Acasa InternationalExterne Ce coincidenţă! Atentat anti-Putin dejucat înainte de alegeri

Ce coincidenţă! Atentat anti-Putin dejucat înainte de alegeri

scris de D.P.
11 afisari

Serviciile secrete din Rusia şi Ucraina au dejucat planul unei grupări teroriste care pregătea un atentat împotriva premierului rus Vladimir Putin, a transmis luni dimineaţă postul public rus de televiziune Pervâi Kanal.

Putin muschi

Ce coincidenţă! Atentat anti-Putin dejucat înainte de alegeri

După cum transmite RIA Novosti, la Odesa, în sudul Ucrainei, a fost capturată o bandă de infractori, care erau daţi în urmărire internaţională. Potrivit depoziţiilor făcute de aceştia, probabil la interogatorii, ei intenţionau să-şi pună în aplicare planul de asasinare a lui Putin imediat după alegerile prezidenţiale, prevăzute să aibă loc în data de 4 martie. Ancheta continuă. Pervâi Kanal a promis să revină cu detalii despre acest caz în buletinele de ştiri din cursul serii de astăzi.

20 comentarii

vasilescu 27-02-2012 - 08:56

pana la urma tot crapa tiranul si oligarhul asta KGB-ist…..

chiaburul 27-02-2012 - 09:12

Fiind potentiali criminali, merita tot ce e mai rau. Nu accept violenta de orice fel – e greu de gasit o alta cale? e necesar? cine zice? cine sunteti voi?

Ciu Hu 27-02-2012 - 14:35

Asta-i mascarada pusa la cale pentru a mari popularitatea lui Putin, la alegeri!

tomi 27-02-2012 - 20:07

Si Hitler a inceput al doilea razboi mondial cu o inscenare,cea cu agresiunea armatei de granita poloneze asupra teritoriului german,de fapt criminali germani scosi din inchisori si imbracati in uniforme poloneze, primisera asigurarea ca vor fi eliberati daca fac inscenarea respectiva. Caracter mult apropiat de cea a lui Hitler,Putin a invatat ceva de la discipolul sau,si print-o inscenare murdara vrea sa revina la putere. Din pacate la ora aceasta este mai mult ca sigur ca prin toate metodele mirsave posibile acest dement va cistiga alegerile,iar disparitia sa va fi doar in urma noului razboi mondial ce-l pregateste in tacere,cind Rusia va suferi dezastrul generat de viitorul razboi acest demon va fi macelarit de rusii lui intocmai ca si Gadafi de libieni.
tomi

urbos 27-02-2012 - 20:16

Sobolanel, tu esti ultimul care ar trebui sa vorbesti despre genul asta de inscenari.

tomi 27-02-2012 - 20:26

Vitelus,mai ieri il besteleai pe Putinel,azi cazi in dilema doar sa poti scuipa fiere.Mare canalie esti jegule.Boala ta psihica se manifesta intru-totul conform tratatelor medicale,treci de la o extrema la alta,te imbraci in diferite personaje,in fuctie de situatie,esti convins ca esti inteligent si ca ai intotdeauna dreptate.Vei muri in ospiciu stimabile,asta tie destinul vierme.
tomi

urbos 27-02-2012 - 20:34

Ce-are una cu alta talambule? Putin e o jigodie, iar neamu tau o infectie.

angelica germania 27-02-2012 - 20:47

d-le urbos va pronuntati ca si cum neamul romanesc/rrrom este net superior altor neamuri,evreii sunt intradevar de invidiat,stiu
cum se poate domina lumea,in curand ei vor fii stapanii armei cibernetice si atunci ce ne facem?infuzii d-le urbos????antiinfectii?s-au invatam ceva dela ei??????

tomi 27-02-2012 - 20:53

Aici iti dau dreptate ,in sfirsit ai inteles esenta lucrurilor miscatoare. Deci asa cum spuneai fiind vorba de o infectie,vezi eu cred ca vei muri in curind infectat si zau ca nu ai nici o sansa de scapare te asigur personal.Te vor pulveriza ca pe Ben Laden,sa nu mai infectezi pe altii de virusul turbarii.Eu zic ca trebuie sa fi avut vreo curva evreica care nu a vrut sa se frece cu tine si ai jurat razbunare pentru umilinta suferita.

tomi 27-02-2012 - 21:24

Stimata @angelica germania, imi cer scuze ca va raspund in locul domnului ürbos” care in momentul de fata nu va poate raspunde, a suferit un soc nervos mai grav si este in grija medicilor, i s-au administrat trei fiole de diazepam, si inca continua sa-si rupa hainele de pe el si-si smulge parul din cap.Nu cred ca are rost sa va pierdeti timpul cu el, este grav bolnav, sufera de o paranoia primita in urma unei deceptii in dragoste,stiti a fost refuzat se o fata,vecina de-a lui, evreica si de atunci nu mai scapa de medici, tot la doua luni este internat in ospiciu, dar tratamentele sint scumpe si mereu este trimis acasa, iar cind vede poarta vecinei ce-l refuzase,din nou da in criza si incepe cu jignirile antisemite. Noi il conoastem si ne ocupam personal de sanatatea dumnealui,in curind il vom vindeca.
tomi

urbos 27-02-2012 - 21:27

„stimata angelica” e un ji dan imputit.
Miroase prin ecran ma sobolanilor, de cate ori sa repet.

imgb 28-02-2012 - 06:50

Ce facem domnu Tomi , il comparam pe Putin cu nenorocitul ala de W ?
Se poa’ ?

Zdrahonea 27-02-2012 - 21:40

Si noi ar trebui sa mai curatim atmosfera ,si ecranul ! Petele de gunoaie care murdaresc cotidianul , trebuiesc indepartate !Aviz amatorilor, urbos, ciu-hu si altii.

digital 27-02-2012 - 21:44

vidanjează-ți haznaua ta întâi,după aia vii cu pretenții…
OT-PDL…?
donează-ți sângele ca anemica aia…..

tomi 27-02-2012 - 21:48

Perfect si corect,insa ce propuneti ca metode de contracarare a jignirilor acerbe antisemite de o rara culoare verde.Nu puteti sa ne cereti a contracara insultele grave ale celor ce-i enumerati in textul personal,inainte de a le inchide lor difuzorul.
cu stima tomi

vasilescu 28-02-2012 - 08:56

Hello Urbos!!!!
Toti care nu au aceleas pareri cu dumneata sunt ji dani????
Inca nu am intalnit un individ mai abject si grosolan in caracter
si omenie ca dta.
Subscriu din plin parerilor d-lui tomi,sunte-ti un antisemit absurd
si inradacinat.
Cred ca si admirati genocidul ce il face presedintele Asad al Siriei
cu gashca lui impotriva poporului Sirian….pana azi 8500 victime
intro reprimare fraternicida……..
Pe acestia cred ca ii admirati si pe Rusii si Chinezii care ii sprijina.
Murdara fiinta sunteti……..

tomi 29-02-2012 - 00:43

Stimate @VASILESCU, respect si apreciez in mod deosebit textul dumitale,insa nu cred ca ajuta in cazul acestui dement netratabil.
tomi

tomi 29-02-2012 - 00:54

Stimate @VASILESCU studiez de mult timp acesasta creatura ciudata si cred ca dement mai grav ca el este ceva rar.Nu este antisemit, nu intelege pe ce lume se gaseste,starea lui phihca este disperata,nu cred ca este capabil sa inteleaga textul dumitale, ce eu il respect si il consider binevenit si reusit. Noi avem toate informatiile acestui nenorocit,ce se crede urmasul lui Hitler,altii se cred napoleoni,ce sa-i faci nebunia este o boala grea.Justitia nu are ce sa faca in cazul lui +urbos+,nu poate fi tras la raspundere,dosarul lui medical este gros de atitea internari la boli mintale, are incapacitate de 80% si doar o internare la „periculosi”va fi o solutie probabil pe timp nelimitat.
cu respect tomi

Ciu Huhu 29-02-2012 - 05:05

Vasilescu si Tomi e o singura persoana, un evreu, cu doua nickuri care crede ca ne pacaleste scriind sub nume diferite, nimeni in lume nu poate fi atit de abject ca schizofrenicul Tomi!

tomi 29-02-2012 - 01:11

Individul nu are posibilitatea sa inteleaga ce se petrece in jurul lui,a suferit de o grava meningita virala ,de unde Urbos s-a ales cu o schizofrenie acuta recidivanta.Am incercat sa ii deschidem dosar penal,si s-a incercat urmarire lui, noi avem toate datele despre acest dement,stim de cite ori merge la baie pe zi,vecinii se tem de el este foarte agresiv si toti sint jidani pentru el. Daca merge la butic si nu este servit imediat incepe sa jidanizeze,si sa scuipe.Cei de la phihiatrie au decis ca daca starea lui nu se amelioreaza va fi internat la ospiciu la sectia „periculosi”pe termen lung.
tomi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult