUI CRETINE!!!!!!!

urbos 23-03-2012 - 21:42

Dar stiu ca va chinuiti sa-i descifrati cretinsimele alea de texte, nene.
Lasati-l dreacu de prapadit bolnav, ca nici publicu nu sta sa se uite pe tembelismele lui neinteligibile. E psihopat.
Asta moare daca nu-i raspunde nimeni, ca asta e viata lui, nu v-ati prins?

Ciu Hu 23-03-2012 - 21:50

Urbos, incerc pe cit posibil sa-l ignor pe retardatul Parpanghel.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 24-03-2012 - 02:36

Ba’h skur. sorry lor, ba’h Coor hahalerelor vandute arabetilor via Chisinau, va mobilizat Chuki Porumbacu dupa ciutacismele sale platite de felix de griveico. Ia LEPROZERIA Liberralles- Pulles va comportati parca nu a-ti fi pe barcazul Basecului , care intradevar va merita, cum e turcu si quistoiu ! Iar Ciripoiu a vazut in Sobolinski Gazaru ,centru de la dodoasca! ai dreaq neam de analfabetzi si hotzi, pai toata Europa este uimita si ingrozita de ispravile voastre, nu ale satrei mele! HANDRAMO-PRALA bagabontzilor प्रिंस Parpanghel Carpathians

Ciu Huhu 23-03-2012 - 21:59

Urbos, NU UITA, EU MA DISTREZ, RAD MULT AICI PE FORUM PE SEAMA GUNOAIELOR GEN PARPANGHEL, TOMI, lupul”ardelean”, ”cucoana” ValVerde…!

Nu te supara daca pun inaintea sugestiilor tale privitor la retardadul Parpanghel setea si nevoia mea de a ride cu lacrimi de acesti boi enumerati mai sus!

urbos 23-03-2012 - 22:02

Pai asta fac si io, dar handicapatul asta scrie hieroglife, e un efort inutil sa stau sa-i mai si descifrez balmajelile. In plus, asta nu e asta comic.
Sobolanul Tomi de exemplu e mortal. Razi de mori.

Ciu Huhu 23-03-2012 - 22:14

Urbos, tu crezi ca io citesc mai mult de 10% din ce scrie retardatul Parpanghel, arunc doar o scurta privire pe rahatul lui de ”comentariu” si dupa ceea scriu ce-mi vine in cap, si rid cu multa pofta, la fel fac cu Tomi, ”lupul ardelean”, si cucoana ValVerde, pacat ca LIPSESTE JIGODIA SEHERAZADA si mossadistul Roy, ar fi fost distractia mult mai mare!

urbos 23-03-2012 - 22:19

Bun asa, io la „akaka” ma opresc, ca oricum si io citesc numa pe diagonala, dar vreau sa rad si de reactiile prostilor, asa ca trebuie sa mai si inteleg ce insira astia p-aici.

urbos 23-03-2012 - 22:21

Cea mai tare era Ilvaira. Hahahahaha!

urbos 23-03-2012 - 22:25

Insa cea mai mare distractie cu bolnavul asta era tocmai sa nu-i raspund, ca prostul facea spume la gura…d-aia ziceam.

digital 23-03-2012 - 22:25

unde-s cretinii tomi și parpa?au dezertat din armata țhighăneaschă?

urbos 23-03-2012 - 22:29

Ce armata bre, aia se numeste satra.

Ciu Huhu 23-03-2012 - 22:48

Aloooo, ”stimati” ovrei unde sinteti prapaditilor Tomii schizofrenicu’ analfabet, Parpanghel analfabetu’ retardat, Lupu(wolf evreu) asa zis ardelean, cucoana Val Verde?????????????

Ciu Huhu 23-03-2012 - 22:58

Bre Urbos de care Ilvaria vorbesti?

PS. VEDETI CA SUCCESUL NOSTRU AL VICTIMELOR INFRACTORILOR EVREI SI DE ALTE NATIONALITATI ESTE SA NE ORGANIZAM, UNIM, HAIDETI SA NE UNIM SA DEVENIM MAI PUTERNICI DECIT CEI CE NE JEFUIESC, INDIFERENT DE NATIA LOR!!!!!

VA PROVOC PE TOTI CEI CE PUTETI TRIMITE ACEST MESAJ PE RETELELE DE SOCIALIZARE CA INVITATIE SA NE UNIM IN INTREAGA LUME, PENTRU SCOPUL CEL MAI BUN, NOBIL DE ACUM!!!!!!!!!

urbos 23-03-2012 - 23:02

Era o ji doavca pe forumul vechi. Un fel de tomi in varinta femela, deci mai isterica si mai comica.

Ciu Huhu 23-03-2012 - 23:13

Multumesc, parca cam imi pare putin cunoscut nickul asta infect.

Ciu Huhu 23-03-2012 - 23:18

E FOARTE CLAR SI VIZIBIL CA PE MAFIILE HOTILOR II INSPAIMINTA CEL MAI TARE CA CEI FURATI DE EI SA SE ORGANIZEZE DECI SA DEVINA MULT MAI PUTERNICI DECIT MAFIA LOR DE HOTI CE NE FURA FARA MILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciu Huhu 24-03-2012 - 05:13

Hotii cei mai mari din lume sint hotii internationali, evreii, pe locul doi sint in hotie hotii nationali colaboratori ai hotilor internationali evreii!

Si hotii internationali si cei nationali sint cei mai mari cretini si ignoranti din lume ei nu stiu ca exista JUSTITIE DIVINA IMPLACABILA IN ACTIUNEA EI PRIN KARMA SI REINCARNARI!

Fiecare suflet , constiinta dupa moartea corpului fizic si o perioada de existenta in Lumea Nonmateriala spirituala e obligat sa plateasca pentru pacatele din vietile, reincarnarile trecute reincarnindu-se in Lumea Materiala ca victime foarte sarace ale evreimii daca in vietile trecute au fost mari hoti evrei bogati…!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 11:15

Fui-CIU-Fui, au schimbat astia eticheta la morga, s-au te-ai vandut si la a ‘Tomi!?! Hotz romanu, stie de unde vine paraiu!

Ciu Huhu 23-03-2012 - 20:05

Doar tu mai lipsesti intre mortii de la morga retardatule Parpanghel, promit ca te voi cauta, vizita cu flori!

Dorin C. 23-03-2012 - 16:46

Parerea mea este ca astia si daca nu ar fi musulmani, tot asa ar trata femeile. Fara exceptie. Mintea lor e ancorata in barbarism si nicidecum in religie. Eu nu pot sa-mi dau seama cum dracu mai au curaj sa intre in moschei si sa se roage afirmind si batindu-se in piept cit de credinciosi sint ei. Ce dracu tot vor sa demonstreze cind isi intind presurile alea peste tot unde se afla si arata oricui cit sint ei de religiosi si supusi lui Allah, iar in schimb uite ce asasinate oribile comit, si mai mult, sint protejati la nivel oficial de catre autoritatile lor. Unde o fi Forta aia Divina sa-i dea cu capul de toate betoanele.

Ciu Huhu 25-03-2012 - 15:34

Dorin C. vezi ca-ti scrisei un comentariu care te va incuraja, mai incolo, LA ACEST ARTICOL.
EXISTA JUSTITIE DIVINA, TOTI CRIMINALII ISI VOR LUA PEDEAPSA, NEGRESIT!

ValVerde cel Viteaz 24-03-2012 - 01:38

Ciuciu si urbos minca-i-ar mama ce bine se inteleg si ce frumos se joaca ei.
Ptiu! ptiu! sa nu va deochi frumosilor!

Sa nu mai scoateti limba si sa nu mai injurati copiii, ca nu va mai las sa iesiti din casa si va iau si mingea!

N-aveti voie sa va jucati cu tomi ca e needucat si va ameninta cu bataia. Las’ ca vorbesc eu cu tat-su sa-l traga de urechi!

urbos 24-03-2012 - 01:58

Asa e, tu esti adult, om in toata firea. Apoi ti-ai spus „cel Viteaz”. Hahaha! Cat de prost poti sa fii ma? Zi si tu acuma.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 24-03-2012 - 02:44

@ CEL VITEAZ ; Gresita abordare la VAL, la aka-ka tzi trebuia inceput la mingi. oleta catzelelor ,care i-au fatat linga ghena de gonoi, de acolo put astia si au luat morbul turbarii , … stimabile !

Ciu Huhu 24-03-2012 - 04:59

Tomi pare sa fie schizofrenicul Parpanghel!

tomi 24-03-2012 - 06:12

Mai nenorocitule eu vorbesc frumos cu tine si tu ma scuipi cu venin?. Vezi ca daca ma arunc peste hoitul tau iarasi faci pipi in pantaloni de frica.Daca vrei sa te las in pace tine-ti gura.Ti-am zis ca nu am treaba ta noi avem socotelile noastre cu islamul,religia satanei,iar daca nu esti sa ne ti partea vei trece si tu la islam cu forta,va vor macelari aia pe toti din EUROPA de nu le vom tine noi front.

Ciu Huhu 24-03-2012 - 14:11

Ba securistule stalinist Tomi, tu esti mort de mult, curvele voastre evreiesti din propaganda voastra evreiasca folosesc DIVERSIUNEA SUB DIFERTE PATTERN-URI ALE EVREILOR MORTI DE MULT , SINTETI MONSTRII CEI MAI MARI DIN UNIVERSUL INFINIT!!!!!!!!!!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 26-03-2012 - 14:19

@ Jancsi (BILINGV text) Santem de acord in parte,nici mie nu i-mi plac ungurii , dar nu am nevoie nici de aprecierile tale, este treaba mea ce am eu cu aceste laturi spurcate. Reszben egyut erzunk, nekem see tedczenek kulonosen a magyarok,de nincs sugszeg read, az en dolgom ezekell a szemetekel .

Ciu Huhu 25-03-2012 - 14:50

Tomi mortule, in spatele numelui Tomi se ascunde un evreu tinar, agresiv care joaca rolul tau de pe vremea cind traiai.

In privinta religiei islamice tre’ sa spun adevarul, care reiese din ”Istoria credintelor religioase” a lui M. Eliade ca Mohamed a fost doar capetenia unei cete de tilhari care jefuia caravanele ucigind, aceasta ceata a devenit din ce in ce mai mare, adevarat armata, religia musulmana e doar o inventie a lui Mohamed pentru a putea contrloa armata de tilhari care o conducea! Deci nu e o religie adevarata ca, crestinismul, budismul…!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 15:17

P u l l i f r i – Ciule , iara ai dat-o la schimbat, dar tot E D I O T h ramai! Cu pedofilul incepi sa o iei pe carare! Si cand invoci si budismul sper totusi ca nu demarezi din troaca de porki unde te-a fatat catzeau de matta. Iar TOMI este viu si nevatamat si vei avea ocazia sa-i acorzi un …interviu (probably the last in this form of life) …Hay pa ,pa PULLI -frey-CIU !

Ciu Huhu 25-03-2012 - 15:28

Parpanghel boritule, nu-ti mai raspund, borasc pe fiecare comentariu al tau, puahhh! Ptiu!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 15:44

Asa esti tu CIU-Phuiulle, mai …sensibil, borasti si faci ka-ka pe tine, oridecat esti pus cu botul pe labe, Hai dute si te plinge la Bhassaru s-au la Ban-K-moon!

tomi 25-03-2012 - 23:40

Este trist sa constat ca starea ta psihica nu are solutii si tratament esti un caz pierdut,am incercat sa gasesc o farima de om in creatura ta dar nu exista.
Mai dobitocule,vii cu niste teorii de-a dreptul absurde,adica miliarde de oameni zic una iar ciu ciu ai descoperit alceva revolutionar.Toata lumea stie ca exista trei religii monoteiste in lume religia crestina iudaica si islamica,sint in lume 1,5 miliarde de musulmani,este una din cele mai dure religii ,religia care a facut sa curga mult singe in lume,vii tu savant in cur de gaini si zici ca nu-i religie,de te-ar auzi cumva islamistii ce ai declarat te-ar face marunt de tot si inca vreo 10 kilometri patrati din jurul tau ar disparea de pe harta ca nu cumva virusul tau sa fi contaminat si pe altii.
Scuze ciu ciu cu mine ai terminat cu prietenia, intri cu drepturi depline in grupa condamnatilor la esantionul iadului adica condamnatii urbos,digital si urmatorii care vor incepe sa latre ca ei.
tomi

digital 25-03-2012 - 23:47

bă,curcă beată-tomi,tu vii de la discotecă sau mergi la bar?!

tomi 25-03-2012 - 23:49

CIU CIU HUHU, are dreptate prietenul meu, Carpathi, aradean ca si mine,in ceea ce te priveste esti sigilat.Poti cere ajutorul interpolului, poti sa iei o garda de paza de legionari linga tine,soarta ta este foarte grava.Te gasesc si in gaura de sobolani,si te fac salam, te amestec cu carne de sobolani si te dau sa te manince ciinii.
Ai gresit foarte grav jignind nemul meu evreiesc, treaba aceasta cere pedeapsa capitala.
tomi

Ciu Huhu 25-03-2012 - 23:58

Vezi dobitocule Tomi ca-ti scrisei un raspuns mai incolo! Ptiu!

tomi 26-03-2012 - 00:01

Vai de capul meu,minune oameni buni,acum o ora zicea la buletinul de ştiri că unul drogat si beat ce-şi zicea „digital „a fost făcut ferfeliță de acceleratul de Constanța,şi uite minune cineva in numele lui mi se adresează. Măi @digital eşti tu insuți ori hoitul tău? Mă bucur dacă eşti tu,chiar vorbeam cu prietenul meu
” Carpathi” că ce-om face dacă ai crăpat,nu ne mai puteam ocupa de mazilitul tău şi tare ne-ar fi amărit să pierdem plăcerea de a te tranşa ca pe porcii de la abator.
tomi

digital 26-03-2012 - 00:32

bă,tomi-prost,ia-l de mână sau de altceva și pe cretnul ălalt și săriți cu kuru într-un par,că altă șansă să vă faceți bine la cap nu e…dacă nu vă e deajuns înălțimea zidului din țara aia a voastră de kk-t,trage-ți-vă câte- rachetă grad în kur unul la celălalt ca să fiți siguri,maimuțoii dreq.unde v-au găsit bolnavilor,auzi la ei…medic și inginer…medic la vagoane,iar ălalalt inginer de mușuroaie,fira-ți de râs să fiți!

Jancsi 26-03-2012 - 00:41

Mie nu imi plce de tigani, dar asta din ballada voastra vo futut azi toata ziua, Te jó volt cigány, akkor tegye srácok kibaszott fasz a budos ollahyokba

digital 26-03-2012 - 00:46

dache nu-ți place de ele,poate-ți place să i-o sugi,lui țzhighan,mei jancike!

Ciu Huhu 26-03-2012 - 00:51

Jancsi tu esti animalul Parpanghel-Tomi care are multe nume pe acest forum!

Ciu Huhu 25-03-2012 - 15:21

STAI LINISTIT, Forta Divina exista, citeste cartea doctorului in Psihologie Michael Newton, „Calatoria sufletelor”, pentru mine suflet=constiinta, si cartea doctorului in medicina, psihiatrul Stanislav Grof „Cind imposibilul devine posibil” si vei intelege ca JUSTITIA DIVINA ACTIONEAZA IMPLACABIL PRIN KARMA SI REINCARNARE, toti ticalosii si criminalii de acum se vor reincarna in viitor pe Pamint in victime ale altor criminali si tilhari, vor plati astfel cumplit pentru crimele lor de acum!!!!!!!!!!!!!

Ciu Huhu 25-03-2012 - 16:26

Aceasta postare e pentru Dorin S

Ciu Huhu 25-03-2012 - 16:30

Postarea mea se adreseaza lui Dorin C. nu Dorin S.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 15:30

Esti pierdut in totalitate, consumi degeaba, ai alunecat inapoi pe panta mistico-religioasa si manualele vazute de tine la psihiatrie sant depasite in totalitate. Daca intradevar ai avea mai mult de 4 clase te-as indruma la HARRISON in lba Romana editat la TEORA si reactualizat pe NET, EDIOT-h!

Ciu Huhu 25-03-2012 - 15:38

Citeste cartile mentionate de mine mai sus si-ti va veni mintea la cap, NUMAI DACA VREA DUMNEZEU! Poate Dumnezeu vrea ca ignoranta ta incapatinata sa te ucida, deci nu-ti da voie sa citesti cartile mentionate de mine!

Ciu Huhu 25-03-2012 - 15:49

Acest comentariu al meu se adreseaza tuturor oamenilor!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 15:55

Carevasazica intreaga UMANITATE trebuie sa-ti fie RECUNOSCATOARE ! Bravos CIU-Pullu! Se poate ,chiar daca ai fost declarat la fatare …oligofren!

Ciu Huhu 25-03-2012 - 16:14

Retardatule Parpanghel, Fiul lui Dumnezeu a zis: Margaritas ante porcos!

Ai tratat margaritarele mele, adevarurile, postarile mele asa cum porcii trateaza margaritarele, calca pe ele animalic si le afunda in noroi si rahat, PTIU!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 16:38

@ CIU daca intradevar ai presarat …margarete in calea mea, si eu i-mi pot cere scuze . …

digital 25-03-2012 - 16:44

…du-te mă cu presăratu tău de găină orbecăită,cine-ți presară ție ceva în cale…poate niște grenade defensive….marș la kk-t de printz-cotcodac!

digital 25-03-2012 - 16:48

băi ciuhule,tu nu te lăsa impresionat de cotcodăcelile lui parpa cel prost,nu lăsa garda jos deoarece ei sunt mișei,și atât așteaptă!
be careful!

Ciu Huhu 25-03-2012 - 17:05

Digital, am observat ca astia, evreii de aici sint gunoaie umane cu chip uman, misei ordinari ce vor sfirsi TOTI IN IAD, NEGRESIT, IN CEL MAI BUN CAZ VOR FI VICTIME ALE EVREILOR EXTREM DE LACOMI SI HOTI IN REINCARMARILE LOR VIITOARE PE PAMINT!

digital 25-03-2012 - 17:08

ciuhule,crezul tău e ok,hold the line și nu o să fii dezamăgit!

tomi 26-03-2012 - 00:24

Cineva sa cheme urgent o ambulanta pentru Ciu Huhu !!

Ciu Huhu 26-03-2012 - 00:29

Sictir ignorantule infect Tomi-Parpanghel cu multe nick-uri pe forum!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 26-03-2012 - 00:33

@ TOMI, IN Romanika salvarile nu iau animale asa ca ciu fu crapa pe caldarim ca orice animal, vindoar cei de la PROTEUS sa-l arda ca-i infect!

tomi 26-03-2012 - 00:34

digital viermele s-a transformat in duhovnicul viermelui doi ciu ciu nebunu.Vezi să nu ajungeți si la sex că vomit– desigur că pe voi.
Așa bărbate incurajează-l pe dement,are să fie bine, are să fie așa de bine ca vei blestema ziua cind ți-ai deschis gura ta cea plina de spume,napircă jegoasă,digital,tu nu ai habar cu cine te-ai luat de guler –vai de oasele tale derbedeule.

Ciu Huhu 26-03-2012 - 00:45

Chemati salvarea pentru schizofrenicul Tomi-Parpanghel care dialogheaza pe forum cu el insusi, cu sine, E GRAV!

tomi 26-03-2012 - 00:53

Carpathi prietene,sint aici si am venit odosit de la servici,sa stai in fata monitorului si sa proiectezi 10 ore pe zi este cam mult,Nu zic ca nu am libertate de circulatie in fabrica, merg prin sectii si cum fabricuta noastra este destul de mare,cam suprafata ARADULUI NOU daca iti da o comparatie ca ordine de marime,sau cit cam de trei ori UVA,deci pot sa ma plimb cam jumatate de ora de la o sectie la alta,Avem insa chiar mult de lucru, sotia deja se plinge ca ne vedem doar prin telefon,insa orele suplimentare sint bine platite, ajung la cam 17.000 sekeli bruto,adica la neto in dolari in jur de 3400 USD ,nu zic ca nu sint salarii mai bune insa noi sintem firma de stat si avem multe facilitati ce altii nu le au.
Deci am venit obosit de la lucru si vad pe cei din grupa isterico-schizofrenica,urbos, ciu huhu si vaca de digital ca danseaza aici in ritm de rumba si tu nu dai in ei,ce dreacu frate, tu nu sti ca porcii trebuie taiati daca guita prea tare si ma enerveaza,da in ei pina crapa,te-o apucat mila,lasa ca-i linistesc eu firele-ar ma-ma dreacului de legionari.
tomi

Ciu Huhu 26-03-2012 - 00:59

Aloo salvareaaa, ambulantaaa veniti si luati de urgenta pe nebunul de Tomi-Parpanghel care converseaza cu el insusi, auzi cica lucreaza si Dumineca la fabrica de stat, alooo luati-l urgent !!!!!!!

urbos 26-03-2012 - 01:00

Sobolanul merge prin canale, roade tevi si se crede la „servici”.

digital 26-03-2012 - 01:03

iar te visezi ofițer-securist,cretinule…auzi,se plimbă prin secție….cine-ți crede balivernele mă râtane!mai bine ne-ai spune cât kk-t speli prin wc-urile,alea ale voastre deșertizate,că și ale oltenilor noștri sunt mai evoluate….

digital 26-03-2012 - 01:05

…zi-i,tomi-prost și trage apa!

ValVerde ce Viteaz 26-03-2012 - 21:06

Ciu Huhu:

„Retardatule Parpanghel, Fiul lui Dumnezeu a zis: Margaritas ante porcos!”

Ciuciule, la asta cu Margaritas nu ma opun.
Mie imi place cu tequila Patron si cu sare.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 16:55

@ Aka-ka Digidementhu; ai primit dezlegare de peshte , ca damphul este intre gitorul tau de immage. Esti bine, suporti ,sau te mai aman! Si vad ca ai epataitul marit, pacat ca nu are momentan nimeni diarre , dar poate il astepti pe ka-kaTurbos, vezi ca era la Gandul de cand s-a automazilit depeacilea !

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 17:14

@Ciu … BRAMCONIERULE —,,… REINCARMARILE lor…” Ne am de ANALFABETZI !

Ciu Huhu 25-03-2012 - 17:44

BOULE analfabet evreu-TIGAN PARPANGHEL, REINCARNARILE nu reincarmarile!

luca d 25-03-2012 - 16:10

Pentru cel cu Mohamed Ilderim. Eroare. Baiazid a fost supranumit Ilderim (Fulgerul), iar Mahomed al II-lea Fatih (Cuceritorul), dupa ce a cucerit Constantinopole.

digital 25-03-2012 - 17:31

eroarea aparține ”istoricului”-प्रिंस parpanghel carpathians,dar el nefiind în viață,ci mort,de prost ce e,nu o să vă răspundă…așa că v-am răspuns eu,că el și așa nu pricepe!
vă mulțumesc!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 25-03-2012 - 18:09

I a batista pa Thamball ma’ h PIGMEILOR ! Va dati ROMANI VERZI si nu va stiti nici macar limba , analfabetzi grosieri !Ia de .citeste de la ERUDITU PULLIFRI-CIU de la ora 17.05 cu …REInCARMaRILE ! Ce zici DIGI DEMENTHU ,s-au si tu citesti pe verticala , ca ala care afirma ca regina mama a lu’h Miselutzu era de origine germana. Cu cat aparetzi mai des cu atat va trageti singuri cu stanga’n dreapta. Si ar mai fi un amanunt, nu il expune la efort intelectual marit pe pullifriCIU cu devize in ingliss!

digital 25-03-2012 - 18:50

Pulifri CIU , ia tu pozitia de drepti, cand te adresezi ..Superiorului si nu canta fals : Edioth-ule, vad ca iarasi i-ti tragi in cojonnes singur: Tu nu stii decat de CORAN, si nici de aia ca lumea crezand ca profetul Mahomed (pedofilul) era sultanul Mahomed ILderim , analfabetule insusi ISUS Hristos afirma filiatia la DUMNEZEUL IUDEILOR numindul TATAL MEU!Ia ‘napoi la instructie ,nelegiuitule; Si inca odata: An nostri ca BRAZI, cu mu CIU in peptzii !
Raspunde » Scris de प्रिंस Parpanghel Carpathians la 23-03-2012 @ 19:44

bă,prostu galaxiei,cine a scris astea mă gărgăriță colorată,mă-ta le-a scris când erai tu la ședință de partid cu prostu ălalalt de tomi.cel cretin?firea-ți ai dreq de proști-asterix și obelimiai!

destinul 25-03-2012 - 20:45

Cati evrei sunt pe acest forum si posteaza?
Restul aceasi pleava,refrenul tampitilor platiti!

urbos 25-03-2012 - 20:53

Mars d-aici sobolane.

tomi 26-03-2012 - 00:57

Urbos te ia ma-mmmmma dreacului daca-mi jignesti prietenii, inca un pic sa ai rabdare si promit solemn ca vei avea mari bucurii si surprize ,desigur neplacute,dar cine latra prea mult i se pune botnita.

urbos 26-03-2012 - 01:04

Eu nu am jignit in viata mea. Nu vorbesc impotriva cuiva, iubesc animalele ca pe maica-ta. Nu omor nici o musca. Pana si sobolanii imi sint simpatici desi e multi oameni rai care vrea sa ii starpeasca. Iar eu, nu poooot sa-i opreeeesc! Ohhhh, ohhh, ohhh!

Apropo, ti-e foame? Vrei sa ma cac?

Ciu Huhu 25-03-2012 - 23:55

Haha ha ha haaaa a inceput tiganul-ji dan Parpanghel sa comenteze si cu nickul Tomi, doar el are mai multe nick-uri pe forum, ASTA DOVDESTE PROSTIA SI NECINSTEA LUI IMENSE!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 26-03-2012 - 00:19

92% din hotii de bancomate din UK sant romanasi . I n Europa majoritatea prostituatelor sant romance, iar voi nu mai puteti de cinstiti ce santeti. A-ti ingrozit Europa de hoti si curve, desigur nu sant asa toti ROMANI, Uni ca CIU-fui , yrbos, digi dementu, sant doar ..imbecili, halal elite!

Ciu Huhu 26-03-2012 - 00:35

Voi ovreii ati ingrozit Universul infinit cu cele mai mari hotii si tradari din Istoria lumii, romanii-s bieti gainari fata de voi care ati furat multe mii de miliarde de dolari, ati furat toate bogatiile multor tari, ati tradat multe tari!!!!!!!!

Cel mai mare hot din Istoria lumii e un evreu: Bernard Madoff!!!!!!!!

destinul 26-03-2012 - 19:28

Domnule,ori esti bolnav ori esti un caine turbat!
De cand te citesc textele dumitale delireaza ca din gura unui bufon beat,iresponsabil……

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult