Acasa InternationalExterne Cel putin 19 morti si cateva sute de raniti la Love Parade, in Germania

Cel putin 19 morti si cateva sute de raniti la Love Parade, in Germania

scris de Ziua Veche
6 afisari

.Cel putin 19 persoane au murit si alte 340 au fost ranite in urma busculadei produse sambata la Love Parade, festival al muzicii tehno la care au participat peste un milion de persoane la Duisburg, in vestul Germaniei.


 

Tragedia s-a produs intr-un tunel de acces catre fosta gara de marfuri unde a avut loc festivalul, la care organizatorii afirma ca au participat 1,4 milioane de persoane, informeaza Mediafax.

Conform martorilor, tunelul cu o lungime de peste 200 de metri si o latime de 30 de metri reprezenta principalul punct de trecere catre zona de desfasurare a evenimentului.

Panica s-a declansat in momentul in care cateva mii de persoane au rams blocate in tunel. “Erau peste tot oameni cazuti, cu fetele invinetite. Era, pur si simplu inspaimantator”, a declarat o tanara, citata de cotidianul Die Welt.

Un tanar in varsta de 18 ani, citat de Bild, a afirmat ca “era imposibil” de iesit din tunel. “Era ca si cum as fi avut un zid de oameni in fata mea. Am crezut ca am sa mor”, a spus el.

0 comentariu

salut 14-04-2010 - 12:50

Uite ca, din punctul asta de vedere, ucrainienii au mult bun simt. Comisia lui peste prajit, plina de eSperti gros platiti din banul public a belferit-o un an de zile („trai nineaca pe banii…statului”)…fara sa produca un pas inainte in descoperirea adevarului galactic: „de ce a facut Yuscenko chicken pox”.
Io-te d-aia !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS