Acasa InternationalExterne Christian Wulff. Preşedintele Germaniei a demisionat

Christian Wulff. Preşedintele Germaniei a demisionat

scris de M.A.
2 afisari

Preşedintele Germaniei, Christian Wulff, vizat de un scandal de corupţie, a demisionat din funcţie.

Christian Wulff

Christian Wulff a demisionat

În cazul lui Christian Wulff, Parchetul din Hanovra a cerut joi seara ridicarea imunităţii în urma suspiciunilor de abatere de la îndeplinirea îndatoririlor de serviciu. Cancelarul Angela Merkel urmează să susţină o conferinţă de presă, transmite Mediafax. Merkel trebuia să se întâlnească vineri la Roma cu preşedintele Consiliului italian Mario Monti. Această deplasare a fost amânată pentru săptămâna următoare, în limita posibilităţilor, a anunţat serviciul de presă al Guvernului german.

Christian Wulff este criticat aspru de la jumătatea lunii decembrie de presa germană, care îl acuză că a profitat de poziţia sa de şef al Guvernului din Saxonia inferioară pentru a obţine diverse avantaje financiare, încercând apoi să ascundă aceste afaceri.

Preşedintele german a fost atacat fără menajamente pentru că a ascuns un împrumut, a profitat de vacanţe gratuite din partea unor oameni de afaceri bogaţi, iar apoi pentru că a încercat să facă presiuni asupra jurnaliştilor cu scopul de a împiedica publicarea informaţiilor.

3 comentarii

urbos 17-02-2012 - 12:28

Si cand te gandesti la ghiolbanul infect de la Cotroceni si la rolanzii lui mizerabili, cum grohaie, latra, dau din copite, se agata cu ghearele, sa nu cumva sa plece de la putere…

remi 17-02-2012 - 13:31

Sa vezi cit de greu scapam de chiorila dupa ce va fi demis…..O sa incerce sa traga sforile si sa ramina la putere…..Demisia pt.chiorila e un cuvint neinteles.El cunoaste numai demisia altora.O singura data a zis ca-si da demisia,daca va fi ales presedinte( era primarul bucurestenilor !).Si s-a tinut de cuvint,in rest doar minciuni.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 17-02-2012 - 16:07

Diferenta de meridian, la miorithici era si decorabil! Ia de rasfoiti nitelus ISTORIA sa vedeti ca incepand de la Burebista si pina la NYE …unul ISTA, toti erau ca si LUMINA de CURati si CIN.stiti!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult