Acasa InternationalExterne Ce a spus secretarul general NATO despre declaraţiile lui Medvedev la adresa lui Băsescu

Ce a spus secretarul general NATO despre declaraţiile lui Medvedev la adresa lui Băsescu

scris de D.S.S.
0 afisari

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, nu a dorit să comenteze pe marginea declaraţiilor făcute de preşedintele rus Dmitri Medvedev la recenta reuniune a Consiliului NATO-Rusia de la Soci, ca răspuns la afirmaţiile pe teme istorice ale preşedintelui român Traian Băsescu, dar a adăugat că spiritul de Lisabona de deschidere a NATO în relaţia cu Rusia trebuie promovat.

Anders Fogh Rasmussen si Dmitri Medvedev

”Preşedintele Medvedev

s-a referit la acea chestiune în cadru bilateral şi diplomatic-confidenţial, iar ambasadorul României la NATO a răspuns în acelaşi cadru. Evident, nu voi comenta pe marginea unor astfel chestiuni sau neînţelegeri”, a spus Rasmussen, potrivit Agerpres. El a menţionat că spiritul de dialog şi deschidere în relaţia cu Moscova, manifestat după Summitul NATO din noiembrie 2010 de la Lisabona, trebuie protejat şi ar trebui evitate acţiuni care ar afecta acest spirit.

Preşedintele rus Dmitri Medvedev şi-ar fi exprimat indignarea, luni, la reuniunea Consiliului NATO-Rusia, cu privire la declaraţiile pe teme istorice făcute de şeful statului român, Traian Băsescu, aşa cum rezultă dintr-o postare pe Twitter a reprezentantului Moscovei la Alianţa Nord-Atlantică, Dmitri Rogozin. Acesta s-a declarat satisfăcut de faptul că preşedintele României Traian Băsescu ar fi fost dur criticat de Dmitri Medvedev la reuniunea Consiliului NATO-Rusia, care a avut loc luni la Soci (sud). “Dmitri Anatolevici Medvedev l-a atacat dur pe românul Băsescu pentru afirmaţiile sale revoltătoare privind 1941. Mă bucur că preşedintele m-a susţinut în această privinţă”, scrie Rogozin într-o postare pe Twitter.

5 comentarii

Morkova Vesela 07-07-2011 - 01:26

Deci pana la urma toti sunt de acord cu furtul Rusiei?

Spiridon 07-07-2011 - 01:40

Minte, fura, jefuieste, ghici Rusie cine este?

Timotei 07-07-2011 - 02:20

PRIMUL LAGAR DE EXTERMINARE DIN LUME – 5 MILIOANE DE MORTI – UKRAINA 1932-1933. Copiii erau impuscati daca luau un cartof din propria gradina. Auschwitz (ca lagar de exterminare) a aparut mult, mult mai tarziu.

http://www.paulbogdanor.com/left/soviet/famine/ellman1933.pdf
http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_famine_of_1932%E2%80%931933

lagare de concentrare in scop de munca fortata au fost o idee mai veche la germani si in general in lume, dar…..
LAGARELE DE EXTERMINARE NAZISTE AU APARUT TOCMAI IN 42.
De ce?
Comisiile duble Gestapo-NKVD care faceau schimbarea si trierea polonezilor, si care s-a sfarsit cu masacrul de la Katyn, aceasta a fost scoala germanilor. Gestapo au fost la inceput socati la contactul cu fiarele NKVD. Apoi au inceput sa invete si sa perfectioneze ideea.
LAGARELE DE EXTERMINARE SUNT IDEE STALINISTA!

http://en.wikipedia.org/wiki/Katyn_massacre

Aolica 07-07-2011 - 02:44

PE CE SE BAZEAZA BASESCU? Pai …. http://www.sovietstory.com/about-the-film/flash-trailer/

Dovezi si fapte zdrobitoare la care Rusia de azi nu a gasit nici un contraargument. Adevarul este si ramane ca Rusia trebuie sa isi recunosca si asume trecutul.

urbos 07-07-2011 - 03:02

Sobolanilor mai rasfirati, ca pute ecranu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult