Acasa InternationalExterne Cinci romani au murit intr-un accident rutier produs in apropiere de Sofia

Cinci romani au murit intr-un accident rutier produs in apropiere de Sofia

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Cinci cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut vineri dimineata, pe drumul care leaga capitala Bulgariei de orasul Samokov.


Potrivit site-ului novinite.com, masina in care se aflau romanii s-a izbit de un camion bulgaresc, drumul Sofia – Samakov fiind in continuare blocat din cauza accidentului. Marius Dilof, consulul Romaniei in Bulgaria, care s-a deplasat la locul accidentului, a confirmat pentru ziuaveche.ro faptul ca cei cinci cetateni sunt romani, dar a precizat ca nu se cunoaste identitatea acestora, deoarece actele lor de identitate au fost trimise deja la Institutul de Medicina Legala. Acesta a mai adugat ca nu exista alte victime.

 

0 comentariu

Ciufu Vladimir 30-03-2010 - 12:52

Ar trebui sa li se puna la dispozitie infrastructura ce exista in acest domeniu si care a incaput pe mana hienelor postrevolutionare. Dell trebuie sa produca la noi, daca tot vor sa plece. Insa pentru a fi atrasi, 5 ani sa fie scutiti de taxe.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult