Acasa InternationalExterne Cauza blocarii aderarii la Schengen. Răzbunarea unui ministru olandez

Cauza blocarii aderarii la Schengen. Răzbunarea unui ministru olandez

scris de D.S.S.
2 afisari

Presa bulgara scrie ca blocarea aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen ar avea si un substrat personal. Ministrul olandez al Imigratiei, Gerd Leers, care a anuntat ca tara va uza de dreptul la veto, a fost implicat intr-un mare scandal legat de o afacere imobiliara pe litoralul bulgaresc.

Gerd Leers

Presa bulgara citeaza ziarul olandez „Dutch News”, care anunta in 2010 ca Leers a fost nevoit sa demisioneze din postul de primar al orasului Maastricht dupa ce mass-media din tara sa a dezvaluit ca el a facut trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Mai exact, scandalul a izbucnit dupa ce s-a aflat ca Leers ar fi investit incepand din 2006 intr-o vila din Biala 200.000 euro, cu toate ca aceasta nu era trecuta pe numele lui, cel mai probabil ca sa nu apara intrebari despre originea banilor. Lucrarile de constructie au intarziat insa, iar Leers a cerut ajutorul ambasadorului bulgar in Olanda. El ar fi promis sa ofere orasului bulgar o autospeciala de stingere a incendiilor daca problema lui personala se rezolva.

Alertati, consilierii locali din Maastricht au decis ca Leers a facut trafic de influenta, intrucat el a incercat sa rezolve o chestiune privata, profitand de functia pe care o ocupa. Gerd Leers si-a pierdut functia de primar, iar acest lucru a dat acum nastere la speculatii privind o posibila razbunare personala pe autoritatile bulgare.

Olanda a anuntat saptamana trecuta ca se va opune aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, cu toate ca cele doua tari au indeplinit toate conditiile prevazute in tratat, pe motiv ca nu au depus suficient de multe eforturi pentru combatarea coruptiei.

8 comentarii

BULA 21-09-2011 - 14:09

Ne vom razbuna pe olandezi si le vom trimite toti tiganii peste ei. Scapam de tigani si ii imbolnavim mortal pe olandezi.

Pribeagul 21-09-2011 - 18:49

Deorece a facut trafic de influenta, „Gerd Leers si-a pierdut functia de primar” si a fost numit… ministru.

Arhimede 21-09-2011 - 19:32

Cum îi atingi la buzunar, javrele olandeze încep să scheaune!
Încă odată aflăm cu ce se măsoară „democraţia occidentală”, olandeză, în acest caz…

Nu cred ca este mare brânză intrarea în spaţiul Schengen (înafară de partea politică), dar dacă nu suntem primiţi, este un moment bun de a pune vama să cerceteze toate importurile ce vin din ţările în cauză.
(După intrarea în Schengen, vama nu mai poate face nimic).
Iar statul ar trebui să facă presiuni asupra importatorilor să renunţe la contractele cu olandezii.

Sa auziţi apoi schelălăituri.

Cred ca o poziţie forte din partea României ar face mai mult bine, decât veşnica plecăciune facută unor lepădături, chiar dacă sunt din occident.

BULA 21-09-2011 - 19:54

Degeaba esti universitar, ca esti prost ca oaia. Cum adica „Nu cred ca este mare brânză intrarea în spaţiul Schengen” ? Pai pe Schengen se baza Basescu, ca sa plateasca datoriile facute la FMI. Are de gand sa inchida o mare parte din universitatile la care nu invata nimic (mascheaza somajul in randul tinerilor) si sa determine puhoiul de absolventi de liceu sa mearga la munca in Vest, sa produca euroi. Pe Basescu in doare in fund de libera circulatie a romanilor, pentru turism sau afaceri El si-a luat un angajament in fata FMI si daca nu da banii la timp, i se taie si lui din comision.

urbos 22-09-2011 - 03:48

Problema e una singura, ca totul pute a cacat romanesc si mai mult, a …………….., pentrru a se impauna cretinii. Adicatelea pentru ca olandezii ne dau un flit in ochi(meritat) pentru a nu intra in Schengen, se trezeste ei…………………..sa faca pe autoritaru. In plus, ramane de vazut daca e intr-adevat vreo vina a olandezilor la mijloc, ceea ce e putin probabil. Toate mizeriile de la vama sint facut etot de…………romanesti, care in cel mai rau caz reusesc sa corupa si firmele occidentale. Deci pana la urma nu stiu de ce urletele astea patriotice ca tot tu pierzi.

BULA 22-09-2011 - 11:23

Securistule privatizat, ai fi in stare sa pupi toate kururile din Occidentul Decadent, numai sa-ti conservi pozitia sociala capatata nemeritat si sa nu muncesti. Cu munca e mai greu, doar la lopata, ca la secu nu va invatau vreo meserie.

ParpanghELe : Probleme rezolvate , de intelectuali 22-09-2011 - 04:29

Si nu ma refer la masura puerila si penibila a ministrului Trans.(Partinic) Tabara, executat cu operativitatea inexistenta in rest in toata activitatea acestei caricaturi intitulata si mentinuta pe bani grei.Abordarea pedagogmanului Bp.ulache cu r a z b u n a r e a cu tzagani expediati , si aberatiile descoperitorului de 3,14147 …zdaul M,complectate de skarr-boss , creeaza imaginea de intelectuali de moda noua, un fel de CHICOS-ROSTOGAN de la Haimanale cetire!

BULA 22-09-2011 - 11:18

Tu ai deficit de inteligenta. Se vede prin faptul ca iti lipseste si simtul umorului, specific celor destepti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult