Acasa InternationalExterne “Ce fund frumos!”, ultimele cuvinte ale lui DSK înainte de a fi arestat.Strauss-Kahn,eliberat pe cauţiune

“Ce fund frumos!”, ultimele cuvinte ale lui DSK înainte de a fi arestat.Strauss-Kahn,eliberat pe cauţiune

scris de D.S.S.
3 afisari

„Ce fund frumos!”, acestea au fost ultimele cuvine ale fostului director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, înainte de a fi arestat pentru agresiune sexuală, scrie Le Point. Remarca a fost făcută la adresa unei însoţitoare de bord.

Dominique Strauss-Kahn a fost eliberat pe cautiune

Dominique Strauss-Kahn, fostul şef al FMI, va fi eliberat pe cauţiune. Acesta va locui, împreună cu soţia lui, într-un apartament din Manhattan, unde va fi arestat la domiciliu. Mai mult, fostul şef al FMI va purta o brăţară electronică de supraveghere. Totodată, judecătorul a decis că va trebui să aibă tot timpul cu el un gardian înarmat, pe propria cheltuială.

Cauţiunea pe care o va plăti Strauss-Kahn este de 1 milion de dolari, dar el va trebui să aibă şi o asigurare de 5 milioane de dolari.

În cursul audierii, avocaţii apărării au argumentat că Dominique Strauss-Kahn este „o persoană respectabilă„, dând asigurări că nu va încerca să fugă dacă va fi eliberat pe cauţiune.

După urcarea la bordul cursei Air France cu destinaţia Paris, fostul director FMI le-a făcut un compliment însoţitoarelor de bord şi a informat echipajul că uitase telefoanele mobile la hotel şi că cineva urma să i le aducă. Piloţii l-au informat că decolarea nu putea fi amânată prea mult pentru recuperarea telefoanelor sale.

În acest context, nimeni nu a fost surprins când doi bărbaţi în civil s-au prezentat la uşa avionului, având insigne ale Autorităţii portuare şi întrebând de Dominique Strauss-Kahn. Nici măcar directorul FMI nu a fost surprins iniţial, ci probabil abia când i s-a comunicat că va fi reţinut.

Însă un fapt surprinzător totuşi se întâmplase: cu câteva minute înainte de reţinerea directorului FMI, telefoanele mobile nu mai aveau semnal, ceea ce sugerează că poliţia a folosit un aparat de bruiaj pentru ca nimeni să nu îl avertizeze pe Strauss-Kahn că era căutat de poliţie.

2 comentarii

Ela 20-05-2011 - 12:46

Am spus eu ca tipul are o expresie a fetei care tradeaza o practica perversa îndelungata. Se pare ca așa este.

radulescu 20-05-2011 - 18:26

Te inseli doamna,e o aberatie ce spui…
Nu intotdeauna chipul unui indvid infatiseaz si caracterul lui.
Sunt sute de mii cu chipuri frumoase,simpatice sau pasnice care au fost ucigasi,violatori sau numai stiu ce……..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult