Acasa InternationalExterne Cel putin 77 de persoane si-au pierdut viata in Brazilia in urma inundatiilor

Cel putin 77 de persoane si-au pierdut viata in Brazilia in urma inundatiilor

scris de Ziua Veche
12 afisari

.Ploile torentiale care continua fara incetare de luni seara au provocat moartea a cel putin 77 de oameni in statul brazilian Rio, majoritatea in urma unor alunecari de teren, conform unui bilant provizoriu al Protectiei civile, informeaza Agerpres.


In acelasi timp, numeroase persoane sunt inca date disparute in capitala Rio de Janeiro si in regiunea sa metropolitana, in special in favelele raspandite pe coline, unde au avut loc mai multe alunecari de teren. Cateva cartiere din Rio de Janeiro sunt in prezent fara electricitate. Ploile au inceput luni seara in jurul orei 17.00, in plina ora de varf, punandu-le mari probleme locuitorilor care incercau sa se intoarca acasa de la locurile lor de munca. Primarul orasului Rio de Janeiro, Eduardo Paes, a lansat un apel la populatie ca oamenii sa ramana in casele lor, intrucat principalele cai de acces spre centrul metropolei si numeroase tunele sunt blocate din cauza inundatiilor sau a alunecarilor de teren. Centrul orasului Rio de Janeiro era parasit inca de dupa-amiaza, scolile, majoritatea magazinelor, bancilor si birourilor fiind inchise.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult