CIA: Invazie a trupelor ruseşti în Ucraina, foarte posibilă | Ziua Veche
Acasa InternationalExterne CIA: “O invazie a trupelor ruseşti în Ucraina este foarte posibilă”

CIA: “O invazie a trupelor ruseşti în Ucraina este foarte posibilă”

scris de C.S.
0 afisari
John Banner, directorul CIA, este de părere că  armata rusă ar putea invada estul Ucrainei în viitorul apropiat, se arată într-un material publicat de The Washington Times.

CIA avertizează asupra unei posibile invazii ruse.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Rusia să invadeze cu trupe militare estul Ucrainei, oficialul american a răspuns fără să ezite: “Desigur, că există… Eu cred că doar Putin ştie ce va face Rusia în continuare, în cazul în care a luat deja o decizie finală privind Ucraina”, a spus Banner.

Opiniile şefului CIA sunt împărtăşite şi de  secretarul Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare a Ucrainei, Andrei Parubii, transmite şi presa centrală de la Kiev.
Potrivit acestuia, trupele ruseşti pot ataca oricând regiunile Lugansk, Doneţk, Herson şi Odesa.
El a adăugat că autorităţile ucrainene au reuşit până acum să localizeze tendinţele separatiste din sud-estul ţării, încurajate de grupuri de agitatori ruşi.
Oficialul de la Kiev susţine că Ucraina are un plan de rezervă în cazul unui conflict deschis cu Rusia.
“Nu pot furniza detalii suplimentare, dar acest plan a fost elaborat cu minuţiozitate şi, dacă este nevoie, poate fi pus în aplicare foarte rapid. Este vorba nu doar despre evacuare”, a concluzionat Parubii.

23 comentarii

briel 21-03-2014 - 19:24

http://www.washingtonpost.com/opinions/who-is-the-bully-the-united-states-has-treated-russia-like-a-loser-since-the-cold-war/2014/03/14/b0868882-aa06-11e3-8599-ce7295b6851c_story.html

Un articol exterem de bun, care priveste din ambele directii, este un interviu cu fostul ambasador american in URSS (’87-’91). Cititorii americani comenteaza:

This is one of the most level-headed analysis of the situation I have come across, from either side. Thank you for this, it is refreshing to listen to some common sense and wisdom for a change.

A very well reasoned article and from someone who should know. The fact that the US has become an international bully shouldn’t surprise anyone, especially since they do it to their own citizens.

Concluzia este ca pe termen mediu si lung toata lumea are de pierdut.

Si da, este foarte probabil ca Rusia sa nu se multumeasca numai cu Crimeea, daca tot s-a ajuns pana in punctul asta.

pathfinder 21-03-2014 - 21:53

1. “Concluzia este ca pe termen mediu si lung toata lumea are de pierdut.”
Cum are de pierdut Rusia?

2. “Si da, este foarte probabil ca Rusia sa nu se multumeasca numai cu Crimeea, daca tot s-a ajuns pana in punctul asta.”
Foarte probabil.

UnUL 21-03-2014 - 22:51

1. Financiar Deja a pierdut 73 de miliarde de euro numai din prăbușirea bursei.

salut 22-03-2014 - 04:01

Of, mai chilotel, sa zici si tu ceva! Fa nani!

ValVerde 22-03-2014 - 05:18

Pe termen lung noi toti vom fi morti, asa ca de ce te agiti ?

Uite aici ceva pentru tine:

Habotnicia face parte dintre afecţiunile psihice considerate uşoare şi tratate ambulatoriu, pe bază de indiferenţă. Românii îşi îngrijesc angoasele şi depresiile, în general, cu autosatisfacţie, dimpreună cu medicamentele aducătoare de mari încasări la buget, alcoolul şi tutunul. Cum se pare că există, conform unor cercetări, o zonă a creierului responsabilă pentru delirul religios, habotnicii nu vor fi niciodată o specie pe cale de dispariţie; nici în Biblia originală şi nici în cea a lui Darwin.

Habotnicul român, căci despre el facem vorbire, e o ramificaţie umană simpatică; violentă doar cu gura, în stilul babelor tradiţionale, dispusă să-i arunce în aer pe păcătoşi numai cu oţărelile fundamentaliste din rărunchi. În primul rând, ca orice habotnic indiferent de naţionalitate, şi al nostru e convins că deţine adevărul absolut. Dar asta e o trăsătură primordială valabilă pentru majoritatea românilor, aşa că o pasăm repede, ca neilustrativă. Creierul habotnicului (cu zona pomenită inflamată până la supradimensionare) e în aşa fel organizat încât evită sistematic orice efort al selectivităţii. Dacă spui ceva critic despre un drac camuflat sub sutană popească şi prins cu mâna până la buric în daniile enoriaşilor, e clar că nu de bărbosul necinstit te iei tu acolo. Eşti un denigrator înrăit al credinţei naţionale, plătit, bineînţeles, de organizaţii sataniste sau concurenţa catolică, protestantă, mormonă şi orice altă derivaţie creştină; interesant că niciodată nu te afli în slujba islamiştilor, recunoscuţi tacit ca fraţi buni de cerbicie catârească.

I se pare absolut normal habotnicului ca, într-o ţară unde salariul considerat mulţumitor e departe de alocaţia pentru şomaj din congregaţiile statale avansate, înalţii prelaţi să umble ţesuţi în fir de aur, călare pe balauri de lux cu multe herghelii-putere şi să vieţuiască terestru pe proprietăţi preţuite la sume ce l-ar face pe Iisus să nu mai lase toiagul din mână; asta din contribuţiile neimpozitate, ale credincioşilor impozitaţi direct sau pe căile ocolite ale bugetului. Faptul că un Întâistătător se comportă aşa în timp ce le propovăduieşte umilinţa cristică celorlalţi nu îl face pe habotnic să cerceteze în loc să creadă. Credinţa oarbă, necondiţionată şi neselectivă a făcut posibil să se ajungă până la venerarea unor oase de porc pe post de moaşte sfinte. Astfel de situaţii nu îl determină de fel pe habotnic să se revolte decât împotriva celor care au dat în vileag mânăria şi nu a hoţilor ce au promovat-o cântând pe nas. E îmbucurător că numărul treziţilor la raţiune a crescut substanţial în ultimii ani, dar fenomenul se manifestă doar online. Realitatea din stradă aduce imagini cu mulţimi hipnotizate de strălucirea sutanelor şi potenţialul miraculos al pupatului colectiv pe resturi, umane sau nu, mumificate.

Oricât de dezvoltată ar fi aria cerebrală dedicată natural aiuratului mistic, ea este întotdeauna surclasată de aceea a simţului negustoriei cu ignoranţa umană. E complet inutil să încerci o explicaţie logică într-o discuţie cu un habotnic. El e anchilozat în dogmă ca exemplarele osificate de la Antipa, altfel nici nu i s-ar mai spune habotnic. Nu ştiu care ar fi soluţia dez-habotnicirii, se spune că ar trebui să vină dinspre educaţia în şcoală; ori asta, după cum merg lucrurile în România, ne duce spre un deşert unde argumentaţia inteligentă seamănă bine cu efortul potentaţilor clerului de a trece cămila prin urechile acului, împlinind visul de aur al credinţei interesate: şi cu trupul în desfătarea lumească, şi cu sufletul în Raiul promis contributorilor. E loc pentru toţi pe Pământ, Dumnezeu a ales să nu se mai amestece în certurile noastre. Eu cred că e un tip cu mult umor, care face asta pentru că de mult timp încoace nu se mai poate opri din râs. Iar atunci când Dumnezeu râde e semn că particula numită om va ajunge să se joace cu bosonul fără să o mai frigă cineva pe rugurile habotniciei. (Monica Alexandru)

briel 22-03-2014 - 05:55

(fara moderare)

Ma dezamagesti … din nou.

Imi dai citate din Academia Catavencu scrise de o dama oarecare si care se refera strict la abuzuri, prostii, nestiinta crasa ?

The correct kata :

ttp://www.brainyquote.com/quotes/authors/a/alexis_carrel.html

ttp://www.brainyquote.com/quotes/authors/b/blaise_pascal.html

Daca mai vii cu mizerii ca mai sus, pur si simplu nu te mai bag in seama.

ValVerde 22-03-2014 - 15:05

Mizerii ?? Nu-ti place d-na Monica Alexandru ?
Ar trebui sa fie presedinta Romaniei 🙂
She’s brilliant si are simtul umorului…nu-i user de gasit asa ceva.

Ce-mi trimiti tu sunt citeva perle de intelepciune (nu toate) din partea unora care au murit.
Carrel era agnostic si adept al “eliminarii” indezirabililor
(Mai pe intelesul tau, el sustinea ca unul ca huhu de exemplu, sau bula, tampit in primul caz, schizofrenic in al doilea caz, ar trebui omoriti !
Spune si tu cum m-as mai distra eu aici daca ar fi sa facem ce zicea Carrel ???)

Pascal a trait pe vremea lui Ludovic XIV.
Extraordinar om de stiinta. Geniu.
Hilara aia cu pariul pe credinta, dar explicabila datorita timpurilor respective. Usor de demolat.
Am aflat azi ca a mai spus “Sickness is the natural state of Christians”

How sick is that ????

Antibasistul 22-03-2014 - 15:12

Val.-Mache cretin clujean basist, OMOARA-TE!!!

Tache 22-03-2014 - 07:25

Daca bolshevicii n-au reusit sa faca nimic in Romania in 1918, nu inteleg de ce isi inchipuie ca vor avea rezultate mai bune acum, dupa 100 de ani si mult mai multa experienta, inclusiv experiente personale, in familie..

Ionel 22-03-2014 - 07:29

Trezestete! O sa-i gasesti pe toti la B! si A3.

UnUL 22-03-2014 - 08:01

Doar la Antena 3!

Ionel 22-03-2014 - 08:12

Recunosc limbajul fara probleme. Il gasesti in ,,Istoria razboiului civil din URSS”.

Antibasistul 22-03-2014 - 08:53

Doar basistul B1!

Ghita Bizonu' 21-03-2014 - 21:28

Din S-E Ucrainie? Deci ar fi regiunea Odesa (Odesa, Cetatea Alba, Chilia, Ismail).
Da nimic pr la Harvcov? Dnipropetrovsl? Donetsk?!

pathfinder 21-03-2014 - 21:50

1. Da, sudul Basarabiei “intregi” ii intereseaza.
Gurile Dunarii.

2. “Da nimic pr la Harvcov? Dnipropetrovsl? Donetsk?!”
Ohohooooo

3. Odessa e oras rusesc.
Adevarat, construit peste un sat moldovenesc/romanesc.
Daca mergi in piata in Odessa vei avea surprize placute.
Si in oras, dealtfel.

pathfinder 21-03-2014 - 21:44

S-au prins si astia de la CIA.
Poate vin in Ro sa le explice ai nostri mai multe.
Doamne Dumnezeule cate incompetenta….

pathfinder 21-03-2014 - 21:53

cata…
Scuze forumistilor, tastez pe intuneric…
Sau pe acolo…

urbos 21-03-2014 - 23:24

Asa e la multinationala parazitule, bezna. Sobolane, sobolane.

UnUL 21-03-2014 - 23:36

A propos, tu ca specialist în regnul animal prin strânse legături de familie, poți să ne spui, după știința ta șobolanii mai grohăie și porcii mai chițcăire?

ancuta 21-03-2014 - 21:59

Draga patfindere, io cre’ ca 3,14 7da musette (scarna urbos) lucreaza la CIA!
Altfel cum plm stia ea ca Rusia va avea granita la Prut???

pathfinder 21-03-2014 - 22:06

Ai reusit sa-mi descretesti fruntea vineri seara la orele 22.05.
Thanks!

ancuta 21-03-2014 - 22:12

Asta stie multe si ne-nvata si pre noi!
Acu’ sa nu te-ntristezi, da’ o intrece chiar si pe claudette (scarna digital)!

CONGO 21-03-2014 - 23:43

Tot ce vine de la FUTIN e rau, abject, distrugere si crima.
Deci, nu m-ar mira sa atace, ca e lepra dracu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult