Acasa InternationalExterne Catherine Ashton a vizitat pavilionul Romaniei la EXPO 2010

Catherine Ashton a vizitat pavilionul Romaniei la EXPO 2010

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate si vicepresedinte al Comisiei Europene, Catherine Ashton, a vizitat duminica, Pavilionul Romaniei la EXPO 2010 Shanghai.

Potrivit unui comunicat al MAE, vicepresedintele Comisiei Europene a fost intampinata de Comisarul General al Romaniei la EXPO 2010, Ferdinand Nagy si de Consulul General al Romaniei la Shanghai, Florin Tacu.

Evenimentele culturale gazduite de Pavilionul Romaniei la EXPO 2010 au facut ca acesta sa fie faimos printre ceilalti participanti. Am aflat inainte de vizita mea aici de manifestarile culturale care se desfasoara zilnic in Pavilionul dumneavoastra, mai ales ca aici este gazduita seria de concerte – Travelling Piano – organizate de Pavilionul Uniunii Europene”, a declarat Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate.

Totodata, vicepresedintele Comisiei Europene, Catherine Ashton, s-a declarat impresionata de design-ul pavilionului, amenajarea spatiilor de expunere si de programele cultural-artistice derulate in incinta acestuia.

Pavilionul Romaniei este singurul pavilion care sustine zilnic spectacole live de muzica si dansuri clasice si populare din repertoriu national si international.

Programul oficialului UE, Catherine Ashton, la EXPO 2010 a inclus vizitarea tuturor pavilioanelor tarilor UE participante la Expozitia Mondiala.

0 comentariu

cercetas 18-04-2010 - 18:26

Da la aia nu potea sa zica ca e cenusa pe ape, si de aia…
E rechini domne, asta e!

cercetas 18-04-2010 - 18:31

Iata ce nenorociri ne cad pe cap!
Unde este comisia Antivulcanica?
Pt. gripa porcina se repezira ca orbii, da acu???

cercetas 18-04-2010 - 18:44

Acestea trebuie sa ramana la sol ca sa nu creeze turbulente care sa impiediice cenusa sa se aseze pe rufele puse la uscat. Cine n-are uscator sa nu se astepte sa-i cada pica para malaiata in gura lui Natafleata, caci si asa profitau de evaporarea naturala, fara sa plateasca nici o taxa!
Dar guvernul le va veni de hac, cu Politia Rufelor.

cercetas 18-04-2010 - 18:54

Chiar si Elena lu Sida a pus bila „pentru” ca sa ne salveze astfel tara de asceasta napasta pt care vaccinul anticenusa nici nu ea fost pregatit din timp, precum in cazul porcilor care stranutau.
Pai ce, credeti ca e usor sa inveti porcu sa stranute?

cercetas 18-04-2010 - 19:09

Agricultura va scadea un pic, e adevarat, dar nu mai mult de 50% in primii 3 ani. Totusi ratele de imprumut trebuie platite, si daca nu este de unde, este liber sa te imprumuti.
Situatia va fi sub control cel putin pe primii 5 ani, pana cand permafrostul nu se instalesza definitiv peste campii.
Trebuie sa privim la partea buna, caci de exemplu arealul de raspandire al ursului polar era pana mai ieri in contractie, dar acum putem avea ocazia sa auzim la postul de radio guvernamental – Comandantul Suprem a participat la o vanatoare de ursi albi in tundra din jurul Comarnicului.

asistent mamos 18-04-2010 - 19:58

Comisia stiintifica ornitologica de la Maternitatea Polizu anunta ca Zborul berzelor de face mai planat, dar tot se face. Savantii sunt de parere ca atat timp cat pasarelele sunt voioase vom avea un sezon bunicel

asistent mamos 18-04-2010 - 20:23

Cenusa, insa, este de la tigara!

asistent mamos 18-04-2010 - 20:43

Nu anul asta, mai peste un an maximum doi, cand se formeaza banchiza de la gurile Dunarii.
Eu as merge chiar si la morse, dar mi-e mila de ele, ca o sa ramana izolate cand o ingheta Boforul bocna.
Sa te pregatesti cu sanie de maidanezi, si haine mai groase. O friptura de pinguin pe licheni, mmmm, imi lasa gura apa!
Vazi ca o sa iesa o gramada de bancuri cu canibali, in chip de haz de necaz, ca n-o sa se mai vada o salata sau ceva verde, ceapa, fasole, de cand cu cenusa si noua glaciatiune.
Eh, o sa treaca si necazul asta in curand, caci vine 2012 si dupa aia nu o sa ne mai pese.
Eu magandesc sa incep sa fac poze cu Soarele, cum rasare, cum apune, si cum sta el pe cel acolo fara pic de bariera de cenusa, ca sa imi pot aminti cand o fi la greu.
Noroc cu Basescu asta, ca s-a scapat de vapoare, pai daca ingheata porturile si vara unde le puneam?

asistent mamos 18-04-2010 - 20:52

Au pus ei gheara pe putere, dar ironia soartei! distrugerea vine de la o banala cenusa prafoasa, un nimica in vant acolo!
Tot mai bine de ionion, asta e in miezu Africii, o sa fie regiune temperata pe acolo.
Chiar ma intreb, ce o sa faca pigmeii cu gutuile cand or incepea sa le creasca pe acolo… De prune nu zic, ca astea e clar ca merg la cazan, orisicine simte asta de cum le si vede.

asistent mamos 18-04-2010 - 20:59

Vindea carti cu Nostradamus in Montmartre si avea o palnie de ziare se suia pe o ladita si le amintea cu strigate si gesturi largi trecatorilor de 2012.
A avut dreptate pana la urma.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult