Acasa InternationalExterne Cehia se opune legii maghiare privind dubla cetatenie

Cehia se opune legii maghiare privind dubla cetatenie

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Presedintele ceh Vaclav Klaus si premierul Jan Fischer au semnat luni o declaratie comuna in care isi exprima ingrijorarea in legatura cu adoptarea de catre parlamentul de la Budapesta a legii privind acordarea dublei cetatenii pentru etnicii maghiari din afara granitelor.

Potrivit politics.hu, acestia sustin ca legea este “inacceptabila” si nu respecta Tratatul de la Trianon. In acelasi timp, la finalul saptamanii trecute, Jan Slota, liderul Partidului National Slovac, a participat la ceremonia de dezvelire a unei placi care sarbatoreste Tratatul de la Trianon, aceasta fiind amplasata la baza unuia din stalpii podului de peste Dunare care face legatura intre orasul Komarno (Slovacia) si Komarom (Ungaria).

0 comentariu

the 08-04-2010 - 10:49

Daca ma uit bine la poza lui ponta … o fi var cu Boc ?

Doobie 08-04-2010 - 12:29

Faeti si voi mare caz din nimic… Cum adica sa „confiste” microfonul? S-a dus ziarista cu ta-su la Boc dupa aia sa-l ia inapoi, dupa ce-a zis ca nu mai face? Papagalilor…

Florin Kovacs 09-04-2010 - 06:19

mortii mati de comunist parvenit sau mai bine zis tonomatul cravatelor rosii care inca isi ling ranile sau alte parti ale corpului. De coruptii aia de la parnaie nu zici nimic tu gorila.

fanariotu 09-04-2010 - 15:13

Mai,Spanache,cum dracu de tu ii vezi pe toti anapoda,in timp ce tu ai o figura de Pacalici.?Las-o mai incet ci jignirile la persoana si apucati-va serios de politica,daca vreti sa mai ,,vedeti,,soarele,dupa Epoca Iliescu sare,soarele apune.!Ati transformat politica intr-un maidan urat mirositor,si asteptati ca noi sa va ridicam ofrande de multumire si respecte eterne.!Pai terminati dracului odata cu balacareala asta nesuferita,caci si rabdarea noastra are o limita.!Ati blocat tara inaintea alegerilor prezidentiale ca asa au vrut muschii vostrii,acuma dupa ce v-a dat astialalti cu tifla si nu va mai baga in seama,voi o tineti tot langa,dar pana cand mai nesimtitilor sa mai fim la cheremul unor haimanale,si aici ma refer la tot spectrul politic,de la stanga la dreapta si invers,caci ne-a ajuns deja cutitul la os.!Nu vedeti ce excroci ati protejat?

stefi 09-04-2010 - 17:44

Tot neamul lui boc e mic de inaltime (si postasul si militianul din sat)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS