Acasa InternationalExterne Chavez e pe ducă

Chavez e pe ducă

scris de M.I.
3 afisari

Preşedintele venezuelan, Hugo Chavez, care a suferit o intervenţie chirurgicală în Cuba în data de 10 iunie, se află „în stare critică”, a anunţat, sâmbătă, cotidianul de limbă spaniolă El Nuevo Herald, însă autorităţile de la Caracas au dezminţit ferm informaţia.

hugo_chavez_operatChavez „se află în stare critică” şi „complicată”, a precizat cotidianul care apare la Miami, citând surse din cadrul serviciilor de informaţii americane.

Dreapta naţională şi internaţională e înnebunită (…) vorbind chiar despre moartea preşedintelui”, a replicat vicepreşedintele venezuelan Elias Jaua. „Chavez va fi cu noi mult timp”, a adăugat el, potrivit Mediafax.

„Preşedintele Chavez se reface după operaţie. Aşa că duşmanii să înceteze să mai viseze”, a scris, la rândul său, secretarul de stat pentru Europa, Temir Porras, într-un mesaj publicat în contul său de Twitter.

Chavez, în vârstă de 56 de ani, a fost operat de urgenţă la Havana, din cauza unui abces peritoneal.

Absenţa informaţiilor oficiale şi lipsa intervenţiilor publice ale lui Chavez, în general omniprezent în media, au alimentat zvonurile privind starea sa de sănătate.

El şi-a reluat vineri activitatea pe Twitter, întreruptă în 4 iunie, transmiţând felicitări militarilor venezuelani cu ocazia zilei forţelor armate, însă nu a făcut nici o precizare în legătură cu starea sa de sănătate sau eventuale planuri de a reveni în ţară. Un alt mesaj, publicat sâmbătă, anunţa o vizită a fiicei sale şi a celor trei nepoţi.

1 comentariu

Aolica 26-06-2011 - 16:05

Sa-i dorim domnului Chavez viata lunga si activitate bogata in opozitie, cel putin 2-30 de ani buni! Sanatate si opozitie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult