Acasa InternationalExterne Cetățenii europeni pot intra în Muntenegru fără test negativ sau certificat de vaccinare anti-Covid

Cetățenii europeni pot intra în Muntenegru fără test negativ sau certificat de vaccinare anti-Covid

scris de Misu Andrei
102 afisari

Muntenegru și-a redeschis, de sâmbătă, granițele pentru cetățenii statelor-membre ale Uniunii Europene și pentru cetățenii israelieni. Cetățenii europeni vor putea intra, astfel, în Muntenegru, fără să mai prezinte un test negativ la coronavirus sau un certificat de vaccinare.

FOTO: Twitter/Organizația Națională de Turism Muntenegru

Până acum, doar cetăţenii ţărilor din regiune puteau intra în Muntenegru fără un test de coronavirus sau certificat de vaccinare, conform agenției croate de presă, HINA, citată de Agerpres.

Conform autorităților sanitare din această țară, 30% din populația adultă a țării este vaccinată cu o doză de vaccin anti-Covid, în timp ce 20% sunt imunizați cu schema completă de vaccinare.

Muntenegru înregistrează, în prezent, cea mai scăzută rată de infectare cu coronavirus din iulie 2020 și până astăzi. Joi, Muntengru a raportat 41 de noi îmbolnăviri cu Covid-19 și 4 decese. Numărul total al cazurilor raportate de la începutul pandemiei și până acum este de 99.791. Numărul total al deceselor este de 1.591.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult